Tüm Versiyonu Göster : herkese selamlar
slm. arkadaşlar ben uğur siteye yeni üye oldum, bu son zamanlarda balık ve avcılığı bende bir hastalık oldu, bu hafta 4.50cm. uzunluğunda bir balıkçı kayığı aldım kısmet olursa duruma göre içten takma motor koyacağız inşallah duruma göre, bende zıpkınla avlanma hastalığıda var ancak şimdiye kadar denizde hiç avlanmadım hep ırmakta avlandım kısmetse herşeyi denemek istiyorum..
herkese rastgele ; UĞUR Mersin/Tarsus
Sevgili uğur bey aramıza hoşgeldiniz yeni kayığınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız avlar yapmak nasip olsun.Keyifli paylaşımlarınızla bizleri sevindireceksiniz teşekürler..
Kamil ESEN
30-06-2010, 18:40
Uğur aramıza Hoşgeldin.Yeni teknenizle güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.
Uğurcum hoş geldin.Keyifli forumlar dilerim.
slm. arkadaşlar ben uğur siteye yeni üye oldum, bu son zamanlarda balık ve avcılığı bende bir hastalık oldu, bu hafta 4.50cm. uzunluğunda bir balıkçı kayığı aldım kısmet olursa duruma göre içten takma motor koyacağız inşallah duruma göre, bende zıpkınla avlanma hastalığıda var ancak şimdiye kadar denizde hiç avlanmadım hep ırmakta avlandım kısmetse herşeyi denemek istiyorum..
herkese rastgele ; UĞUR Mersin/Tarsus
aramıza hoşgeldin Uğur, teknen hayırlısı olsun kazasız belasız kullan inşallah ama ne demişler en iyi tekne arkadaşının teknesidir:D:D
Necati ARAT
01-07-2010, 07:12
Aramıza hoş geldiniz..
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim..
Yağız DEMİR
01-07-2010, 09:35
ugur bey aramıza hosgeldınız
teknenız hayırlı olsun kazasıs avlar dılerım
Tuncay GÜNAY
01-07-2010, 11:31
uğur kardeş aramıza hoşgeldiniz. tekneniz hayırlı olsun keyifli paylaşımlar dilerim
arkadaşlar hoşbulduk sağolun, içten dilekleriniz içinde ayrıca çok teşekür ederim..
inşallah sizlerden birşeyler öğreneceğiz, tekne aldım almasınada ancak kürek çekmeyi dahi bilmem öğreneceğiz zamanla diyorum artık
aramıza hoş gelsin keyifli paylaşımlar dilerim
gonencsenkal
02-07-2010, 15:21
uğur aramıza hoşgeldin kayığın hayırlı uğurlu olsun paylaşımlarını bekliyoruz..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.