PDA

Tüm Versiyonu Göster : 28 Temmuz sabahı Urla pita

Balikci Alp
29-07-2010, 14:16
Arkadaşlar havanın güzel olmasını fırsat bilip çarşamba sabahı kayınbiraderimle birlikte Urla İskele'den çıkıp Pitanın ön tarafına gittik. İlk atışta oltaya iki gopez saldırınca heyecanlandık. Ancak iki üç seferde demir tuttuktan sonra ava başladık. saat 10'a kadar Çoğunluğu gopez ve izmarit olmak üzere (40-50 arası), üç mercan (ufak boy), 5 tanede karagöz (boylar normal) çekmek nasip oldu. Bunlara üç tanede kalamar eşlik etti.
Yemli ellerle fotograf çekmek mümkün olmadığı için sadece düz oltaya takılan bir kalamarı aldıktan sonra çektiğimiz fotoyu ekliyorum.

Kısmetse cumartesi sabahı yeniden açılmayı düşünüyorum. Sevgiler

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

Tuncay GÜNAY
29-07-2010, 14:44
Maşallah bereketli bir av olmuş kalamarda yakışıklı çıkmış. Afiyet bal şeker olsun.

kaptankarabulut
29-07-2010, 19:03
Alp kardeşim anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler. Bende o gün alman bandozundaydım .Balık iştahlı ve atılgandı.Bende üç tane kalamar alabildim.Ama henüz daha küçükler..

Doğan ÖZCAN
29-07-2010, 19:11
Alp abi bereketli bir av olmuş daha bereketlilerine inşallah...

Salih Reis
30-07-2010, 06:17
Sevgili Alp Eylül'den sonra çok daha iyi raporlar gelmeye başlar diye düşünüyorum.
Güzel paylaşımın için teşekkürler.
daha niceleri rastgele :)

C.tesi günü sabahtan ben de uzunada fener civarında olucam, belki karşılaşırız :)

ukg79
30-07-2010, 07:54
paylaşım için teşekkürler daha iyileri seninle olsun:helal:

Yağız DEMİR
30-07-2010, 09:30
alp abı guzel bı e vgerceklestırmıssınız paylasım ıcın tesekkurler

musty
30-07-2010, 10:34
Alp bey paylaşım için teşekkürler avlarınızın daim olması dileğiyle ...

Taygun KOCABIYIK
30-07-2010, 10:39
Tebrik ederim, kalamar güzel inşallah daha güzel avlar yaparsınız.

Balikci Alp
30-07-2010, 12:47
Sevgili Alp Eylül'den sonra çok daha iyi raporlar gelmeye başlar diye düşünüyorum.
Güzel paylaşımın için teşekkürler.
daha niceleri rastgele :)

C.tesi günü sabahtan ben de uzunada fener civarında olucam, belki karşılaşırız :)

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

Sevgili Salih, uzunada tarafına daha hiç gitmedim. Adanın kuzeyinde bir fener olduğunu duymuştum. İsa Reis mi ne diyorlar galiba. Başka fener var mı ?
Bir başka sorumda sen oraları daha iyi tanıdığın için, Kubilay sığlığı balık yapıyor mu ?

gonencsenkal
30-07-2010, 13:26
paylaşımın için teşekkürler Alp Kalamar çok güzel bu arada..

Necati ARAT
30-07-2010, 14:32
Alp abi maaşallah iyi bir gün geçirmişsin..
Kalamarda çok güzel duruyor.
Tabiri caizse tam dolmalık..
Afiyet olsun..