PDA

Tüm Versiyonu Göster : Alanyada jigging günleri devam

erkepli
07-07-2010, 09:35
Ben biraz şimardım bu günlerde farkındayım ama zamanını ayırıp okuyan cevap yazan tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Bu kuzen bana bela oldu dün yine balıga çıktık ama bu sefer şans bana güldü.
Ben yakaladım o seyretti:) iki güzel balık ben bir balık o aldık ama asıl benim sizlerle paylaşmak istedigim gps in verdigi av zamanının tutması.Üç defadır bunu kontrol ediyorum gerçekten verdiği balık av saatleri uyuyor ve sonuç veriyor.Gün içerisinde iki farklı zaman veriyor mükemmel av zamanı, iyi av zamanı mükemmel zaman eğer avlaktaysanız kesinlikle fark ediliyor.Dün kameramanımız olmadığı için çekim yapamadık sadece dönüşte sizlerle paylaşmak için bir resim çektik.Hepinize sağlıklı, mutlu bol avlı günler dilerim.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Taygun KOCABIYIK
07-07-2010, 09:39
Remzi ustam harika balıklar, arka arkaya göz banyosu yaptırdın bize :)

Asıl sormak istediğim gps nasıl bir av zamanı veriyor, hangi marka modelde bu özellik var.
Bu konu üzerinde biraz bilgi verirsen gerçekten çok sevinirim ve sanırım tüm takipçilerimizde sevinir.

seyirsubayi
07-07-2010, 11:11
masallah bu göruntulerı görupte ınsanın canının cekmemesı ımkansız ... avınız daım olsun

brkknc
07-07-2010, 18:38
abi valla ne diyeyim ellerine sağlık şu jigging olayını bizde uygun bir yerde tecrübe etsek fena olmayacak, hayırlı avlar dilerim..

erkepli
07-07-2010, 20:15
Remzi ustam harika balıklar, arka arkaya göz banyosu yaptırdın bize :)

Asıl sormak istediğim gps nasıl bir av zamanı veriyor, hangi marka modelde bu özellik var.
Bu konu üzerinde biraz bilgi verirsen gerçekten çok sevinirim ve sanırım tüm takipçilerimizde sevinir.

Taygun kardeşim ben bu gps olayını uzun zamandır takip ediyorum tam emin olmadan yazmak itemedim.Ben magellan triton 200 kullanıyorum orda iki farklı zaman veriyor;1 mükemmel zaman,2 iyi zaman.örn ;sabah 09.00 10.00sabah için mükemmel zaman 21.000 22.00 akşam için mükemmel zaman.aynı şekilde iki de iyi zaman var fakat pek vermli degil.Daha fazla yardımcı olabilecegim bir konu olursa sorarsan memnuniyetle yardımcı olurum.'bu verilerin istersenbirkaç gün sonrasınıda görebiliyorsun.iyi günler dilerim.

erkepli
07-07-2010, 21:01
masallah bu göruntulerı görupte ınsanın canının cekmemesı ımkansız ... avınız daım olsun

Teşekkür ederim saolun.

Denizkızı35
07-07-2010, 21:17
Remzi bey cok güzel bir av olmuş tebrikler

Kamil ESEN
07-07-2010, 23:13
Mükemmel sonuç olmuş gerçekten.Şansınız açık olsun.Rastgelsin...

Anıl ÜNALAN
08-07-2010, 11:15
Gerçekten çok güzel avlar çıkartıyorsun Remzi abi.
Tebrik eder ve güzel avlarının devamını dilerim..
İğnen keskin olsun :)
Rastgelsin..

Taygun KOCABIYIK
08-07-2010, 11:35
Gerçekten çok güzel avlar çıkartıyorsun Remzi abi.
Tebrik eder ve güzel avlarının devamını dilerim..
İğnen keskin olsun :)
Rastgelsin..

Anıl şu gpsi araştıralım bakalım senin tekneye bundan alalım :)

Anıl ÜNALAN
08-07-2010, 17:41
Anıl şu gpsi araştıralım bakalım senin tekneye bundan alalım :)

Sabır önce tekneyi alalım ;) gps konusunda Levrek abim var benim çok iyi aydınlatçak bizi inanıyorum :)
Remzi abi de haritayı tanıttı mı bakarsın çeşmealtında jigle orfoz tutarız :P :P

paşalı
08-07-2010, 22:32
Remzi kardeşim kutlarım.Süper canavar bunlar.

erkepli
20-07-2010, 09:15
Remzi kardeşim kutlarım.Süper canavar bunlar.

Teşekkür ederim abi.

efes07
20-07-2010, 14:55
:'( inşallah allahın izzi ve remzi beyin izni ile başaracağız

musty
20-07-2010, 15:37
Remzi bey tebrikler çok güzel balıklar paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler...daha niceleri rastgelsin...

ukg79
26-07-2010, 09:03
remzi abi bize kafayı yedirecen valla ne balıklar tutuyorsun öyle...:D:D:D:helal::helal::helal: