Tüm Versiyonu Göster : 27.06.2010 Av raporu (Kaptan Karabulut ile birlikte)
Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 19:22
sabah 07:00 da güzelbahçe 2. limandan derin isimli tekne ile demir aldık yolda usturuplu bir kahvaltı ile yolculuğumuz herkez kahvaltısını yaparken ben teknenin önünde takım hazırlamakla meşguldüm fener adası PİTA denilen avlak yerimize vardığımızda kaptan karabulut sabırsızlıkla bizi bekliyordu. sıcak bir karşılama mesasiminden sonra takım yapma işine koyuldular kaptanlarım. sağolsunlar oltalarımızı suyla buluşturmamızla alttan hoşgeldiniz vuruşları ile keyifli bir av başlamış oldu açılış benden geldi. kör olası kupes unutmamış beni sabırsızlıkla bekliyormuş :D:D:D:D aşağıda bir dünya karagöz mercan varken kupes kimseye kaptırmadan benim yeme atlamış işte. derken kayın peder hanım baldız bacanak arka arkaya asıldılar kupesleri çek babam kupes çek kupesss aaaaa öğkkk geldi kupesten mercana karagöze bırakmıyorlardı bende yemlerimi aldım teknenin arkasına geçtim dipe sallatım oltamı sakin sakin ara ara kupes derken yolunu şaşıran kücük bir mercan heyecan verdi. bu arada karşımızda fora serkan da ailesi ile avlanıyordu. ne şans sa devamlı 1 li 2 li karagöz çekiyordu valla kıskanmaya başladım. bana kupes fora serkana karagöz vuruyordu tekneden atışmaya başladık serkan dayanamadı bana ikram etmek ve şans getirmek için 1 meşrubat getirdi yüzerek hemen muhabbetin belini kırıverdik orada bana birde takın yapıverdi uğur için benim iğneleri beğenmeyip tekrar yüzerek teknesine gidip bana sinek iğne getirdi bu arada teknenin önü denizin dibini temizliyorlardı kahkahalarından anladım kovalar dolmuşş. benim hedefim karagözdü neyse serkanın oğlu ufaklık bile çekiyordu karagözleri. serkan teknesine döndü 5 dakka geşmedi benim oltaya sağlam bir vuruş geldi yiphuuu demişim bir anda çünkü vuruş daha öncekilere benzemiyordu. anladım karagözdu bu gözünü öptüğüm karagözü hoşgeldin abi diyordu alttan süleyman abim de tepemden beni izliyordu. veee karagöz geldi salınarak güzel bir sevinş gösterisi ile karşı tekneye selam yolladım. sonra nemi oldu kupese devam kaptan mehmet yarım saat sonra kırlangıç denen kırmızı bir balıkla bana cevap verdi muhteşem di kıpkırmızı. (dün akşam yerken kendisini andım tabi) bana hediye etti. kendim tutmadığım için balıkla poz vermeyi kendime yakıştıramadım. foto çektirmedim :'(:'(:'( tabi bu arada espri sohbet te gırlaa süleyman abi sağolsun bizimle akşama kadar ilgilendi. çay kahve muhapbet sonsuz tabi akşam saat 17:30 sıraları süleyman kaptan dönelim diye seslendi. olumuuuuuuuu hiç finalsiz dönüş 10 dakka daha kalalım kaptanım dedim kırmadı oltamı son sefer yemleyip saldım aşağıya 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 25 35 derken o sevdiğim heyecan veren sert vuruş teknenin sağ çaprazından geldi bu da karagöz dü heyecanla çektin oltayı kaprana demiral süleyman abi final tamam karagöz dedim. süleyman abi limanın yolunu tuttu bizde alman adasının yolunu tuttuk fora serkan bizi çağırmış oraya vardığımızda fora serkanın 3 kilodan fazla karagöz hediyesi bizi çok onurlandırdı. kendisine teşekkür ederim buradan. süleyman abi çayları demlemiş bizi bekliyordu. akşam çayımızı içirip bizi yolcu etti tekrar görüşmek dilekleri ile denizli yoluna koyulduk.
