Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Bilen gören duyan söylesin lütfen

Tuncay GÜNAY
06-07-2010, 19:01
BU HAFTA SONU DİDİM ALTINKUM DA OLACAĞIM. :) BU BÖLGENİN AVLAK YERLERİNİ BİLEN VARMI ? KIYIDAN NERELERDEN AVLANABİLİRİM ? MAVİŞEHİR, AKBÜK, VS KIYIDAN NERELERDEN HANGİ BALIKLAR TUTULUYOR. İLGİLENEN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. :helal::helal::helal::helal:

Mehmet BODUROĞLU
06-07-2010, 19:52
Ben bu konuyla çok ilgilendim Tuncay :D

Öncelikle olta takımlarını arabana güzelcene yerleştiriyorsun.
Sonra iki elin ile kafanı tutup düşünüyorsun ?
Didim ? Altınkum ? ve oltalar ???
Yok yok olmaması gerek diyerek tekrar eve bırakıyorsun oltalarını ve tatilin, güzel yerlerin tadını çıkarıyorsun.
Ayrıca birkaç güzel balık lokantası bulman senin için çok daha harika olacaktır düşüncesindeyim.
2 tekde tekirdağ yanına ...

seyirsubayi
06-07-2010, 20:37
oncelıkle merhabalar... kazıklı koyunda avlanabılırsın dostum

Tuncay GÜNAY
06-07-2010, 20:43
mehmet kardeşim konuyla gerçekten ilgilenmişsin kesinlikle eminim.:D:D:D en doğru yol senin dediğin gibi öyle yapmak en doğrusu:):):) tecrübe edilmiş test edilmiş onaylanmış bir şeye kalkışmamalıyım sanırımm :D:D:D:D:D:D
fikir güzel :) sağolasın kardeşim. manisaya org. görüşmek üzere KAHVELER SENDENNN :D:D:D:D

Tuncay GÜNAY
06-07-2010, 20:47
oncelıkle merhabalar... kazıklı koyunda avlanabılırsın dostum

okan kardeşim teşekkürler kazıklı akbük tarafında oluyor sanırım. duydum ama görmedim orayı hiç ya nasip deyip gideyim bakalımm. saolasın kardeşim.

yenal45
07-07-2010, 17:28
vallahi didim güzel balık avyapacağın yerler nerde bilmem ama güzel bir denizi vede pilaşı var sana iyi tatiller dilerim ailenle beraber rastgelsin

kaptankarabulut
07-07-2010, 18:44
Tuncayyyyyyyy sen nerelere gidiyon bakem.:hıııı: :hıııı:

Yani bi hafta hava bozuk dedik diye bizleri terk mi ediyorsun..Bak bir sonraki haftaya doğru hava sanki biraz düzeliyor gibi...Takımları hazırlamaya başla.:D :D :D

Taygun KOCABIYIK
07-07-2010, 18:55
Tuncay abim daha önce 5-6 defa didim-akbükte avlandım. Çok verimli yerler var.
Okan abinin bahsettiği kazıklı koyunda takoz gibi mırmırlar, lidaki ve çupralar, kol gibi levrekler var gerçekten. Köyün içinden geçtikten sonra karşı tarafa geç orda ufak bir kumsal benzeri yer var. (hatta bi ara hatırlatırsan fotoğraflarını bulurum senin hatırın için) Oradan oltanı salla ama yem problem olacaktır mamun ve madya alman lazım yengeçte bulunsun yanında diyeceğim ama oralarda hangi yemi bulursan onunla avlanacaksın gibi bir his var içimde :(

Akbükte ise akbükün sonuna doğru balık çiftliklerinin olduğu yerler vardı, şimdi çiftlikler kaldırılmış olabilir fakat sorarsan tarif ederler oranın yerlileri. O bölgedede verimli av yapabilirsin. Ama Ebru ablamı kandırabilirsen, izin koparabilirsen doğru hiç başka yer arama kazıklı koyuna git.

düzenleme: Birde kapris otelin (ingilizcemsi bir şekilde yazılmıştı ismi caprice olabilir) önlerinde gece mırmır oluyordu. Ama borukurdu bulman lazım yem olarak.

Hasan BALIKÇI
07-07-2010, 19:03
tatilemi gidiyon balığamı;)önce ona karar ver çünkü söylediğim yere gidersen çolu çocu unutursun :D:Dkendine güveniyosan doğru kazıklı koyuna yemin madya olsun misinan 0.35 iğnen 0.2 hadi rastgelsin.:)dayak yersen karışmam;)(ha mamun dayandırabilirsen yanında bulunsun);)

Kamil ESEN
07-07-2010, 19:14
Bence kalamar ve kurutulmuş boru kurdu yeter..

