Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 26.06.2010 Ildırı (İZMİR) Gece..

brkknc
28-06-2010, 21:38
Herkese selam, öncelikle hiç resim yok kusura bakmayın, ctesi akşam üzeri 18:00 de Ildırı`dan çıktık. Hava çok iyiydi. Önce GPS kodunu Nautilus Berkant Bey in sitede paylaştığı fenerdeki noktaya gittik aşağıda kimseler yoktu, keyfimiz kaçtı, oradan doğru daha önce gittiğimiz Gerence`deki yerimize gittik, deniz ilerleyen saatlerde havanın iyice yatmasıyla çarşaf gibi oldu. Klasik 3`lü dip takımlarımızla çeşitli boylarda fangri mercan, karagöz, mandagöz(olmazsa olmaz), istavrit, iri hanos(3 adet 20cm kadar) ve 1 tanede yavru köpekbalığı aldık(saldık gitti). Resim çekme gereği duymadım çünkü bir önceki avımız kadar keyifli ve bereketli bir av yapamadık. Yanımdaki acemi arkadaşımında 2 takımımı dolandırması moralimi iyice bozdu. Daha önceki seferde hava rüzgarlıydı balık boldu bu sefer tam tersi oldu. Nedense çok durgun havalar az balık yapıyor yada bize öyle denk geldi neyse genede bunada şükür diyoruz, inşallah bir sonraki avımız daha iyi geçer iyi akşamlar dilerim..

The Lunatic
28-06-2010, 22:03
Teşekkürler rapor için. Daha bereketli avlara...

Necati ARAT
29-06-2010, 07:17
Burak abi rapor için teşekkürler ama ne olursa olsun..
Balık olsada olmasada mutlaka 2-3 kare resimle bizleri o ortama dahil etseydin dahada güzel olurdu..her zaman balık olacak diye bir şey yok..avda çekilmiş 1 tane güleryüzle çekilmiş foto yeter..Bilirsin bazen gözler, kelimelerden daha çok şey anlatır..
Neyse Birdahaki sefere fotoları göreceğiz..
Tabiiki yengem izin verirse..:)

gonencsenkal
29-06-2010, 07:58
Oltayı suya atıp denizle buluşmak en büyük keyif yinede güzel bir av olmuş paylaşım için teşekkürler

Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 09:08
Burak kardeş paylaşımın için teşekkürler bu hafta bende izmir güzelbahçeden derin teknesi ile açıldım karabulut kaptanla 2 tekne yanyana çolu çocuk bacanak baldız k.peder k. Valide hepsine aşı yaptım şimdi izin gibi sorun yaşamıyorum.
Ne dersin yengeye aşı tutarmı:) gelelim beraber çıkalım.

Balikci Alp
29-06-2010, 10:21
Her ne kadar siz tatmin olmamış gibi gözüküyorsanız da av kanımca bereketli geçmiş, bereketinizin bol olmasını dilerim.

Tuncay kardeşim, cumartesi pinanın önünde karabulut'u ve yanındaki tekneyi gördüm, muhtemelen sizdiniz. Umarım hayırlı bir av geçmiştir.

sevgiler

Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 11:17
Alp kardeşim doğru görmüşsün süleyman kaptan ve mehmet kaptan tekneleri bağladık beraber avlandık verim çok güzeldi kovalar doldu değişik balık vardı bereketli ve zevkli bir av yaprık. Bu arada fora serkan kardeş de yanımıza geldi muhabbet ettik. çok güzel bir geçirdik. Birdaha gelişim uzak değil tanışmak ümüdi ile rasgele

Yağız DEMİR
29-06-2010, 14:58
burak abı paylasımın ıcın tesekkurler eee yanında acemı olması ayrı bır sans desem :D:D:D bak bana haber verecektın bır mazmuz yapardım balıklları toplardım :D:D:D gercı hava yatık demıssın o zaman mazmuz yapma sansım az olurdu :D:D

kaptankarabulut
29-06-2010, 16:56
Burak kardeşim paylaşım için teşekkürler.Deniz yatık iken balığın yeme gelişi daha nazlı olduğu doğrudur. Ama anlatımından anladığım kadarıyla buna rağmen yinede güzel bir av çıkarmışsınız..

brkknc
29-06-2010, 19:06
Teşekkürler rapor için. Daha bereketli avlara...