[Only Registered Users Can See Links]
kaptankarabulut
29-06-2010, 19:30
Ya tuncay anlatımın çok güzel olmuşda resimler nerede.:soru: :soru: :soru:
İnsanlar o kadar poz verdiler....:D :D
Tuncay hocam ailecek çok güzel bir gün geçirmişsiniz allah içinize sindirsin, avda pek bereketli olmuş iyi akşamlar dilerim..
kaptankarabulut
29-06-2010, 20:08
Tuncay'cım şimdi oldu. Kaptanlıkda yakışmış hani.
senin o tebessüm ve neşen yüzünden hiç eksik olmasın...
Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 20:17
Tuncay hocam ailecek çok güzel bir gün geçirmişsiniz allah içinize sindirsin, avda pek bereketli olmuş iyi akşamlar dilerim..
teşekkür edrim burak kardeşim beraberde olur inşallah
bu arada korsan sapkan çok güzel benin kafayada yakışırmı dersin sana yakıştığı kadar.:D:D:D:D:D yengeye selam
Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 20:19
Tuncay'cım şimdi oldu. Kaptanlıkda yakışmış hani.
senin o tebessüm ve neşen yüzünden hiç eksik olmasın...
kaptanım az kaldı bende kaptam olacağım alcam bende 12 lik:D denizleri alt üst edeceğim
teşekkür edrim burak kardeşim beraberde olur inşallah
bu arada korsan sapkan çok güzel benin kafayada yakışırmı dersin sana yakıştığı kadar.:D:D:D:D:D yengeye selam
selamı ileticem hatta belki hoşuna gider diye sizin resimleride göstericem bakıcaz artık, şapka kesin yakışır özellikle göbeklilerde ayrı bir güzel duruyor:D:D, görüşmek üzere..
Hasan BALIKÇI
29-06-2010, 21:25
güzel dostça harika bir paylaşım.:helal::helal::helal:
keşke bende aranızda olabilseydim :)gerçeği telefonlada olsa konuştuk ;)ama birdahaki gelişinde bende sizlerle olmak isterim.;)harika bi,r aile toplantısı ve eğlencesi olmuş :)çokta güzel olmuş :helal::helal:
birdahakine inşallah ama fazla kaşıntın tutmasın tuncaaaaaaay:D:D:D:D
Denizkızı35
29-06-2010, 21:39
Paylaşım için teşekkürler tuncay bey anlatımınızdan biz bile keyif aldık.Daha nicelerine diyelim avlarınız bol olsun rastgelsin...
Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 21:50
selamı ileticem hatta belki hoşuna gider diye sizin resimleride göstericem bakıcaz artık, şapka kesin yakışır özellikle göbeklilerde ayrı bir güzel duruyor:D:D, görüşmek üzere..
senin izin teskeresine:D:D:D:D:D bir vesile olursak ne mutlu bize bence org. fotolarınıda göster yengeye benim kaçarken üstüne bastığım kısım belki ilgisini çeker yengemin.:D:D:D:D:D bu arada korsan şapkasını sakın kaybetmeeee:D
Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 21:56
güzel dostça harika bir paylaşım.:helal::helal::helal:
keşke bende aranızda olabilseydim :)gerçeği telefonlada olsa konuştuk ;)ama birdahaki gelişinde bende sizlerle olmak isterim.;)harika bi,r aile toplantısı ve eğlencesi olmuş :)çokta güzel olmuş :helal::helal:
birdahakine inşallah ama fazla kaşıntın tutmasın tuncaaaaaaay:D:D:D:D
olsun abi kaynananı ziyaret etmişsin bak ne güzel bir şey:helal::helal::helal: beklide ben geliyorum diye kaçtın izmirden:D:D:D:D bilemiyorum artıkın.
