Tüm Versiyonu Göster : Bir Sazan Avıda Bizden Olsun
BALIKÇI45
22-07-2010, 18:24
Baktım ki herkes sazan avına merak sardı,hadi dedim Kamil'e bizde bi sazan avı yapalım.Kamilin amca oğlu Fikret te katıldı bize.Balık en çok kuru üzüme geldi.Aslında önceden hep hamurla tutardık.Onun da huyu değişmiş.
Bucalı Orhan kardeşimin gittiği yere bizde gittik ve aşağıda gördüğünüz balıkları sabah 9 dan akşamüstü 17 ye kadar tuttuk.En ufağı 38 cm en büyüğü 44 cm. geldi.İdare eder.Ama asıl sazanları incirler erince tutarız.Bunlar tatbikat.;)
Herkese rastgelsin....
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Kamil ESEN
22-07-2010, 18:28
Çok güzel vakit geçirdim bu gün.Oltalar hiç susmadı.Ortam şahaneydi.Ağaçların gölgesinde şezlongta uzanıp çayı yudumlarken 10 tane kuzucuk yakaladık.Daha ne olsun.Ama en ufak balıkla benim fotoğrafı çektiniz ya alacağınız olsun.:(
adolomorola
22-07-2010, 18:57
Mahşallah Apo abi hiç yerinde durmuyorsun..:D
Kısa zaman içinde güzel bir av olmuş tüm ekibi kutlarım..;);)
Herkes yakaladığı balıklarla güzel pozlar vermiş ne güzel..;)
Süleyman ONUR
22-07-2010, 19:01
apo abiiiiiiiii beni de dawet edin bidahakine anlamam sonraa he abim ellerinize saglık guzel bi aw olmus daha iyileri olur isallah
Kamil ESEN
22-07-2010, 19:04
apo abiiiiiiiii beni de dawet edin bidahakine anlamam sonraa he abim ellerinize saglık guzel bi aw olmus daha iyileri olur isallah
Gel yarın gidelim o zaman. MADRA BARAJI İYİ BALIK YAPIYORMUŞ...
Süleyman ONUR
22-07-2010, 19:07
Gel yarın gidelim o zaman. MADRA BARAJI İYİ BALIK YAPIYORMUŞ...
heyyyt costun be abii
tam abiiii gelom;)
Kamil ESEN
22-07-2010, 19:14
heyyyt costun be abii
tam abiiii gelom;)
Müsaitmisin? Ben tatildeyim.Müsaitsen Cumadan sonra geleyim.
Hasan BALIKÇI
22-07-2010, 19:16
aptullah abi hızına yetişilmiyo haaaaa:D:D:D:D
ama sana çok yakışıyo abi :helal::helal::helal:sazan tutmasından anlamam anlamadığım içinde aman abi bende geleyim diyemiyom;)sizinle her yere giderim hemde seve seve :)çünkü siz harika insanlarsınız nediyeyim başka :)
sizlerle beraber yenirde içilirde balığada gidilir maçada :D
hepinizi yürekten kutlarım:helal::helal::helal:
Süleyman ONUR
22-07-2010, 19:18
Müsaitmisin? Ben tatildeyim.Müsaitsen Cumadan sonra geleyim.
kamil abi pazar musaitim ben bi tek birde 19 dan sonra is cıkısı yani ne zaman olur dersen bu saatlerde yada gunlerde olur
Kamil ESEN
22-07-2010, 19:19
kamil abi pazar musaitim ben bi tek birde 19 dan sonra is cıkısı yani ne zaman olur dersen bu saatlerde yada gunlerde olur
Ona göre plan yapalım o zaman;)
İrfanavcı
22-07-2010, 19:20
Apo abi tebrikler süüüpeersiniz tüm ekibi kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:)
Kamil ESEN
22-07-2010, 19:24
Apo abi tebrikler süüüpeersiniz tüm ekibi kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:)
Sen eksiktin bu gün.Beraberde gitmeliyiz İrfan abi.;)
Taygun KOCABIYIK
22-07-2010, 19:30
Abdullah abi yeri geldiğinde bir lojistik destekçi, yeri geldiğinde başarılı bir balıkçı :) hızına performansına yetişilmiyor maşallah kırkbir kere :)
Kamil hocam senin balıkta ufak değil gayet güzel zaten balıklar tornadan çıkmış gibi tek boy :) tebrik ediyorum darısı başımıza...
