PDA

Tüm Versiyonu Göster : Alnaya & jigging & sinarit

erkepli
16-07-2010, 11:10
Birkaç günlük suskunluğumdan sonra yeniden sizlerle birlikteyim.
Dün öylesine dükkanda otururken canım çok sıkılıyordu.
"Acaba akşam üstü şöyle bir baqlığa mı çıksam" dedim.
Dışarıdaki sıcak gözümü korkuytsa da her geçen dakika beni biraz daha heveslendirdi.
Sanki denizden birşey beni çağırıyordu.
"Tamam bekle geliyorum" dedim.
Kuzenimi aradım: "Vaktin varsa gel, ben balığa çıkıyorum" dedim.Buluştuk.
Hava çok sıcak o0lduğu için, yanımıza bolca içecek aldık (alkolsüz cinsinden )
Kuzenim giderken orta sudan sırtı yapmak istediğini söyledi.
Ona güzel bir takım hazırladık. Jigging malzemelerimizi aldık ve saat 16:00 gibi limandan ayrıldık.
Liman çıkışından itibaren kuzenim sırtı yaptı. Ama bir sonuç alamadı.
Daha önce avlandığımız meraya vardığımzda kimsenin olmadığını gördüm ve bu biraz da hoşuma gitti.
Sonarı kurduktan sonra 70-80m. yamaçlardan jigging yapmaya başladık.
Rüzgar bizi kıyıya doğruy atıyordu.
Daha önceden de aynı yerde avlandığımız için daha sığa doğru gidiyorduk.
50'li m.lerde sağlam bir vuruş aldım ama balık iğneyi almadı.
Sanki 50'lerde balık varmış gibi geldi ve tekneyi çalıştırdım, tekrar aşağıya indim.
Yine 50'lere geldiğimizde yaklaşık aynı noktada, aynı sağlam vuruşu aldım.
Fakat bu sefer balık kaçamadı.
ve ben ilk sinaritimi tuttum.
Dolayısıyla benim için özel bir av oldu.
Hepinize sağlıklı, mutlu günler dilerim.
Avınız bol olsun.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

Kamil ESEN
16-07-2010, 12:00
Eh be abicim aklımızı alacaksın bizim..Maşallah kuzu gibi sinariti denk getirmişsin.Şansının her zaman açık olması dileğiyle,rastgelsin....

Balikci Alp
16-07-2010, 12:36
Çok yakışmış, herkese böyle güzel avlar diler, tebrik ederim.

Tuncay GÜNAY
16-07-2010, 13:03
remzi abi maşallah sen kardar var o balık :D:D:D böyle güzel paylaşımlarınızla keyifleniyoruz sayın abim rastgele. sizin o tarafa yolum düşerse mutlaka yanına uğrayıp tanışacağım sizinle

erkepli
16-07-2010, 13:03
Eh be abicim aklımızı alacaksın bizim..Maşallah kuzu gibi sinariti denk getirmişsin.Şansının her zaman açık olması dileğiyle,rastgelsin....

Valla ne yalan söyleyim iyi mortal oldu teşekkür ederim.

erkepli
16-07-2010, 13:04
Çok yakışmış, herkese böyle güzel avlar diler, tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olur inşallah.

erkepli
16-07-2010, 13:18
remzi abi maşallah sen kardar var o balık :D:D:D böyle güzel paylaşımlarınızla keyifleniyoruz sayın abim rastgele. sizin o tarafa yolum düşerse mutlaka yanına uğrayıp tanışacağım sizinle

Tuncay kardeşim beklerim memenun olurum,ben denizliye çok geldim aslında kardeşim pamukkaleden mezun.görüşmek üzere.

Hasan BALIKÇI
16-07-2010, 18:09
Çok güzel bir balık :helal::helal:

hem paylaşımdaki anlatımın harika hem balık :)böyle güzel bir olayada teşekkür ve alkış yakışır.:):helal:

avlarınızın dahada güzel olması dileklerimle :)

baracuda_35x
16-07-2010, 18:40
elineze kolunuza yüreyinize sağlık Ustadım çok güzel bir av :helal::helal:

delvel
16-07-2010, 21:39
remzi abi maşallah nazar değmesin:)
rutum gereği her c. tesi alanyadayım ve sizi yüz yüze tebrık etmek isterim:D
maşallah maşalah:)

Anıl ÜNALAN
17-07-2010, 00:25
Offf mükemmel balık güzel abim yaa. Nabıyosun sen böyle parçalattırıyorsun bize klavyeleri..
Ah bizim burda da güzel jig yapılabilicek meralar olsada bizde jig yapabilsek :(
Bizim yerimizede tut olur mu güzel abim..
İğnen keskin olsun..
Rastgelsin..