Mehmet BODUROĞLU
07-07-2010, 19:46
mehmet kardeşim konuyla gerçekten ilgilenmişsin kesinlikle eminim.:D:D:D en doğru yol senin dediğin gibi öyle yapmak en doğrusu:):):) tecrübe edilmiş test edilmiş onaylanmış bir şeye kalkışmamalıyım sanırımm :D:D:D:D:D:D
fikir güzel :) sağolasın kardeşim. manisaya org. görüşmek üzere KAHVELER SENDENNN :D:D:D:D

Başım üerinde yerin var Tuncay.
Kahvenin lafı olmaz.
Karpuz keserim ben sana :D
Görüşmek ümidiyle iyi tatiller ...

Denizkızı35
07-07-2010, 20:18
Tuncay bey didim merkezde gazinoların önünde tellerle kapalı liman gibi bir yer var yurt dısından gelen turlar yanasıyor onun yanıda kayalıklar var ordan lidaki almıştık gecen sene ramazan bayramında

bizde sıramızı bekliyoruz bilesiniz :)

Tuncay GÜNAY
08-07-2010, 07:59
vallahi didim güzel balık avyapacağın yerler nerde bilmem ama güzel bir denizi vede pilaşı var sana iyi tatiller dilerim ailenle beraber rastgelsin

yenal kerdeş teşekkür ederim dediğin gibi didim çok güzel bir yer 7 yaşında denizle didimde tanıştım o zamanlar çok küçük bir yerdi çok daha güzeldi alışkanlık olmuş bizde her yıl mutlaka 1 sefer gidiyoruz. bu sene kıyıdan av da yapmayı düşündüm. tüm arkadaşlara teşekkür ederim. sayelerinde balık tutulacak yerlerini öğrendim sayelerin de 30 yıl sonra da olsa :)

Tuncay GÜNAY
08-07-2010, 08:03
Tuncayyyyyyyy sen nerelere gidiyon bakem.:hıııı: :hıııı:

Yani bi hafta hava bozuk dedik diye bizleri terk mi ediyorsun..Bak bir sonraki haftaya doğru hava sanki biraz düzeliyor gibi...Takımları hazırlamaya başla.:D :D :D

estağfurullah süleyman abi olurmu hiç bizimkisi rutin kısa günlük tatil eylence amaçlı bir gezi fırsat bulursam olta falan atarım diye bir düşünce benim kız her yıl didime gidip yüzmesse olmuyor havai ye götür gezdir dolaştır yüzdür fark etmiyor sorduğu ilk soru didime gitmeyecekmiyiz oluyor :D:D:D:D
nasip kaptanım nasipten ötesi yok.

Tuncay GÜNAY
08-07-2010, 08:07
Tuncay abim daha önce 5-6 defa didim-akbükte avlandım. Çok verimli yerler var.
Okan abinin bahsettiği kazıklı koyunda takoz gibi mırmırlar, lidaki ve çupralar, kol gibi levrekler var gerçekten. Köyün içinden geçtikten sonra karşı tarafa geç orda ufak bir kumsal benzeri yer var. (hatta bi ara hatırlatırsan fotoğraflarını bulurum senin hatırın için) Oradan oltanı salla ama yem problem olacaktır mamun ve madya alman lazım yengeçte bulunsun yanında diyeceğim ama oralarda hangi yemi bulursan onunla avlanacaksın gibi bir his var içimde :(

Akbükte ise akbükün sonuna doğru balık çiftliklerinin olduğu yerler vardı, şimdi çiftlikler kaldırılmış olabilir fakat sorarsan tarif ederler oranın yerlileri. O bölgedede verimli av yapabilirsin. Ama Ebru ablamı kandırabilirsen, izin koparabilirsen doğru hiç başka yer arama kazıklı koyuna git.

düzenleme: Birde kapris otelin (ingilizcemsi bir şekilde yazılmıştı ismi caprice olabilir) önlerinde gece mırmır oluyordu. Ama borukurdu bulman lazım yem olarak.

teşekkürler taygunum dediğin yerlerin hepsinin yerini biliyorum. sadece kıyıdan balık tutulduğunu bilmiyordum. çok saolasın senin yazını okuyunca hepsinin yeri gözümde canlandı çok saolasın dediğin gibi ebru ablanı kandırırsam bir ihtimal olta sallayabilirim. saolasın

