PDA

Tüm Versiyonu Göster : 27-28-29/07/2010 Sazan kampımız

Kamil ESEN
30-07-2010, 13:24
Sazan avını epeydir ihmal etmiştim.Deniz de, bu yıl kıyı avında pek randıman vermeyince sazana gitmek gerek diye düşündüm.Halit Ustam ve Saruhan kardeşimle gidilmesi zorlu, fakat çok keyifli olan Güzel Hisar Barajına gitmeye karar verdik.27 .07.2010 Salı günü sabahtan yola çıkmadan tüm alışverişlerimizi yapıp yola düzüldük.İlk durağımız buzz gibi suyu olan tulumbamız oldu.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Burda kısa bir mola verdikten sonra,baraja doğru hareket ettik.Tüm güzelliği ile sessiz ve sakin Güzel hisar barajı bizi karşıladı.

Halit usta yer tespiti yapıp en uygun noktayı bulunca yerleşmeye karar verdik.

Hava parçalı bulutlu idi.Arada yağmur atıyordu.Hemen Güneşliğimizi(aynı zamanda yağmur geçirmediği için eşyaları koruması için)hazırladık.

Baraj çok sakin ve durgundu.Oltalarımızı suya attık ve 1 saat geçmeden barajın kıyıları zil sesiyle çınladı.İlk balığımızı alınca çok keyiflendik.İlk gün ziyaretçilerimizde oldu.Durasıllı köyünün kayıkçıları bize ziyarete geldiler.Çayımızı içip biraz sohbet ettik.

İlk günde 6 balık tuttuk.Gayet güzeldi.

Gece çadırlarımız kurup,uyku tulumlarında yorgunluğumuzu atacak derin bir uyku çektik.Sıcak şehir havasından uzakta,serin bir geceyi çok özlemişiz.
Ertesi gün,sabah kahvaltımızı kuş sesleri ve barajın dalga sesleriyle keyifle yaptık.

2. gün 4 balık daha almıştık.Fena değildi,ama rüzgar müsade etmiyordu.İlk günkü balıklardan 3 tanesini hemen temizleyip Halit ustama havale ettim.Kendisi yemek konusunda süperdir.Nar gibi pişirmiş sağolsun.Eee buraya kadar gelip taze balık yemeden dönmek olmazdı.

3. gün sabah sadece 1 balık alabildik.Rüzgar iyice coşmuştu.

Biz de nasibimiz bu kadarmış deyip balıkları sırtlandığımız gibi doğru arabaya..

Toplam 11 balık tutmuştuk.3 ü orda tavaya girdi 8 i de eve geldi.Herkese daha bol nasipli avlar dilerim...

Necati ARAT
30-07-2010, 14:39
Kamil abi....:
Halit ve Saruhan abimiz ile birlikde çok güzel 3 gün geçirmişsiniz..

Bu kampın hemen hemen her anını, resimler ve senin güzel anlatımın ile merakla okuyup gözlemledim..

Paylaşım için teşekkür eder en kötü anlarınızın böyle geçmesini temenni ederim..

Yediğiniz balıklar için afiyet bal şeker olsun..

Kamil ESEN
30-07-2010, 15:01
Kamil abi....:
Halit ve Saruhan abimiz ile birlikde çok güzel 3 gün geçirmişsiniz..

Bu kampın hemen hemen her anını, resimler ve senin güzel anlatımın ile merakla okuyup gözlemledim..

Paylaşım için teşekkür eder en kötü anlarınızın böyle geçmesini temenni ederim..

Yediğiniz balıklar için afiyet bal şeker olsun..

Sağol kardeşim.Gerçekten keyifli ve güzel bir av yaptık.İyi dileklerin için tekrar teşekkürler.Daha iyileri sana nasip olsun..