ben geliyorum diye taygunun annannesi hastaneye yattı. anılın amcası doğum yaptı:D:D:D:D:D AMAAAA NEYİ UNUTTULAR BEN SIKSIK GELECEĞİM ORAYA BAKALIM BİRDAHAKİ GELİŞİMDE BAHANELER NASIL OLACAKKK:D:D:D:D:D tuh ya karpuz bilem getirmiştim:)
bu arada tekne hediye sözün vat unutma sakın hasan abimm
Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 22:02
Paylaşım için teşekkürler tuncay bey anlatımınızdan biz bile keyif aldık.Daha nicelerine diyelim avlarınız bol olsun rastgelsin...
çok teşekkür ederim bahar-gökhan kardeşlerim sizide çok andık teknede unutmadım aklımdasınız bu yaz bitmeden sizide ziyarete geleceğim mutlaka sizin gibi güzel insanları bulmuşum bir kere mutlaka ama mutlaka sizinlede çıkacağım
bu arada sisizn yorumunuzu bekliyordum 2 tane nokta bile olsa bekliyordum göremeseydim yorumunuzu gücenecektim size ama yanıltmadınız beni yazdınız sağolun görüşmek üzere.
Denizkızı35
29-06-2010, 22:22
çok teşekkür ederim bahar-gökhan kardeşlerim sizide çok andık teknede unutmadım aklımdasınız bu yaz bitmeden sizide ziyarete geleceğim mutlaka sizin gibi güzel insanları bulmuşum bir kere mutlaka ama mutlaka sizinlede çıkacağım
bu arada sisizn yorumunuzu bekliyordum 2 tane nokta bile olsa bekliyordum göremeseydim yorumunuzu gücenecektim size ama yanıltmadınız beni yazdınız sağolun görüşmek üzere.
Siz buralara kadar gelip bol bol kupes tutacaksınız :D :D ( ŞAKA YAPIYORUM )
tabıkı
keyıflı gununuzu ta denızlıden gelıp buralara kadar bizlerle paylasacaksınız olacak sey degıl
Avlarınız daım olsun her zaman başımızın üstünde yerınız var bizde sizlerle güzel bir gün geçirmeyi istiyoruz görüşmek üzere :)
Paylaşım için tekrar teşekkürler bol avlar
Necati ARAT
30-06-2010, 07:09
Tuncay abi harika anlatım harika paylaşım..
Sanki orada idim..
Eminim senden güzel kaptan olur..
Burak abiden Şapkayıda kaptınmı al sana denizler sahibi ..
Bak o zaman kör olası kupesler seni bekliyor olurmu..
Paşalar mercanlar merasim yapıp içtima bağlatmak için beklerler seni denizde..
Burak abi neden takıyor o şapkayı başına sence??
Tuncay GÜNAY
30-06-2010, 07:45
necati kardeş teşekkürler siz dahil bütün doslarımızı yanımızda hissetik sohbetlerimizde hep andık. varolun
eee attık bakalım
zoakayı attık nasıl olsa kaparız burak kardeşimin korsan şapkasını paşa yakalayınca da PAŞA TEAM dişörtü zaten dostlarımızda hediye olur :D:D:D:D e geriye ne kalmış zaten :) mercan karagöz paşa olmadı balina :D:D:D:D sevgiler denizliden
tuncay abi maşallah güzel birgün anlatım mükemmel sanki ben de ordamış gibi hissettim dağa güzel avlar nasip eder allah ütalağ hadi rastgelsin
kaptankarabulut
30-06-2010, 18:49
senin izin teskeresine:D:D:D:D:D bir vesile olursak ne mutlu bize bence org. fotolarınıda göster yengeye benim kaçarken üstüne bastığım kısım belki ilgisini çeker yengemin.:D:D:D:D:D bu arada korsan şapkasını sakın kaybetmeeee:D
Tuncay'ım ben ne yapıp edip Burak kardeşimi ve yengeyi bir gün balığa götüreyim. Yengeye güzeeeeeel bir aşı yaptık mı, bak sen Burak kardeşimden önce takımları hazırlıyormu hazırlamıyor mu.. :D:D :D :D :D :D
Tebrikler çok güzel bir sunum tüm ekibi kutlarım.