Tuncay GÜNAY
17-07-2010, 07:33
Tuncay kardeşim beklerim memenun olurum,ben denizliye çok geldim aslında kardeşim pamukkaleden mezun.görüşmek üzere.

abi yolun düşerse mutlaka beklerim 0 532 522 56 77 bir alo de yeterli ne demişler balık bahane dostluk şahane

erkepli
17-07-2010, 08:25

hem paylaşımdaki anlatımın harika hem balık :)böyle güzel bir olayada teşekkür ve alkış yakışır.:):helal:

Teşekkür ederim abi ,sizede rasgele.

erkepli
17-07-2010, 08:27
Offf mükemmel balık güzel abim yaa. Nabıyosun sen böyle parçalattırıyorsun bize klavyeleri..
Ah bizim burda da güzel jig yapılabilicek meralar olsada bizde jig yapabilsek :(
Bizim yerimizede tut olur mu güzel abim..
İğnen keskin olsun..
Rastgelsin..

ANIL kardeşim akdenizde sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum:)))))

ibrahimz35
17-07-2010, 08:36
Maşallah, çok güzel bir anlatım ve harika bir sinarit avı olmuş.
Abi, seni kutlarım.
Afiyet olsun...

Taygun KOCABIYIK
17-07-2010, 12:34
Remzi ustam balığın fotoğrafını dün gördüm. Bir mesaj yazdım yazdım yazdım beğenmedim sonraya erteledim.
Şimdi yine birşeyler yazdım ama yine beğenmedim.
Tek kelimeyle mükemmel bir balık renkleri şekli şemali tam yakışıklı bir sinarit. Çok daha irilerini tutacağına inanıyorum.
Tebrikler, bu gidişle bir gece ansızın gelebilirim şarkısını söylemeye başlıycam :D

yenal45
17-07-2010, 14:56
maşallah ya bune be içim cız etti vallahi sinarit maşallah çok güzelmiş inşallah dağa güzelini yakalarsın hadi rastgelsin

Necati ARAT
19-07-2010, 10:07
Mehmet abi tebrikler..
Anlatım Süper Balık süper Daha ne olsun..
Emeklarine sağlık..

gonencsenkal
19-07-2010, 13:15
Maaşallah tebrik ediyorum ellerinize sağlık. Şu sinarit ne kadar da güzel bir balık ya insan bakmaya bile doyamıyor.İnşallah bizde yakalarız birgün:)

Raif Yelkenci
19-07-2010, 21:12
Remzi bey sizi gerçekten tebrik ve takdir ediyorum nefis bir av olmuş bizler İzmirde fırtınadan gözümüzü açamıyoruz ama sizin gibi dostların keyifli avlarıyla teselli oluyoruz eksik olmayın rastgele.

musty
20-07-2010, 15:52
Remzi bey ellerinize sağlık bizide burada şenlendiriyorsunuz avlarınız her zaman böyle olsun... rastgelsin

erkepli
20-07-2010, 18:42

Teşekür ederim daha güzelleri sizin oltanıza gelsin.

erkepli
20-07-2010, 18:45
Remzi ustam balığın fotoğrafını dün gördüm. Bir mesaj yazdım yazdım yazdım beğenmedim sonraya erteledim.
Şimdi yine birşeyler yazdım ama yine beğenmedim.
Tek kelimeyle mükemmel bir balık renkleri şekli şemali tam yakışıklı bir sinarit. Çok daha irilerini tutacağına inanıyorum.
Tebrikler, bu gidişle bir gece ansızın gelebilirim şarkısını söylemeye başlıycam :D

O güzel mesaja nasıl cevap verilir düşündüm sonunda içten bir teşekkür geldi aklıma saol.

erkepli
20-07-2010, 18:46
maşallah ya bune be içim cız etti vallahi sinarit maşallah çok güzelmiş inşallah dağa güzelini yakalarsın hadi rastgelsin

teşekkür ederim:helal:

possessio
20-07-2010, 19:44
Tebrikler güzel bir sino , niceleri rasgelsin

ukg79
26-07-2010, 09:00
valla remzi abi benimde aklım gidecek maşallah maaşallah:helal::helal::helal::helal: