Tüm Versiyonu Göster : 24.07 Ildırı Gece Avı..(resimler yenilendi)
Herkese selamlar, çok zor geçen 2 haftadan biraz olsun kafalar dağılsın diye sürpriz bir kararla cumartesi gece balığa gitmeye karar verdik diğer 2 arkadaşımızın gelmekten son anda vazgeçmesiyle Yalçın`la beraber gittik(iyikide gittik). Liman yemciden yem tedariğinden sonra saat 18:30 da kaptanımızla beraber limandan ayrıldık. Hava saat 22:00 ye kadar bir hayli rüzgarlıydı(kuzey batı) daha sonra bir ara yıldız yapıp yatmaya başladı. Bu arada bizde ilk avlağımızda (15m.) saat sabah 03:30`à kadar avlandık orada balık bitince 2. avlağımıza (40m.)geçtik. Çok verimli bir av oldu benden ziyade resimlerdende göreceğiniz gibi Yalçın arkadaşım tarih yazdı. Oltalar klasik 3`lü ve 4`lü dip, remixon ip, Mustad 496/3 ve VMC(kodu hatırlayamadım)4 numara iğneleri kullandık. Yem akşam üstü sülünez ve teke gece boru kurdu, mamun, çimçim kullandık. Pazar öğlen bitecek olan avımızı zorunluluktan ötürü sbah 06:30 da sonlandırdık. Günün bombaları iri Karagözlerin yanı sıra Yalçın`ın yakaladığı Eşkina ile benim yakaladığım 24cm lik Barbun oldu, ilk 4 resim bana ait diğer 3`ü Yalçın`a aittir. Bunların yanı sıra bir torbada Mandagöz,gopez karışık vardı ama resim önceliğini ağababalarına verdik. Herkese hayırlı günler bereketli avlar dilerim..
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links]
kaptankarabulut
26-07-2010, 19:09
Burak kardeşim, tebrikler. Maşallah bu hafta tüm arkadaşlar oltaları almışlar.. Eee kolay değil aşağı yukarı bir aydır hava muhalefeti nedeniyle kimse balığa çıkamamıştı. Bu haftada çok güzel bir hava vardı.
Sizleri tekrar kutlarım güzel bir av gerçekleştirmşsiniz. Afiyet olsun..
ibrahimz35
26-07-2010, 20:46
Burak Abi, iki haftadır hava rüzgarlı olduğu için balığa çıkamıyorduk.
Havalar düzelince kendimizi denizde bulduk.
Senin avında çok güzel ve bereketli geçmiş.
Böylesine güzel avların devamını dilerim.
Raif Yelkenci
26-07-2010, 21:41
Tebrikler Burak bereketli av olmuş daha iyileri olsun bir dahaki avlarda kardeşim.
galip&emel kültür
26-07-2010, 22:52
Herkese selamlar, çok zor geçen 2 haftadan biraz olsun kafalar dağılsın diye sürpriz bir kararla cumartesi gece balığa gitmeye karar verdik diğer 2 arkadaşımızın gelmekten son anda vazgeçmesiyle Yalçın`la beraber gittik(iyikide gittik). Liman yemciden yem tedariğinden sonra saat 18:30 da kaptanımızla beraber limandan ayrıldık. Hava saat 22:00 ye kadar bir hayli rüzgarlıydı(kuzey batı) daha sonra bir ara yıldız yapıp yatmaya başladı. Bu arada bizde ilk avlağımızda (15m.) saat sabah 03:30`à kadar avlandık orada balık bitince 2. avlağımıza (40m.)geçtik. Çok verimli bir av oldu benden ziyade resimlerdende göreceğiniz gibi Yalçın arkadaşım tarih yazdı. Oltalar klasik 3`lü ve 4`lü dip, remixon ip, Mustad 496/3 ve VMC(kodu hatırlayamadım)4 numara iğneleri kullandık. Yem akşam üstü sülünez ve teke gece boru kurdu, mamun, çimçim kullandık. Pazar öğlen bitecek olan avımızı zorunluluktan ötürü sbah 06:30 da sonlandırdık. Günün bombaları iri Karagözlerin yanı sıra Yalçın`ın yakaladığı Eşkina ile benim yakaladığım 24cm lik Barbun oldu, ilk 4 resim bana ait diğer 3`ü Yalçın`a aittir. Bunların yanı sıra bir torbada Mandagöz,gopez karışık vardı ama resim önceliğini ağababalarına verdik. Herkese hayırlı günler bereketli avlar dilerim..