Tuncay GÜNAY
08-07-2010, 08:19
tatilemi gidiyon balığamı;)önce ona karar ver çünkü söylediğim yere gidersen çolu çocu unutursun :D:Dkendine güveniyosan doğru kazıklı koyuna yemin madya olsun misinan 0.35 iğnen 0.2 hadi rastgelsin.:)dayak yersen karışmam;)(ha mamun dayandırabilirsen yanında bulunsun);)

abi gidiş sebebimiz tatil gezi ama ben araya balık olayınıda şıkıştırırım düşüncesindeyim :D:D:D:D:D dediğin gibi dayak yeme ihtimali de yüksek :D:D:D:D:D
teşekkürler abi

Tuncay GÜNAY
08-07-2010, 08:21
Bence kalamar ve kurutulmuş boru kurdu yeter..

teşekkürler kamil abi saolasın

Tuncay GÜNAY
08-07-2010, 08:23
Başım üerinde yerin var Tuncay.
Kahvenin lafı olmaz.
Karpuz keserim ben sana :D
Görüşmek ümidiyle iyi tatiller ...

mehmet kardeşim saolasın birgün mutlaka siyaretine geleceğim ama ne zaman gelirim bilmiyorum. nasip
rastgelsin kardeşim

Hasan BALIKÇI
08-07-2010, 18:50
abi gidiş sebebimiz tatil gezi ama ben araya balık olayınıda şıkıştırırım düşüncesindeyim :D:D:D:D:D dediğin gibi dayak yeme ihtimali de yüksek :D:D:D:D:D
teşekkürler abi

bence olta falan götürme sen en iyisi tuncay bana tek parça halinde lazımsın.:D:D:Dbi kahve pişiren dosta ihtiyacım var kıyıda bunuda gördüğüm kadarıyla sen iyi becereceksin.:D:D:Dkarpuzu ben keserim :D:D

Tuncay GÜNAY
09-07-2010, 07:28
Tuncay bey didim merkezde gazinoların önünde tellerle kapalı liman gibi bir yer var yurt dısından gelen turlar yanasıyor onun yanıda kayalıklar var ordan lidaki almıştık gecen sene ramazan bayramında

bizde sıramızı bekliyoruz bilesiniz :)

teşekkürler ilginize çok saolun. ben sizi defterime siteye üye olduğum gün yazdım mutlaka beraber açılacağız denize gülmekten balık falan tutamayız :):):) şu aralar sıkıntılı bir dönem var önümüzde tüm proğramlar alt üst nasip yaz sonuna doğru buluşuruz diye düşünüyorum kendinize iyi davranın birbirinize iyi bakın görüşmek dileği ile rastgelsin

Tuncay GÜNAY
09-07-2010, 07:31
bence olta falan götürme sen en iyisi tuncay bana tek parça halinde lazımsın.:D:D:Dbi kahve pişiren dosta ihtiyacım var kıyıda bunuda gördüğüm kadarıyla sen iyi becereceksin.:D:D:Dkarpuzu ben keserim :D:D

ben büyüklerimin sözünü hep dinlemişimdir. yalnız komutan didim gezisini de iptal etti :'(:'(:'(:'( ikna çalışmaları içerisindeyim haftaya inşallah sonuç verir..

Taygun KOCABIYIK
09-07-2010, 09:21
ben büyüklerimin sözünü hep dinlemişimdir. yalnız komutan didim gezisini de iptal etti :'(:'(:'(:'( ikna çalışmaları içerisindeyim haftaya inşallah sonuç verir..

Abicim sen yanlış strateji izliyorsun. Burda bangır bangır canlı yayın yaptın komutan gördü işi anladı tabi :D
Sen yalnız olduğun vakitlerde telefonla bilgi alacaktın çaktırmadan. O zaman gezi iptal olmazdı :D
Neyse bu hafta zaten egede fırtına var, rüzgardan gece resmen dondum boynum tutulmuş. Haftaya gel Güzelbahçe'ye :)

Tuncay GÜNAY
09-07-2010, 12:10
taygunum sanırım haklısın çarşafa dolandık yaaa neyse herşey nasip :):):)

kaptankarabulut
09-07-2010, 16:50
Abicim sen yanlış strateji izliyorsun. Burda bangır bangır canlı yayın yaptın komutan gördü işi anladı tabi :D
Sen yalnız olduğun vakitlerde telefonla bilgi alacaktın çaktırmadan. O zaman gezi iptal olmazdı :D
Neyse bu hafta zaten egede fırtına var, rüzgardan gece resmen dondum boynum tutulmuş. Haftaya gel Güzelbahçe'ye :)

Taga önümüzdeki hafta içinde kimse proğram yapmasın.şimdilik bozuk gösteiyor...