Taygun KOCABIYIK
30-07-2010, 17:28
Kamil hocam harika üç gün geçirmişsiniz inşallah daha düzgün havalarda daha güzel avlar yaparsınız.

ukg79
30-07-2010, 17:40
helal hocam yine sazan bırakmadın bana barajda maşallahınız var:D:D:helal:

ukg79
30-07-2010, 18:09
bizi gene götürmedin balığa hocam :soru::soru::soru::hıııı:

ümit albayrak
30-07-2010, 18:10
Kamil hocam özüne dönmüş ve gereğini yapmışsın,ellerinize sağlık,o kadar güzel anlatmışsınki cevap yazmadan geçmiyim dedim...Bol nasipli nice avlar dilewrim...

Doğan ÖZCAN
30-07-2010, 18:40
Kamil abi oh maşallah ellerinize sağlık.... Ortam çok güzel...Bizzat yakından gördüm güzel bir doğası var ... Daha güzelleri nasip olsun inşallah...sağlıkla kalın abim

kaptankarabulut
30-07-2010, 20:36
:helal: :helal: :helal:

Kamil hocam harikasın valla..:helal: :helal:

Resimler sanki kartpostal gibi çekilmiş... Yalnız bir eksiğiniz var..

Benim Apo kardeşim nerede.. Sen onsuz nasıl gidersin balık tutmaya.:soru: :soru:

Apo kardeşim: Bu Kamil hocamız sensiz nasıl gider balığa sor hesabını ona..:D :D :D :D :D

delvel
30-07-2010, 20:45
kamil abi çok güzel bir kamp kurmuşsunuz ve bereketli bir av olmuş:)
paylaşım harika olmuş, teşekkür ederim:)

adolomorola
30-07-2010, 20:46
Kamil hocam telefonda konuştuğumuz gibi hakikatten çok güzel dakikalar yaşamışsınız,harika karelerlede süslemişsin gerçekten çok güzel bir anlatım olmuş tüm ekibi kutlarım daha güzel avlar nasip olması dileğiyle...;)

orhan yıldız
30-07-2010, 20:51
kamil hocam cok güzel 3 gün gecirmişiniz iyide av olmuş tebrikler birazda bize bırakın barajda balık;)

İrfanavcı
30-07-2010, 23:33
Kamil hocam tebrikler..:helal::helal:resimler her şeyi anlatıyor,:)
çok güzel geçen üç gün,:)aranızda olmayı çok isterdim.:hıııı:
fakat hafta içi bir yere ayrılamıyoruz,paylaşım için teşekkürler..:)

Kamil ESEN
01-08-2010, 01:45
Gerçekten güzel bir av oldu.Herkese daha güzel avlar dilerim..

Yağız DEMİR
01-08-2010, 08:34
kamıl abı cok guzle kareler ve anlatım tum ekıbı tebrık ederım valla baktıkca su tatlı su avınamı gecıs yapsam dıyom bende :):):):)

Kamil ESEN
03-08-2010, 11:23
kamıl abı cok guzle kareler ve anlatım tum ekıbı tebrık ederım valla baktıkca su tatlı su avınamı gecıs yapsam dıyom bende :):):):)

Adrenalin ihtiyacın varsa tavsiye ederim;)

HasanSenerdi
06-08-2010, 00:23
Kamil'im eline emegine saglık hoşça 3 gün geçirmişsiniz yanlız ben seni hoca biliyordum:confused: ama gördügüm yanıklara bakılırsa sanırım sen amelelikmi yapıyon ben anlıyamadım :deli:gardeşim.:D;)

Kamil ESEN
06-08-2010, 10:13
Kamil'im eline emegine saglık hoşça 3 gün geçirmişsiniz yanlız ben seni hoca biliyordum:confused: ama gördügüm yanıklara bakılırsa sanırım sen amelelikmi yapıyon ben anlıyamadım :deli:gardeşim.:D;)

Askılı tişörtü çıkarmazsan amele yanığı kaçınılmaz oluyor.:P:P