PDA

Tüm Versiyonu Göster : Demirköprü Barajı (2)

adolomorola
04-07-2010, 20:54
Bu hafta yolunuz yine Salihli Demirköprü barajıydı ;)

Bu haftaki kadro Saim abi (Sarmalı) Serdar,Erkan ve Benden oluşuyordu.
Güzel bir yolculuktan sonra av bölgesine geldik.
Av bölgesine üç araba bizden önce gelmiş gözüküyordu.
1. grup Metin abi oğlunu kapmış gelmiş
2. grup Bizim ekmekli team
3. gurubu Tamer ve arkadaşları
Oh oh ne güzel herkez birbirini tanıyor yani yer konusunda sıkıntımız yoktu.
Metin abi ve Mehmet abi (Ceyrancı 45 ) hemen bana aralarından bir yer açmışlardı bile ;) ikisine birden burdan bir kez daha teşekkürlerimi sunarım..;)
Saim abi,Serdal ve Erkan'da koyun içine doğru yerlerini aldılar,çok güzel anlar ve dakikalar yaşadık zamanın nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu.
Enteresan olaylay yaşadık havanın günlük güneşlik olduğu dakikalarda birden bire üzerimize gelen kara bir bulutun döktüğü yağmurda şok etkisi yarattı :oha:
Her şeye rahmen yedik içtik eğlendik muhabbetimiz en üst düzeydeydi balıkmı herkezde var daha ne olsun değilmi :soru:
Foto ve video çektik ve sıra geldi burada sizlerle paylaşımaya,ve sizlerede o anları yaşatmaya,Haydi buyurun önce fotolar yetiştire bilirsen videoyu da bu geçe yükleyeceğim...;);) yetiştiremezsen video yarın inşallah...;);)

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Metin abi ve oğlu İlker

Hacı abinin keyfine diyecek yok doğrusu

Ve bizim grup...

Saim abi ve Serdar karşı burun çok güzel deyip ordada aradadılar nasiplerini

Erkan çevre temizliği Tebrikler Erkan..:helal::helal:

Bize nasip olan balıklardan bazıları

Bunlarda bizler tarafından balıklara nasip olanlar

Emekli team'da nasiplerini fotolatmak istedi

Geçen hafta kendimizi ve balıkları serinlettiğimiz yer

Bu manzaralar harika bence

xdx5bb

Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 21:07
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal:

helal olsun size be öner im.:)güzel bir av yaşamışsınız tüm dostlarınızla beraber yazdığını okuyunca karelerden daha fazla kyif aldım.:)
avlakta sizlere yer açmaları çok hoşuma gitti :)bu güzel bir konu işin açıkçası fesatlık yok sadece dostluk gördüm o yüzden defalarca helal olsun.:)

işte balıkçılık böyle olmalı dağ başlarında yalnızız birbirimize ihtiyacımız mutlaka olur bu avda yanyana karelerde bulunan herkese devamlarını bol balıklı avlar dilirim :)

teşekür ederim öner paylaşımın için ;):)

ukg79
05-07-2010, 08:47
Öner abi bütün balık aşıkları bir araya gelmişsiniz yine demekki Saim abide ordamış ,Ömer abide maşallah bizim bütün ekip orda bu Cumartesi sabah bizde gitmek istiyoruz ya nasip yine gidecek olursan haberim olsun ekip kurabiliriz bizde oradan yeni arkadaşlarla tanışacağız çok ısrar ediyorlar gelin diye ama iş yoğunluğu nasipse bu hafta planlıyoruz görüşmek dileğiyle :D;)

ukg79
05-07-2010, 08:50
emekli teame selamlarımı gönder ellerinden öpüyorum:helal:

Taygun KOCABIYIK
05-07-2010, 08:59
Vallahi imrendim bu fotoğrafları görünce o ne güzel görüntülerdir öyle, güneşlikler vs. harika özellikle :)
Herşey dört dörtlük, balık, muhabbet, doğa ohhh gel keyfim gel.
Tüm ekibi tebrik ediyorum inşallah bu güzellikleri hep birlikte yaşarız en kısa sürede.