Kamil ESEN
22-07-2010, 19:41
Abdullah abi yeri geldiğinde bir lojistik destekçi, yeri geldiğinde başarılı bir balıkçı :) hızına performansına yetişilmiyor maşallah kırkbir kere :)
Kamil hocam senin balıkta ufak değil gayet güzel zaten balıklar tornadan çıkmış gibi tek boy :) tebrik ediyorum darısı başımıza...
Sağol Taygun.Bunlar sazan avı için antreman sayılır.Sezon hızlansın gör bak;)
İrfanavcı
22-07-2010, 19:49
Sen eksiktin bu gün.Beraberde gitmeliyiz İrfan abi.;)
Kamil hocam, ne zaman istersen gideriz kardeşşş.
kalfahasan45
22-07-2010, 19:52
kamil hocam bensizmi gideceksin
Kamil ESEN
22-07-2010, 19:54
kamil hocam bensizmi gideceksin
Sen ilönce Orhan abinin konudaki resimleri yükle bakalım.Herkes onu bekliyor.Yapamam dersen kahveye gel laptopu alayım geleyim bende;)
Abdullah abi maşallah tatbikatınız epey verimli geçmiş:D, tüm ekibi tebrik ederim.:helal::helal::helal:
Tuncay GÜNAY
22-07-2010, 20:43
teprikler tüm ekibi kutluyorum. güzel bir av olmuş. bu arada kuru üzümü hiç duymamıştım. çok enterasan geldi birde incir dendi galiba bilmediğimiz neler varmış. sayenizde öğreniyoruz.
teşekkürler. paylaşım süper rastgelsin
Anıl ÜNALAN
22-07-2010, 21:10
Antrenman başladı demek :) Hayırlı olsun o zaman abi.
Yinede başlangıç için güzel av olmuş. Devamını dilerim :)
Trofeleri görcez bu sene umud ediyorum :)
kaptankarabulut
22-07-2010, 21:26
Ya Apo kardeşim, Kamil hocam: siz hiç evde oturmazmısınız. bir bakıyorum zeytinlerde bir bakıyorum bilmem nerenin barajında..:D :D
Sizin hızınıza yerişmek mümkün değil..:D :D :D
Şaka bir yana sizleri yürekten kutluyorum..
Necati ARAT
23-07-2010, 12:28
Heyy maaşallah Kurtları dökmüşsünüz vesselam..
Apo Dayım kutlarım Güzel bir konu ve Av olmuş..
Kamil Abim davet etmişti ancak Hafta içi olması ve yeni işbaşı yapmam dolayısıyla
Gelmem çok zordu ..
Bu güzel dakikaları kaçırdığım için üzgünüm ..
İşaallah Başka bir zamana ..
Kalın Sağlıcakla ..
Paylaşım için teşekkürler..
orhan yıldız
23-07-2010, 19:59
apo abi iyi av olmuş tebrikler kamil kardeşim nasıl orası iyimi her tarah agac gölge piknik gibi iyide av olmuş ben bu gün ordaydım aynı yerde 10 parca aldım resim cekemedim fatograf makinasını evde unutmuşum ya beni neden aramadınız o güzel ortama bende gelirdim
dayı maşallahın var yine tavalıkları kıstırmışın rastgele....:helal::helal::helal:
baracuda_35x
25-07-2010, 21:56
Maşallah Abdullah abi, deniz, tatlısu derken işin ustadı oldugun belli. Hocada az değil hanı balık oldumu kaç ,temiz hava mis mis elinize kolunuza yüreyinize sağlık :helal::helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.