Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Herkese selam! Sezonu açtık :))

galip&emel kültür
28-06-2010, 22:17
Slm arkadaşlar...Uzun aradan sonra aranızda olmak güzelllll...Biz yine bildik şekilde botumuzu aldık ıldırının yolunu tuttuk 4-5 kertereze gittikten sonra PAŞALARI kıstırdık ve sezonu açtık..Kullandığımız yem yengeç,sülünez,mamun..:D herkeze rastgelsin...

[Only Registered Users Can See Links]

Necati ARAT
29-06-2010, 07:07
Galip abi muhteşem paşalar..
Sezon açılışın çok iyi umarım bundansonraki avlarında en az bu kadar güzel olur..
Gözümüz gönlümüz açıldı paşaları görünce ..
En kısa zamanda bizde bir operaslona çıkmamız gerekiyor galiba..
paylaşım için teşekkürler..

gonencsenkal
29-06-2010, 07:55
Balıklar çok güzel her avınız bereketli olsun..

Balikci Alp
29-06-2010, 10:22
Bunlar ne güzel balıktır. Hayırlı sezonlar olsun !

ibrahimz35
29-06-2010, 13:50
Galip Abi, maşallah ne onlar öyle...
Valla, insanın balığa çıkası geliyor.
Biz ufak tefek mercanlarla yetinirken, Sen çupuraları yakalamışsın.
Haftaya senin yanındayız...

Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 14:07
maşallah maşallah ben tutamasam da tutanlar var yani balıkların padişahııı:) benim talihim kara galiba hep kupes çekiyorum. :)
galip abi paylaşım için teşekkürler gözümüz gönlümüz şenlendi. RASTGELE avların daim olsun

Yağız DEMİR
29-06-2010, 14:56
guzel bır sezon acılısı tebrıkler
pasaları gorunce dayanamıyorum vallaa

kaptankarabulut
29-06-2010, 16:47
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Galiiiiiiiiiiiiiiip,:helal: :helal: sen nerelerdeydin.şimdi belli oldu sessizliliğinin nedeni.:D :DTebrikler paşalar süpeeeeeer.

Yalnız DOĞA'ya çok ters bakıyor o paşa.. :D:D :D :D

Kamil ESEN
29-06-2010, 17:53
Süperiniz..Çok güzel paşalar yakalamışınız maşallah.Ratsgelsin...

adolomorola
29-06-2010, 17:55
Çok güzel doğrusu Paşalar
Afiyet bal şeker olsun..;)

Hasan BALIKÇI
29-06-2010, 19:05
paşalarda güzel sizin paylaşımınızda :):)harika:helal:
afiyet olsun dahada iyilerine rastgelsin ;);)

brkknc
29-06-2010, 19:50
Galip Bey tebrik ederim ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş iyi akşamlar dilerim..

Raif Yelkenci
29-06-2010, 21:57
Galip çim bunlar ne güzel şeyler öyle tebrikler ben seni teknemize getiremedim ama bu şartlarda senin bota ben misafir olucam herhalde yalnız ben bu 100 kg. halimle gelirsem o hafta aileni alamassın herhalde eh ne yapalım 25 senelik dostun için katlanırsın artık
sevgiyle kal .Raif abin.

Denizkızı35
29-06-2010, 22:01
Tebrikler galip bey paşalarınız çok güzeller inşallah sezon açılışınız ın devamı gelir de bizi de bu guzellıklerden mahrum bırakmazsınız bol avlar....

Anıl ÜNALAN
30-06-2010, 09:49
Tebrikler güzel av olmuş. Devamını dilerim :)

Greendeniz
30-06-2010, 10:17
Tebrik ederim güzel av olmus.Afiyetler olsun sizlere.bu güzel cupraları tekneye almak kadar zevkli bisey varmıdır acaba? Avlarınızın devamını dilerim.

paşalı
30-06-2010, 19:07
Galipcim senin paylaşımlarını özlemiştik.Çupuşlar çok süper kutluyorum.

ejder_balikci
30-06-2010, 22:33
Galip abi Taçlı kral bunlar tebrik ederim güzel bir av çıkartmışsınız. oltanız her daim dolu gelsin paylaşım için teşekkürler.

galip&emel kültür
04-07-2010, 10:45
Galip abi muhteşem paşalar..
Sezon açılışın çok iyi umarım bundansonraki avlarında en az bu kadar güzel olur..
Gözümüz gönlümüz açıldı paşaları görünce ..
En kısa zamanda bizde bir operaslona çıkmamız gerekiyor galiba..
paylaşım için teşekkürler..

Çok teşekkür edrim bencede en kısa zamanda bir operasyon düzenleyin balık kendini göstermeye başladı bu hafta balığa çıkmadım haftaya görüşürüz

galip&emel kültür
04-07-2010, 10:47
Balıklar çok güzel her avınız bereketli olsun..
avlarımızın bereketi oltalarımızdan eksik olmasın tşk.

galip&emel kültür
04-07-2010, 10:49
Bunlar ne güzel balıktır. Hayırlı sezonlar olsun !
teşekkürller kardeşim.sizede hayırlı sezonlar dilerim.

galip&emel kültür
04-07-2010, 10:54
Galip Abi, maşallah ne onlar öyle...
Valla, insanın balığa çıkası geliyor.
Biz ufak tefek mercanlarla yetinirken, Sen çupuraları yakalamışsın.
Haftaya senin yanındayız...
canım benim bizlerde sizin mercanlarınızı zevkle izliyoruz.ince ince balık kendini göstermeye başladı sen mercancısın biz çipuracıyız ibo en kısa zamanda gidelim oralara raif abide isyan edip duruyo.

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:03
maşallah maşallah ben tutamasam da tutanlar var yani balıkların padişahııı:) benim talihim kara galiba hep kupes çekiyorum. :)
galip abi paylaşım için teşekkürler gözümüz gönlümüz şenlendi. RASTGELE avların daim olsun
kardeşim içimi kararttın valla nedemek benim şansıma hep kupes olurmu öğle şey her balığın kendine öz bir takımı kendine öz avlanma şekli var benden sana bir tiyo bizim avlandığımız ıldırı kıyılarında karacılar yengeçle inan cavar gibi çipuralar alıyolar haberin olsun.tşk.

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:05
guzel bır sezon acılısı tebrıkler
pasaları gorunce dayanamıyorum vallaa
sağol yağızcım açılışı yaptık sizlerinde o suları denemenizi tavsiye ederim

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:10
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Galiiiiiiiiiiiiiiip,:helal: :helal: sen nerelerdeydin.şimdi belli oldu sessizliliğinin nedeni.:D :DTebrikler paşalar süpeeeeeer.

Yalnız DOĞA'ya çok ters bakıyor o paşa.. :D:D :D :D
teşekkürler canım benim nerelerdeydik paşanın peşindeydik süleyman abi 4 tane misina kopardım kepçeği yanımıza almayı unutmuşuz botun altıdan 2 tanesini yukarı allamadık derlerya kaçan balık büğük olur onu yaşayan bilir bunlarla yetindik doğaya ters bakıyo balık pek hoşlaşamadılar galiba bereketli avlar diliyorum.

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:12
Süperiniz..Çok güzel paşalar yakalamışınız maşallah.Ratsgelsin...

teşekkürler kardeşim.enkısa zamanda sizlerinde olur inş.rastgelsin.

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:14
Çok güzel doğrusu Paşalar
Afiyet bal şeker olsun..;)

bu güzel paşalar hepimizin oltası ve sofralarımızdan eksik olmasım.rastgelsin.

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:18
paşalarda güzel sizin paylaşımınızda :):)harika:helal:
afiyet olsun dahada iyilerine rastgelsin ;);)
sağolasın hasan abicim sezonuaçtık bizde ailecek sen gibi çipuracıyız balık ufak ufak kendini göstermeye başladı umarım bu senede geçen sene gibi bereketli geçer şimdiden rastgelsin.

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:20
Galip Bey tebrik ederim ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş iyi akşamlar dilerim..

teşekkür ederim kardeşim av gerçekten güzel oldu bu güzel avları sizlerinde yaşamanız dileyiğle iyi avlar...

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:26
Galip çim bunlar ne güzel şeyler öyle tebrikler ben seni teknemize getiremedim ama bu şartlarda senin bota ben misafir olucam herhalde yalnız ben bu 100 kg. halimle gelirsem o hafta aileni alamassın herhalde eh ne yapalım 25 senelik dostun için katlanırsın artık
sevgiyle kal .Raif abin.

raif abicim sen gelcem dedinde ben seni götürmedimmi en kısa zamanda bir program yapalım gidelim sen kilondan yana rahatsız olma 6 tane raif alır bizim bott erkek erkeye gideriz hem keyif hem avlanırız seni başımın üstünde taşırım sen hiç merak etme

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:28
Tebrikler galip bey paşalarınız çok güzeller inşallah sezon açılışınız ın devamı gelir de bizi de bu guzellıklerden mahrum bırakmazsınız bol avlar....

çok teşekkür ederim bütün avlarımız bu açılış gibi olur inş hepimizin avları bereketli olur iyi avlar

galip&emel kültür
04-07-2010, 11:29
Tebrikler güzel av olmuş. Devamını dilerim :)

teşekkürler sizede rastgelsin

galip&emel kültür
04-07-2010, 12:54
Tebrik ederim güzel av olmus.Afiyetler olsun sizlere.bu güzel cupraları tekneye almak kadar zevkli bisey varmıdır acaba? Avlarınızın devamını dilerim.

Böyle heyecanlı anlardan deniz bizi mahrum bırakmasın...bu tarifsiz keyfi hepimiz yaşayalım..

galip&emel kültür
04-07-2010, 12:56
Galipcim senin paylaşımlarını özlemiştik.Çupuşlar çok süper kutluyorum.

Abim bizde özlemiştik vallaha çok iii geldi bu paşalar :)) teşekkür ederim

galip&emel kültür
04-07-2010, 12:58
Galip abi Taçlı kral bunlar tebrik ederim güzel bir av çıkartmışsınız. oltanız her daim dolu gelsin paylaşım için teşekkürler.

Hepimizin oltası her daim bereketli ve dolu olsun sizlerinde bu msjlarla bizleri yanlız bırakmadığınız için tşkler....

İrfanavcı
04-07-2010, 13:33
Galip kardeşim tebrikler çok güzel paşalar,
paylaşım için teşekkürler.

galip&emel kültür
04-07-2010, 21:13
Galip kardeşim tebrikler çok güzel paşalar,
paylaşım için teşekkürler.

teşekkürler irfan abicim paşalar daima oltalarımızda olur inş.

Tuncay GÜNAY
05-07-2010, 11:21
kardeşim içimi kararttın valla nedemek benim şansıma hep kupes olurmu öğle şey her balığın kendine öz bir takımı kendine öz avlanma şekli var benden sana bir tiyo bizim avlandığımız ıldırı kıyılarında karacılar yengeçle inan cavar gibi çipuralar alıyolar haberin olsun.tşk.

aslam abim benim saolasın verdiğin tiyo için teşekkürler hafta sonu oradayım o zaman.

Raif Yelkenci
06-07-2010, 18:29
Güzel sözlerin için teşekkürler Galip ne güzel olur sen ben Engin ve İbo bir proğram yapıp beraber eski günleri yadedip avlansak harika olur kısmet.

erkepli
07-07-2010, 09:37
Abi ne güzel balıklar bunlar,ellerinize saglık.

galip&emel kültür
08-07-2010, 00:54
Abi ne güzel balıklar bunlar,ellerinize saglık.

canım abim sizinkilerin yanında sinek kalır bunlar usta balıkçılar sizlersiniz çok teşekkür ederim hepimize bol nasipler.

ukg79
26-07-2010, 10:30
şöyle paşalardan bende tutmak isterdim canım çekti doğrusu emeğinize sağlık..:deli:

galip&emel kültür
29-07-2010, 23:15
[QUOTE=ukg79;90179]şöyle paşalardan bende tutmak isterdim canım çekti doğrusu emeğinize sağlık..:deli:[/QUO
kardeşim gerçekten çipura yakalamak çok zevkli am daha zamanı olmadığı için çok seyrek hele şu ramazan bayramını geçirelim o zaman seyret ıldırının çipuralarını tavsiye ederim yolun düşerse ıldırıya uğra.rast gelsin.