Tuncay GÜNAY
01-07-2010, 08:12
tuncay abi maşallah güzel birgün anlatım mükemmel sanki ben de ordamış gibi hissettim dağa güzel avlar nasip eder allah ütalağ hadi rastgelsin
saol yenal kardeş inşallah birlikte de olur. gülerken balık tutamazsan karışmam ama:) rastgelsim kardeşim
Tuncay GÜNAY
01-07-2010, 08:24
Tuncay'ım ben ne yapıp edip Burak kardeşimi ve yengeyi bir gün balığa götüreyim. Yengeye güzeeeeeel bir aşı yaptık mı, bak sen Burak kardeşimden önce takımları hazırlıyormu hazırlamıyor mu.. :D:D :D :D :D :D
kaptanım burak kardeş de aynı çaba içerisin de sanırım yanılmıyorsam denizkızının teknesi ile çıkma planları yapıyor gibi geldi bana inşallah olur.
bu arada burumdan site yönetilerine de bir mesaj iletilmiş olunuyor. EN KISA ZAMANDA SİTE ÜYESİ AİLELERİNİN DENİZE VE BALIĞA ISINMASI AMACI İLE AİLEYE YÖNELİK BİR ORG. YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. kanımca yakın zamanda bunu konu olarak açacağım.
Tuncay GÜNAY
01-07-2010, 08:26
tebrikler çok güzel bir sunum tüm ekibi kutlarım.
teşekkürler turgay abi
Taygun KOCABIYIK
01-07-2010, 08:35
Tuncay abi harika bir gün geçirmişsiniz, balık, çay, muhabbet, dostluk herşey var.
Biliyorsun gelmeyi çok istiyordum ama mazeretim vardı yoksa ben kaptan karabulutun teknede saklanacaktım av yerine gelince denize atlayıp sizin tekneye gelecektim :P (bunu şuan burda yazdım :P)
Birdaha ki gelişinde karşılıklı mercan çekmek dileğiyle :)
Yağız DEMİR
01-07-2010, 09:34
tuncay abı guzel kareler tebrıkler valla denızlıden buraya guzel bıer alıskanlık oldu :D:D:D:D
eee balık olunca mesafe tanınmıyo demı abı :D:D:D
Tuncay GÜNAY
01-07-2010, 11:02
tuncay abi harika bir gün geçirmişsiniz, balık, çay, muhabbet, dostluk herşey var.
Biliyorsun gelmeyi çok istiyordum ama mazeretim vardı yoksa ben kaptan karabulutun teknede saklanacaktım av yerine gelince denize atlayıp sizin tekneye gelecektim :p (bunu şuan burda yazdım :p)
birdaha ki gelişinde karşılıklı mercan çekmek dileğiyle :)
tayguncum güzel dileklerin için teşekkürler. Birdefaki sefer yaparız inşallah
Tuncay GÜNAY
01-07-2010, 11:05
tuncay abı guzel kareler tebrıkler valla denızlıden buraya guzel bıer alıskanlık oldu :d:d:d:d
eee balık olunca mesafe tanınmıyo demı abı :d:d:d
yağız kardeş aynen öyle alışkanlık oldu masraflı ve çok yorucu oluyor ama naparsın gelmeyince de kaşıntı dinmiyor be bilader::d:d:d:d
saol yenal kardeş inşallah birlikte de olur. gülerken balık tutamazsan karışmam ama:) rastgelsim kardeşim
sağolasın segili abim inşallah yakında manisada yapacağımız sazan organizasyonuna beklerim seni orada güler eğlenieiz inşallah hadi rastgelsin allah o güleryüzünü hiç ağlatmasın inşallah:D
Tuncay GÜNAY
01-07-2010, 19:24
sağolasın segili abim inşallah yakında manisada yapacağımız sazan organizasyonuna beklerim seni orada güler eğlenieiz inşallah hadi rastgelsin allah o güleryüzünü hiç ağlatmasın inşallah:D
amin yenal kardeş inşallah allah nasip ederse bir engelimiz olmassa geliriz inşallah
Anıl ÜNALAN
01-07-2010, 20:33
Heheyyt :) eğlence yine dorukta desene tuncay abi :)
Hadi bakalım iyice zehirlendin artık bundan sonraki gelişlerde karagöz, mercan, lidaki ve arkası gelir umarım :)
Bir dahaki gelişince Harun abiyide kap kolundan getir onsuz olmaz :)
İğnen her daim keskin olsun :)
Rastgelsin..
