Tüm Versiyonu Göster : merhabalar
Hakkı_Ozdin
26-07-2010, 21:19
merhabalar arkadaslar.ben aranıza kazakistandan katılıyorum. senelik izinim sebebiyle geldiğim izmirde süleyman karabulut abimiz ile tanışıp şimdilik iki defa balığa çıkma fırsatı buldum. kazakistandan paylaşımlarımda görüşmek üzere. (süleyman abi tekrardan çok teşekkürler böyle bir sitenin olduğunu bana gösterdiğin için.) :helal:
baracuda_35x
27-07-2010, 01:01
Aramıza hoşgeldin sevgili Hakkı, keyifli paylaşımlarda bulunman dileğiyle ;)
gonencsenkal
27-07-2010, 06:57
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar diliyorum..
Necati ARAT
27-07-2010, 08:09
merhabalar arkadaslar.ben aranıza kazakistandan katılıyorum. senelik izinim sebebiyle geldiğim izmirde süleyman karabulut abimiz ile tanışıp şimdilik iki defa balığa çıkma fırsatı buldum. kazakistandan paylaşımlarımda görüşmek üzere. (süleyman abi tekrardan çok teşekkürler böyle bir sitenin olduğunu bana gösterdiğin için.) :helal:
Hakkı aramıza hoş geldin..
Kazakistandan paylaşımlarını bekliyoruz..
Güzel av ve paylaşımlarda buluşmak üzere ..
Kal sağlıcakla..
Tuncay GÜNAY
27-07-2010, 08:12
hakkı kardeşim aramıza hoşgeldin. sen allahın sevgili kullarındansın ki yolun izmire düşmüş ve de kaptam karabulut ile tanışmışsın. bundan iyisi şamda kayısı derler artık. keyifli paylaşımlar dilerim.
kaptankarabulut
27-07-2010, 19:07
Hakkı kardeşim, bu büyük aileye hoş geldin.Seninle iznin bitmesine yakın tanıştık. Umarım önümüzdeki yıllardaki izinlerinde çok daha güzel avlara imzamızı atarız...
BALIKÇIHOROZ
27-07-2010, 19:18
Hoş gedin Hakkı kardeşim,keyifli paylaşımlar dilerim her zaman rastgele.
Sevgili Hakkı abi aramıza hoşgeldiniz paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum saygılar.
Yağız DEMİR
28-07-2010, 16:00
hakkı bey aramıza hosgeldın bugun senınle tanısmakta nasıp oldu valla :) guzel bır balık avı yaptık hemde
forumumuza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.