Tüm Versiyonu Göster : Manisa
orhan yıldız
19-07-2010, 22:02
Bu gün Manisaya gittim. Hasan kalfa ve Kamil hocayi görmeye tanişmaya.. beni cok güzel agirladılar sag olsunlar tanıştık ordaki av bayisindem malzeme aldım akşam üstu Apo abi geldi kahveye onlada taniştim cok güzel bir gun gecti, ben kendi adıma taniştıgıma cok memnun oldum. Beni cok iyi agırladılar teşekkür ederim kendilerine. Resimler cektik, kamil hocada en yakın zamanda yükler her halde..
Kamil ESEN
20-07-2010, 01:24
Orhan abi,ne iyi ettinde geldin.Beraber güzel bir güne imza attık sayende.Yine bekleriz,herzaman gel..
Bizim semtteki balıkçı arkadaşların çıktığı kahvede Hasan abi ve ben Orhan abiyle tanışırken.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
Daha sonrada Aptullah abi ve Muhtarımız Oktay abinin yanına uğrayıp sohbet ederken...
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
Anıl ÜNALAN
20-07-2010, 07:00
Çok güzel görüntüler gerçekten :) Manisayı özlediğimi bir kez daha hissettim :)
Güzel abilerimle Manisa bir başka güzell :)
gonencsenkal
20-07-2010, 07:10
Allah muhabbetinizi arttırsın gönüllerin birlikte olmasından candan yapılan sohbetten daha güzel ne var ki bu dünyada..
Necati ARAT
20-07-2010, 07:13
Hay maaşallah Allah Muhabbetinizi arttırsın..
Balık sevdası böyledir işte..
Sevdalıları sadece Balıklarla Buluşturmaz Dost da Edindirir..
Paylaşım için teşekkürler
Kamil ESEN
20-07-2010, 18:36
Gelmek isteyen arkadaşlara her daim kapımız açık.Bir gece atlayın arabalara buyrun gelin kaynattıralım.Özlemişiz sohbeti..;)
adolomorola
20-07-2010, 18:43
Çok güzel kareler doğrusu
Orhan abi keşke çalışma saatleri bittikten sonra gelebilseydiniz sizinlede tanışma fırsatımız olurdu,nasip bir dahaki sefere inşallah diyelim...;)
Hasan BALIKÇI
20-07-2010, 19:02
helal olsun orhan biladerim :helal::helal::helal:
sanaldan çıkıp gerçek hayattada biraraya gelmek çok güzel oluyor.allah muhabetimizi bozmasın diyelim.:)artması dileklerimle diyorum.:)
orhan yıldız
20-07-2010, 20:24
Çok güzel kareler doğrusu
Orhan abi keşke çalışma saatleri bittikten sonra gelebilseydiniz sizinlede tanışma fırsatımız olurdu,nasip bir dahaki sefere inşallah diyelim...;)
kardeşim seni sordum akşam 6 da geliyo dediler inşallah birdahi sefere tanışirız kardeşim
orhan yıldız
20-07-2010, 20:27
helal olsun orhan biladerim :helal::helal::helal:
sanaldan çıkıp gerçek hayattada biraraya gelmek çok güzel oluyor.allah muhabetimizi bozmasın diyelim.:)artması dileklerimle diyorum.:)
evet hasan tertibimsadece sanalda degil reyaldede bir araya gelip tanişmak lazim yeterki insanin icinde olsun her yere gider kanı ısındımı tanışmak icin bu benim kendi düşüncem
orhan yıldız
20-07-2010, 20:28
Hay maaşallah Allah Muhabbetinizi arttırsın..
Balık sevdası böyledir işte..
Sevdalıları sadece Balıklarla Buluşturmaz Dost da Edindirir..
Paylaşım için teşekkürler
evet necati kardeşim tanışmak cok güzel inşallah seninlede tanışırız
Mehmet BODUROĞLU
20-07-2010, 21:10
Kamil abi bizleride haberdar edin.
Tamam çalışıyoruz genelde ama 24 saatte çalışmıyoruz :)
Allah muhabbetinizi bozmasın abilerim.
Her zaman çok daha güzel dostlukların kurulması dileklerimle ...
kaptankarabulut
20-07-2010, 21:16
Her zaman söylerim, RASTGELSİN formunun ayrıcalığı bu.. Tüm sanal dostlarının reelde tanışabilmeleri dileğimle..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.