Tuncay GÜNAY
01-07-2010, 22:54
teşekkür ederim anılım. dediğin gibi paşa mercan karagöz çekmeyi hedefliyorum artık gopesten ööökkk geldi :):):):) harunun kaşıntısı çok fazlada denkgetiremiyoruz bir türlü nasipse 11 temmuzda ayarlamaya çalışıyorum bakalım. görüşmek üzere hoşçakal
haluk deniz
03-07-2010, 21:28
Avınız hep bereketli olsun arkadaşlar.:helal:
Anladığım kadarıyla ava çıkacak soluğu Karabulut kaptanın yanında alıyor:)
Tuncay GÜNAY
04-07-2010, 16:07
Avınız hep bereketli olsun arkadaşlar.:helal:
Anladığım kadarıyla ava çıkacak soluğu Karabulut kaptanın yanında alıyor:)
haluk abi seninde avların her daim bereketli olsun. sağolsun kaptan karabulut nazımızı çekiyor bizim. bizde devamlı ziyaret ediyoruz kendisini. nasip olursa sizinlede tanışmak muhabbet etmek isteriz.
ejder_balikci
04-07-2010, 21:17
Deniz işi nasip işi bir dahaki sefere insallah oltan hep dolu gelir.
adolomorola
04-07-2010, 22:06
Oh Mahşallah Ailecek çok güzel dakikalar yaşamışsınız Tuncay ..;)
haluk deniz
04-07-2010, 23:14
haluk abi seninde avların her daim bereketli olsun. sağolsun kaptan karabulut nazımızı çekiyor bizim. bizde devamlı ziyaret ediyoruz kendisini. nasip olursa sizinlede tanışmak muhabbet etmek isteriz.
Her zaman başımın üzerinde yeriniz var izmire geldiğiniz zaman arayın görüşelim
Tuncay GÜNAY
05-07-2010, 07:34
deniz işi nasip işi bir dahaki sefere insallah oltan hep dolu gelir.
haklısın abi nasipten ötesi yok. Bizde ya nasip deyip çıkıyoruz artık ne varsa nasipte onu çekiyoruz. Aynı güzel dilekler senin için abi oltan boş boş dönmesin.
Tuncay GÜNAY
05-07-2010, 07:36
oh mahşallah ailecek çok güzel dakikalar yaşamışsınız tuncay ..;)
teşekkür ederim öner kardeş nasip olursa manisaya sizide ziyarete geleceğim. çeşmenin başına sıraladığın sazanlardan bana da tutturussun herhalde söyle 3,5 kg falan. Olumuuu abiii :)
Tuncay GÜNAY
05-07-2010, 07:38
her zaman başımın üzerinde yeriniz var izmire geldiğiniz zaman arayın görüşelim
teşekkür ederim haluk abi geleceğim zaman mutlaka arayacağım. Saolun ilginize teşekkürler görüşmek ümüdü ile
Tuncay GÜNAY
21-10-2010, 23:53
acemi iken küçük karagöz nekadar heyecanlandırmış beni :))))) okuyunca çok güldüm kendime eeee balığa çıkamayan kurtlu böle eski raporları okur evden :):):):):)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.