PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sokan Balığı Resmi-RastGelsin reklamı ekledim.

Deniz97
30-07-2010, 20:49
Merhaba Sokan balığının resmine [Only Registered Users Can See Links] reklamı ekledim.
[Only Registered Users Can See Links]

Resim Linki: [Only Registered Users Can See Links]

Aydın35
30-07-2010, 22:48
Güzel olmuş eline sağlık böylece alıntı yapılırsa resim bilinicek nerden alıntı yapıldığı :)

gonencsenkal
02-08-2010, 07:27
Merak ettiğim konu bu balığın eti yeniyormu acaba lezzeti nasıl bizim buralarda tezgahta dahi hiç görmüş değiliz:)

Aydın35
02-08-2010, 16:51
Merak ettiğim konu bu balığın eti yeniyormu acaba lezzeti nasıl bizim buralarda tezgahta dahi hiç görmüş değiliz:)

Gönenç abi duyduğuma göre bu balığın eti yeniyor ben hiç yemedim lezzetinide güzel diyorlar yanlız temizlerken çok titiz davranmak gerekiyor bir videoda izlemiştim komple derisini yüzüyorlar sırt dikenlerinin başladığı yerden sonuna kadar v şekliinde her ik itaraftan kesip dikenleri çıkartılıyor sonra bir pense yardımıyla komple derisi sökülüyor videoyu paylaşan bile nerden bulaştım ben bu işe der gibiydi :)genelde ekmekle avlanıyormuş bildiklerim bu kdr abi.

gonencsenkal
03-08-2010, 07:23
Gönenç abi duyduğuma göre bu balığın eti yeniyor ben hiç yemedim lezzetinide güzel diyorlar yanlız temizlerken çok titiz davranmak gerekiyor bir videoda izlemiştim komple derisini yüzüyorlar sırt dikenlerinin başladığı yerden sonuna kadar v şekliinde her ik itaraftan kesip dikenleri çıkartılıyor sonra bir pense yardımıyla komple derisi sökülüyor videoyu paylaşan bile nerden bulaştım ben bu işe der gibiydi :)genelde ekmekle avlanıyormuş bildiklerim bu kdr abi.

Açıklaman için teşekkürler kalsın o zaman biz almayalım:Dkaragözlerimiz paşalarımız yetrer bize:)

Deniz97
04-08-2010, 19:40

Sokan yeniliyor ;) .Eti de çok güzelmiş ama daha hiç yemedim çünkü ben balık sevmiyorum ama yemeye başlayacam bugün 10 tane sokan tuttum,ama fotoğraf koyamadım balıklar çok kötü kokuyor sabah dan tuttum çünkü.:deli:
Benim bildiğim babam bana gösterirken temizlemeyi bıcağı alıyormussun derisi varya ordan geçiyormussun pulu olan balıkların pullarını çıkartıyormussun.sokan da pul olmadığı için yandan nefes aldığı yer mi neresi oraya bıcağı sokuyon açıyon içindeki bağırsakları filan çıkartıyon işte o kadar diye öğretti.

Mehmet BODUROĞLU
04-08-2010, 20:41
Denizcim sen en iyisi bunlar bir video yada fotograf yardımıyla bize anlat.
Harika bir paylaşım olur kanaatindeyim.
Teşekkürler ve rastgelsin ...