kardeşim çok bereketli bir av olmuş.karışık menü yapmışsınız.daha nicelerini bekliyoruz sizlerden bol nasipler.
Burak kardeşim, tebrikler. Maşallah bu hafta tüm arkadaşlar oltaları almışlar.. Eee kolay değil aşağı yukarı bir aydır hava muhalefeti nedeniyle kimse balığa çıkamamıştı. Bu haftada çok güzel bir hava vardı.
Sizleri tekrar kutlarım güzel bir av gerçekleştirmşsiniz. Afiyet olsun..
çok sağol Süleyman Abi dediğin gibi hava 1 aydır kötü gidiyordu, o günde birhayli rüzgarlıydı ama ne olacaksa olsun deyip gittik işte güzel günler bereketli avlar dilerim..
Burak Abi, iki haftadır hava rüzgarlı olduğu için balığa çıkamıyorduk.
Havalar düzelince kendimizi denizde bulduk.
Senin avında çok güzel ve bereketli geçmiş.
Böylesine güzel avların devamını dilerim.
sağol İbrahim kardeşim, anlaşılan sizde balığa gitmişsiniz umarım bereketli olmuştur iyi günler dilerim..
Tebrikler Burak bereketli av olmuş daha iyileri olsun bir dahaki avlarda kardeşim.
sağol Raif Abi işte dilimiz döndüğünce birşeyler yapmaya çalışıyoruz, hayırlı günler bereketli avlar dilerim..
kardeşim çok bereketli bir av olmuş.karışık menü yapmışsınız.daha nicelerini bekliyoruz sizlerden bol nasipler.
sağolun bu kadar çeşitte farketmişsinizdir 1 tane paşa yok maalesef olsa şöyle bir numunelik fena olmazdı hani kismet işte bunada şükür, ilginize çok teşekkürler iyi günler iyi avlar dilerim..
Burak bey tebrikler.
güzel bir av olmuş. önemli olan trafikten, şehir kargaşasından uzak iyi
vakit geçirmek yanındada böyle balıklar olunca amaca ulaşılmış demektir.
iyi vakit geçirip mutlu olacağınız günler bol olsun.
Selamlar Saygılar.
gonencsenkal
27-07-2010, 07:18
:helal:Burak kardeşim çok güzel bir av yapmışsınız tebrik ediyorum balıklar çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun ..:helal:
Burak bey tebrikler.
güzel bir av olmuş. önemli olan trafikten, şehir kargaşasından uzak iyi
vakit geçirmek yanındada böyle balıklar olunca amaca ulaşılmış demektir.
iyi vakit geçirip mutlu olacağınız günler bol olsun.
Selamlar Saygılar.
çok teşekkürler Ender Bey gerçektende dediğiniz çok doğru insan kafasını boşaltıyor balıklarda üste kar oluyor iyi günler dilerim..
:helal:Burak kardeşim çok güzel bir av yapmışsınız tebrik ediyorum balıklar çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun ..:helal:
sağol Gönenç kardeşim şans bu sefer bizden yana durdu, iyi günler dilerim..