yenal45
05-07-2010, 17:12
vallahi yakalaya yakalaya bitane balıkmı yakaladın ötekiler nerede geçenhafta sürüyü suluyodun bu hafta kaçırdınmı:D:D şaka şaka vallahi tebrikler bidakine beni götürmezsen vallahi konuşmam:(:(:'( tebrikler dağa güzel avlar ve dostluklar için rastgelsin:helal::helal:

adolomorola
05-07-2010, 19:10
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal:

helal olsun size be öner im.:)güzel bir av yaşamışsınız tüm dostlarınızla beraber yazdığını okuyunca karelerden daha fazla kyif aldım.:)
avlakta sizlere yer açmaları çok hoşuma gitti :)bu güzel bir konu işin açıkçası fesatlık yok sadece dostluk gördüm o yüzden defalarca helal olsun.:)

işte balıkçılık böyle olmalı dağ başlarında yalnızız birbirimize ihtiyacımız mutlaka olur bu avda yanyana karelerde bulunan herkese devamlarını bol balıklı avlar dilirim :)

teşekür ederim öner paylaşımın için ;):)

Ben teşekkür ederim Hasan abi konuya alakadar olduğun için.
Senin dediğin gibi ne ekersen onu biçersin bu gün bana yarın onlara hem biz amatör balıkçıyız bu işin ticaretinide yapmıyoz gidip eğlenip haftanın stresini üzerimizden atıyoruz bu işleri yapmak için muhabbet şart yoksa git oraya kuru kuru balık tut adamın canı sıkılır beee..;)

adolomorola
05-07-2010, 19:42
Öner abi bütün balık aşıkları bir araya gelmişsiniz yine demekki Saim abide ordamış ,Ömer abide maşallah bizim bütün ekip orda bu Cumartesi sabah bizde gitmek istiyoruz ya nasip yine gidecek olursan haberim olsun ekip kurabiliriz bizde oradan yeni arkadaşlarla tanışacağız çok ısrar ediyorlar gelin diye ama iş yoğunluğu nasipse bu hafta planlıyoruz görüşmek dileğiyle :D;)

Aynen öyle Ulaş av bölgesine vardığımızda 3 araba vardı biz 4. arabaydık yani küçük bir organizasyon gibi oldu herkez birbirini tanıyordu çünkü;)
Benmi yarım saat bir grupla yarım saat bir grupla oltaların başından bir ayrılıyorum 2 saat yokum bir gelmişim Mehmet abi balıkları çekmiş hapise atmış (sağolsun);)
Ben 9 tane balıkla eve geldim kendi oltalarımdan 4 tane çektim :oha:
ama barajdan 10 fazla balık çektim suyun içinde bol miktarda hayıt var hemen çekmezsen balık hayıta sarıyo bende çok gezdiğimden herkezin oltasından çekme şansım oldu aşağı yukarı :D:D

Bu hafat için söz veremem ama mutlaka seninle bir balık avı yapmak isterim,İnşallah en yakın zamanda birlikte olta atmamız dileklerimle...;)

Emekli team için aleyküm selam mutlaka ileteceğim...

adolomorola
05-07-2010, 19:49
Vallahi imrendim bu fotoğrafları görünce o ne güzel görüntülerdir öyle, güneşlikler vs. harika özellikle :)
Herşey dört dörtlük, balık, muhabbet, doğa ohhh gel keyfim gel.
Tüm ekibi tebrik ediyorum inşallah bu güzellikleri hep birlikte yaşarız en kısa sürede.