Sağol Uğur kardeşim inşallah hepimiz daha bereketli avlar yaparız..

brkknc
29-06-2010, 19:12
Burak abi rapor için teşekkürler ama ne olursa olsun..
Balık olsada olmasada mutlaka 2-3 kare resimle bizleri o ortama dahil etseydin dahada güzel olurdu..her zaman balık olacak diye bir şey yok..avda çekilmiş 1 tane güleryüzle çekilmiş foto yeter..Bilirsin bazen gözler, kelimelerden daha çok şey anlatır..
Neyse Birdahaki sefere fotoları göreceğiz..
Tabiiki yengem izin verirse..:)

Necati kardeş haklısın bir dahakine atlamıcam söz, işte keskin sirke küpüne zarar olayı, arkadaş gece karanlığında dolaşık olta çözmeye çalışmaktan en sonunda tepem attı tabii kusura bakmayın arkadaşlar..

brkknc
29-06-2010, 19:14
Oltayı suya atıp denizle buluşmak en büyük keyif yinede güzel bir av olmuş paylaşım için teşekkürler

Sağolun Gönenç kardeşim, balık avı hakikatten güzel bir meditasyon ama bu sefer ben pek medite:) olmadım..

brkknc
29-06-2010, 19:18
Burak kardeş paylaşımın için teşekkürler bu hafta bende izmir güzelbahçeden derin teknesi ile açıldım karabulut kaptanla 2 tekne yanyana çolu çocuk bacanak baldız k.peder k. Valide hepsine aşı yaptım şimdi izin gibi sorun yaşamıyorum.
Ne dersin yengeye aşı tutarmı:) gelelim beraber çıkalım.

Abi tebrik ederim benim isteyipte yapamadığımı sen başarmışsın, uzun uğraşlardan sonra izin olayını hallettim gibi, umarım bir gün beraber çıkarız bende çok isterim görüşmek üzere..

brkknc
29-06-2010, 19:22
Her ne kadar siz tatmin olmamış gibi gözüküyorsanız da av kanımca bereketli geçmiş, bereketinizin bol olmasını dilerim.

Tuncay kardeşim, cumartesi pinanın önünde karabulut'u ve yanındaki tekneyi gördüm, muhtemelen sizdiniz. Umarım hayırlı bir av geçmiştir.

sevgiler

Alp kardeşim beni av değilde başka aksilikler sinirlendirdi, çok şükür elimiz boş dönmedik iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim, bereketli avlar iyi akşamlar dilerim..

brkknc
29-06-2010, 19:26
burak abı paylasımın ıcın tesekkurler eee yanında acemı olması ayrı bır sans desem :D:D:D bak bana haber verecektın bır mazmuz yapardım balıklları toplardım :D:D:D gercı hava yatık demıssın o zaman mazmuz yapma sansım az olurdu :D:D

sağol be Yağızcım:D:D, bir dahakine beraber çıkarız gitmedende sana sülünez, mamun, çimçim yüklemesi yaparız sonra devamlı mazmuz yaparsın artık:P:P:P

brkknc
29-06-2010, 19:29
Burak kardeşim paylaşım için teşekkürler.Deniz yatık iken balığın yeme gelişi daha nazlı olduğu doğrudur. Ama anlatımından anladığım kadarıyla buna rağmen yinede güzel bir av çıkarmışsınız..

sağol Süleyman Abi bu iş gerçekten çok ilginç, hava yatıkken balık pek nazlı oluyor, nedeni hakkında bilgilerini bekliyorum iyi akşamlar dilerim..

kaptankarabulut
29-06-2010, 19:51
sağol Süleyman Abi bu iş gerçekten çok ilginç, hava yatıkken balık pek nazlı oluyor, nedeni hakkında bilgilerini bekliyorum iyi akşamlar dilerim..

Burak kardeşim, balık hareketli bir yeme daha bir iştahla atlar.Sakin bir denizde yem aşağıda hareketsiz bekler.Çalkantılı bir denizde yem aşağıda devamlı hareket halindedir.Hareketsiz duran yeme balık bakıp geçer ve iğneyi ve misinayı görme şansı daha yüksektir.O nedenle yeme pek dokunmaz.

brkknc
29-06-2010, 20:11
Burak kardeşim, balık hareketli bir yeme daha bir iştahla atlar.Sakin bir denizde yem aşağıda hareketsiz bekler.Çalkantılı bir denizde yem aşağıda devamlı hareket halindedir.Hareketsiz duran yeme balık bakıp geçer ve iğneyi ve misinayı görme şansı daha yüksektir.O nedenle yeme pek dokunmaz.

abi verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim bunu dikkate alacağım, bu arada bir gün ayarlayıp sizinle balığa çıkmak isterim, iyi akşamlar dilerim..