Tuncay GÜNAY
27-07-2010, 07:52
burak kardeşim tebrikler çok neşeli ve bereketli bir av yapmışsınız. balıklar da pek yakışıklı. avlarınız hep bu şekilde güzel olur inşallah.
misinaları karıştırmayınca av bereketli oluyormuş değil mi :D:D:D:D:D:D
evet oldukça bereketli bir av olmuş emeğinize sağlık:helal:güzel kareler:helal:
Necati ARAT
27-07-2010, 08:26
Burak abi sen sanırım yengemi yine İstanbul'a gönderdin..:P
Gayet rhat bir av olmuş senin açından..:helal:
şaka bir yana sürprizleri ile güzel dakikalar geçinip balıkları birer birer almışsınız yanınıza .. Resimler her şeyi anlatıyor.. ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim..
Birdahaki sefere avlanırkan teknede çekilmiş pozlarınızıda istiyorum o anları bizlerinde yaşaması adına..
Abi herşey gönlürce olsun iğnen keskin oltan nasipli olsun..
Paylaşım için teşekkürler..
Taygun KOCABIYIK
28-07-2010, 15:59
Burak abim harika av olmuş, karagözler hakikaten dede olmuşlar. Ama günün bence trofesi barbun hemde ne barbun maşşallah :)
Tebrik ederim daha iyileri rastgelsin.
Doğan ÖZCAN
28-07-2010, 18:01
Maşallah diyelim nazar değmesin daha bereketlilerineinşallah sağlıkla kal abicim
Burak kutluyorum balıklar şahane ama Barbun bambaşka afiyet olsun.
burak kardeşim tebrikler çok neşeli ve bereketli bir av yapmışsınız. balıklar da pek yakışıklı. avlarınız hep bu şekilde güzel olur inşallah.
misinaları karıştırmayınca av bereketli oluyormuş değil mi :D:D:D:D:D:D
sağol Tuncay biraderim, gerçekten maraz olmayınca işler daha bir yolunda gitti, iyi akşamlar dilerim..
evet oldukça bereketli bir av olmuş emeğinize sağlık:helal:güzel kareler:helal:
sağol Ulaş kardeşim, umarım sizlerin avlarıda bereketli olur iyi akşamlar dilerim..
Burak abi sen sanırım yengemi yine İstanbul'a gönderdin..:P
Gayet rhat bir av olmuş senin açından..:helal:
şaka bir yana sürprizleri ile güzel dakikalar geçinip balıkları birer birer almışsınız yanınıza .. Resimler her şeyi anlatıyor.. ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim..
Birdahaki sefere avlanırkan teknede çekilmiş pozlarınızıda istiyorum o anları bizlerinde yaşaması adına..
Abi herşey gönlürce olsun iğnen keskin oltan nasipli olsun..
Paylaşım için teşekkürler..
Necati kardeşim izin olayında anlaşmaya vardık ayda bir gidiyorum sorun kalmıyor, teknede 1 poz çektim telefonla sonuç kötü olunca vazgeçtim, balık izni tamamda fotoğraf makinası izni maalesef yok:D:D, inşallah hep beraberde gideceğiz iyi akşamlar dilerim..
Burak abim harika av olmuş, karagözler hakikaten dede olmuşlar. Ama günün bence trofesi barbun hemde ne barbun maşşallah :)
Tebrik ederim daha iyileri rastgelsin.
sağol Taygun kardeş dede hemde ne dede, hayatımda ilk defa barbun yakaladım onunda maaşallahı var darısı sizin başınıza iyi akşamlar dilerim..
Maşallah diyelim nazar değmesin daha bereketlilerineinşallah sağlıkla kal abicim
sağol Doğan kardeşim aynı zamanda Ildırı`ya gitmişiz, sizin çok bereketli geçmiş gördüğüm kadarıyla, zaten Ildırı bir başka bu anlamda, iyi akşamlar dilerim..
Burak kutluyorum balıklar şahane ama Barbun bambaşka afiyet olsun.
sağol Turgay abi sizinde avlarınız bereketli olur inşallah, denk geldi aldık barbunu, iyi akşamlar dilerim..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.