İnşallah hep beraber olacağız demirköprüde yanlız biraz daha zamanı var.
Bir yer düşünüyoruz özel mülk yanlız o bölgede henüz balık şuanda pek verimli değil suların biraz daha düşmesi lazım :(

adolomorola
05-07-2010, 19:59
vallahi yakalaya yakalaya bitane balıkmı yakaladın ötekiler nerede geçenhafta sürüyü suluyodun bu hafta kaçırdınmı:D:D şaka şaka vallahi tebrikler bidakine beni götürmezsen vallahi konuşmam:(:(:'( tebrikler dağa güzel avlar ve dostluklar için rastgelsin:helal::helal:

Aslında foto çekilecektik balıkları kardeş payı yapmak için çeşmenin yanıda döktük
bir anda ortalık insan yumağına geçince hemen işimizi fazla uzatmadan oradan ayrıldık biliyorsun meraklı insanlarız aslında ortalıkta kimseler yoktu nerden çıktı o kadar insan bende anlayamadım:(

Seninlede gideceğiz merak etme geçen seneki soma macerası gibi olsun istiyorum umarım geçen seneyi unutmamışsındır.geçen senemi yoksa önceki senemiydi yavvv:D:D:D:(:(:(

Mehmet BODUROĞLU
05-07-2010, 20:48
Maşallaaaaah.
Öner kaçırmıyorsun hiç haftasonlarını :D
Tebrikler güzel av olmuş.

kaptankarabulut
05-07-2010, 20:50
Öner kardeşim tebrikler..

Güzel bir av güzel bir gün...

İşte dostluk işte muhabbet..Ya bu amatör balıkcılık ne kadar güzel bir şey değil mi?..
Dağ başında, denizin ortasında insan ya yeni yeni dostlar ediniyor, ya da eski dostlarla karşılaşıyor....

gonencsenkal
06-07-2010, 07:25
öner kardeşim tebrik ediyorum her hafta güzel avlar yapıyorsunuz.Bizde bu güzelliklerle sanki gitmiş kadar oluyoruz Allah nasibinizi arttırsın en önemliside muhabbetinizi..:)

Taygun KOCABIYIK
06-07-2010, 09:29
Aslında foto çekilecektik balıkları kardeş payı yapmak için çeşmenin yanıda döktük
bir anda ortalık insan yumağına geçince hemen işimizi fazla uzatmadan oradan ayrıldık biliyorsun meraklı insanlarız aslında ortalıkta kimseler yoktu nerden çıktı o kadar insan bende anlayamadım:(

Seninlede gideceğiz merak etme geçen seneki soma macerası gibi olsun istiyorum umarım geçen seneyi unutmamışsındır.geçen senemi yoksa önceki senemiydi yavvv:D:D:D:(:(:(

Onlar çeşme başındaki nemden türeyen mantarlardır abi :D
Bir anda çıkıveriyorlar ortaya nerden nasıl geldiler anlam veremiyor insan :D

hamit34
06-07-2010, 14:05
manisada olmak varmış negüzel bir göl burası böyle güzel bir paylaşım tebrik ederim

yenal45
06-07-2010, 15:22

geçen sene gitmedik 3 sene önceydi be öner abi vallahi çobuk utnuru oldun yavvv:D:D:D vallahi sabırsızlanıyorum :P nezaman götüreceksin diye hadi dağa güzel avlar dileğimle rastgelsin abilerin abisi:helal::deli::'(:rolleyes:

brkknc
06-07-2010, 16:10
Öner hocam çok bereketli güzel bir av yapmışsınız manzara ve yemek olayıda cabası olmuş, paylaşımınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim..

adolomorola
06-07-2010, 18:27
Maşallaaaaah.
Öner kaçırmıyorsun hiç haftasonlarını :D
Tebrikler güzel av olmuş.

Sende bir katılabilsen bize daha güzel olacak ama ne diyelim önce ekmek parası :(

adolomorola
06-07-2010, 18:29
Öner kardeşim tebrikler..

Güzel bir av güzel bir gün...

İşte dostluk işte muhabbet..Ya bu amatör balıkcılık ne kadar güzel bir şey değil mi?..
Dağ başında, denizin ortasında insan ya yeni yeni dostlar ediniyor, ya da eski dostlarla karşılaşıyor....

