Tüm Versiyonu Göster : Merhabalar
Herkeze selamlar ,
Amatör bi balıkçı olarak aranıza katılıyorum bugune kadar genelde tatlı su (çay ,baraj) balıkçılığı deneyimim oldu.Mersine taşındığımdan beri ise deniz balıkçılığına heves ettim yardımlarınız sayesinde güzel avlar yapacağıma inanıyorum
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.
Aşağıdaki linke tıklayarak imza ayarlarınızı tamamlanızı rica ederim. İsim, yaş ve yaşadığınız yer imzanızda yer alırsa, kişiler sizinle daha iyi ve samimi iletişim kurabilirler. İmza örneklerini, üyelerin yazdığı mesajların altına bakarak görebilir ve örnek alabilirsiniz..
İmza ayarlarını değiştirmek için
[Only Registered Users Can See Links]
Kamil ESEN
03-07-2010, 13:42
Aramıza hoşgeldiniz. forumda size lazım olacak hertürlü paylaşımı bulabilirsiniz..
Yağız DEMİR
03-07-2010, 15:05
aramıza hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım
aramıza hoş gelsin keyifli paylaşımlar dilerim
teknikemin
03-07-2010, 23:09
Slm arkadaşlar bu forumda yeni ve acemi balıkçıyım.paylaşımlarınızı okuyorum herkesin emeğine sağlık.rastgele dostlar
hasan sahin069
03-07-2010, 23:37
Herkeze selamlar ,
Amatör bi balıkçı olarak aranıza katılıyorum bugune kadar genelde tatlı su (çay ,baraj) balıkçılığı deneyimim oldu.Mersine taşındığımdan beri ise deniz balıkçılığına heves ettim yardımlarınız sayesinde güzel avlar yapacağıma inanıyorum
hos geldiniz keyfli paylasimlar dilerim
Taygun KOCABIYIK
04-07-2010, 08:56
Herkeze selamlar ,
Slm arkadaşlar bu forumda yeni ve acemi balıkçıyım.paylaşımlarınızı okuyorum herkesin emeğine sağlık.rastgele dostlar
Hoşgeldiniz elimizden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırız.
aileye hoşgeldiniz.keyifli forumlar...
hoş geldiniz kardeş işallah yardımcı oluruz
baracuda_35x
04-07-2010, 13:26
hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar ;)
meraketme ustatlarımız sana herzaman yardımcı olucaklardır sen rağatol sen sor biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana hadi sanarstgelsin
Hoş geldin keyifli forumlar.
İrfanavcı
04-07-2010, 16:19
Aramıza hoş geldiniz .
gonencsenkal
06-07-2010, 07:28
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum..
Tuncay GÜNAY
06-07-2010, 09:00
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim
sitemize hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim..
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.