Taygun KOCABIYIK
29-06-2010, 20:15
Burak abi fangri tuttuk diyosun balık yok diyosun yahu o güzel renkli, koca kafalı balığı yakalamak için neler vermez insan :)
Tebrik ederim, ama hiç olmadı 2 poz fotoğraf çekseydin tam süper olurdu :)

brkknc
29-06-2010, 20:24
Burak abi fangri tuttuk diyosun balık yok diyosun yahu o güzel renkli, koca kafalı balığı yakalamak için neler vermez insan :)
Tebrik ederim, ama hiç olmadı 2 poz fotoğraf çekseydin tam süper olurdu :)

Taygun kardeş balık vardı çok şükürde aksiliklerden bende moral dibe vurunca resim işi kaynadı gitti, olmadı en sonunda donuk hallerini çekip koyacam zaten:)

Raif Yelkenci
29-06-2010, 21:43
Paylaşım için teşekkürler Burak yine de güzel bir av olmuş bizim deniz tutkumuz avımız iyi geçse veya geçmesede her zaman artarak bir dahaki sefere diyerek devam edecektir sevgili kardeşim.Hoşçakal.

Denizkızı35
29-06-2010, 21:56
Paylaşım için teşekkür ederiz burak bey anlatımınız yıne günü kurtarmış.
Evet havanın çok durgun olması balığın yemlenmesını etkılıyor buna bızde tanık olduk.
Bir dahakı sefere daha ıyılerıne ınşallah bol avlarınız olur

brkknc
30-06-2010, 14:44
Paylaşım için teşekkürler Burak yine de güzel bir av olmuş bizim deniz tutkumuz avımız iyi geçse veya geçmesede her zaman artarak bir dahaki sefere diyerek devam edecektir sevgili kardeşim.Hoşçakal.

Raif abi çok şükür av fena değildi de olmadık aksilikler oldu, hayırlı günler hayırlı avlar dilerim..

brkknc
30-06-2010, 14:47
Paylaşım için teşekkür ederiz burak bey anlatımınız yıne günü kurtarmış.
Evet havanın çok durgun olması balığın yemlenmesını etkılıyor buna bızde tanık olduk.
Bir dahakı sefere daha ıyılerıne ınşallah bol avlarınız olur

selamlar durgun hava maalesef biraz kesti işi ama bunada şükür, bu ay sizlerle balığa gitmek niyetimiz var, Necati kardeşimlede bugünkü görüşmelerimize istinaden ayın 7 sinde nihayi durumla ilgili sizi arayacağım, iyi günler dilerim..

kaptankarabulut
30-06-2010, 18:56
abi verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim bunu dikkate alacağım, bu arada bir gün ayarlayıp sizinle balığa çıkmak isterim, iyi akşamlar dilerim..

Burak kardeşim beklerim her daim, ama güzel bir havada yengeyide getirebilirsen çok daha güzel olur. Kendisine güzel bir balık aşısı yapalımda senden önce düşsün yollara.:D :D :D :D :D

paşalı
30-06-2010, 19:05
Paylaşımdan dolayı teşekkürler.Daha iyi avlara inşallah.

brkknc
30-06-2010, 21:05
Burak kardeşim beklerim her daim, ama güzel bir havada yengeyide getirebilirsen çok daha güzel olur. Kendisine güzel bir balık aşısı yapalımda senden önce düşsün yollara.:D :D :D :D :D

abi ilk fırsatta yanına uğrayacağım, diğer aşı konusuna gelince ümitsiz vaka ama en azından izin olayını aştım:D:D

brkknc
30-06-2010, 21:06
Paylaşımdan dolayı teşekkürler.Daha iyi avlara inşallah.

teşekkürler Turgay abi iyi akşamlar dilerim..

ejder_balikci
30-06-2010, 21:52
Buraaak bitirdin beni ayda yılda bir balığa çıkıyorsun onuda bir kaç kare ile süslesen 10 numara olacaktı neyse bir dahaki sefere artık. Yinede paylaşımın için teşekkürler.

brkknc
01-07-2010, 06:46
Buraaak bitirdin beni ayda yılda bir balığa çıkıyorsun onuda bir kaç kare ile süslesen 10 numara olacaktı neyse bir dahaki sefere artık. Yinede paylaşımın için teşekkürler.

Mustafa kardeşim haklısında inan olta ayıklamaktan sinirden resim çekecek durumda değildim birdahakine telafi ederim söz..

erkepli
07-07-2010, 09:55
Abi yorma kafanı bazen böyle oluyor , en azından temiz hava almış oluyoruz günün yorgunlugunu atıyoruz,dilerim sonraki avların verimli olur

brkknc
07-07-2010, 18:36
sağol Remzi abi bende bir sonrakine hayırlısı artık diyorum, iyi akşamlar dilerim..