Abi içimizde fesatlık,kibirlilik,çok bilmişlik,olmadığı sürece daha çok dostlarımız olur merak etme sen..;)

adolomorola
06-07-2010, 18:34
öner kardeşim tebrik ediyorum her hafta güzel avlar yapıyorsunuz.Bizde bu güzelliklerle sanki gitmiş kadar oluyoruz Allah nasibinizi arttırsın en önemliside muhabbetinizi..:)
Teşekkürler Gönenç sizinde muhabbetiniz hep tatlı olur inşallah...;)
manisada olmak varmış negüzel bir göl burası böyle güzel bir paylaşım tebrik ederim

Hamit bir gün beraber olta atmamız nasip olur inşallah..;) bu güzelliği hep beraber yaşarız..;)

geçen sene gitmedik 3 sene önceydi be öner abi vallahi çobuk utnuru oldun yavvv:D:D:D vallahi sabırsızlanıyorum :P nezaman götüreceksin diye hadi dağa güzel avlar dileğimle rastgelsin abilerin abisi:helal::deli::'(:rolleyes:
Yokyaaaa o kadar olduğu..:(
Öner hocam çok bereketli güzel bir av yapmışsınız manzara ve yemek olayıda cabası olmuş, paylaşımınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim..
Teşekkür ederim Burak inşallah bu güzelikleri bir gün hep beraber yaşarız..;)

Doğan ÖZCAN
06-07-2010, 19:53
Öner abi tek kelimeyle harikasınız....Daha güzelleri nasip olsun abicim...

adolomorola
06-07-2010, 21:03
Öner abi tek kelimeyle harikasınız....Daha güzelleri nasip olsun abicim...

Teşekkürler Doğan aynı dilekleri bende senin için diliyorum..;)

Tuncay GÜNAY
06-07-2010, 21:36
tebrikler öner kardeş gördüğüm kadarıyla demir köprü sizden soruluyor galiba nasıl paşalar hasan abinin oltasını tanıyorsa zazanlarda enin oltayı biliyorlar sanırım boş yok keyif gıcır muhabbet de zirve yapmış. avlarınız dail iğneniz keskin olsun.
demir köprü barajına ne zamandır niyetlenip bir türlü fırsat bulamıyoruz. inşallah bir gün gideriz.
bu arada şu an paylaşımınıza yorum yaparken 1. tekne org. nda dağıttığın mesir macununu yiyorum sizi anıyorum.:)

fisherman
06-07-2010, 22:28
Tebrikler öner abim güzel kareler avlarınız daim olsun

adolomorola
07-07-2010, 18:55
tebrikler öner kardeş gördüğüm kadarıyla demir köprü sizden soruluyor galiba nasıl paşalar hasan abinin oltasını tanıyorsa zazanlarda enin oltayı biliyorlar sanırım boş yok keyif gıcır muhabbet de zirve yapmış. avlarınız dail iğneniz keskin olsun.
demir köprü barajına ne zamandır niyetlenip bir türlü fırsat bulamıyoruz. inşallah bir gün gideriz.
bu arada şu an paylaşımınıza yorum yaparken 1. tekne org. nda dağıttığın mesir macununu yiyorum sizi anıyorum.:)

Öncelikle konuya alaka gösterip katıldığın için teşekkür ederim Tuncay..;)

Demirköprü'ye geleceğiniz zaman haber verirsen sevinirim hep beraber güzel bir av geçirebiliriz. Denizliden bir çok arkadaş geliyor genelde avlandıkları balık yayın oluyor sık sık karşılaşıyoruz,yanlız onlar barajın bent kısmını tercih ediyorlar ben ise şu aylarda tam tersi olan başlanğıç kısmını tercih ediyorum ilerleyen aylarda Denizlili arkadaşlarla tanışacağımı tahmin ediyorum.

Mesir macunu sizlerde bir anı bırakması çok güzel bir duygu...;)

adolomorola
07-07-2010, 18:57
Tebrikler öner abim güzel kareler avlarınız daim olsun

Teşekkürler Yılmaz ...;)
İyi dileklerin içinde teşekkürler...;)

Kamil ESEN
07-07-2010, 19:29
Öner maşallah bu sene iyi gidiyor sazan işi.Ekip çok güzel denk gelmiş.Şansınız daim olsun,rastgelsin....

adolomorola
08-07-2010, 18:48
Teşekkürler Hocam
Seninle bir türlü denk getiremiyoz yavvv:(