Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 31 temmuz Urla

Balikci Alp
02-08-2010, 08:12
Herkese iyi haftalar,

Cumartesi sabahı bir arkadaşımla birlikte İskele'den balığa çıktık, Karantina Adasının kıyısından sırtı yaparak başladık. Balık yoktu ama güneşin doğuşu muhteşemdi.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

Pırnallı, Yassıca ve Pita etrafında avlandık, en güzel balığı Pitanın kuzeyi yaptı. İki tane güzel kalamar bizi sevindirdi, büyüğü 400 gr. çekti.

Urla klasiği olan gopez ve izmaritler bizi yanlız bırakmadı. İki tanede izmarit benzeri balık geldi. Aşağıda resmini ekliyorum. Benek aynı ama renk mavimtrak, ben izmarit olduğunu düşünüyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.

Pitanın kuzeyinde avlanırken yanımızdaki tekneden sardalya ile iki tane antenli mercan aldılar. Kıskanmadım dersem yalan olur. Neticede öğlene kadar süren avımızın hasılatı aşağıdadır. Akşama tüm aile kalamarları güveçte diğerlerini tavada afiyetle yedik :) Hepinizin şansı bol olsun.

Necati ARAT
02-08-2010, 08:25
Alp abi maaşallah hafta sonunu yine iyi dedğerlendirip tavalıkları almışsın..
Paylaşım çin teşekkürler..
Afiyet bal şeker olsun..

kaptankarabulut
02-08-2010, 08:26
Alp kardeşim paylaşım için teşekkürler.. Güzel bir gün geçirmişsin.. Afiyet olsun. Kalamarla büyümüşler artık...

O mavimsilerde ada izmariti deriz eti lezzetlidir..

Salih Reis
02-08-2010, 08:28
Sevgili Alp, Cumartesi günü bende uzunada fener civarındaydım, balık çok kesattı, biraz isparoz, izmarit ve gopez aldıktan sonra dönüşte sırtı yaptık 1 tane sinarit (700 grm. civarı), 1 tane zargana azmanı aldık,

güzel paylaşım için teşekkürler, rastgele

brkknc
02-08-2010, 09:03
Alp kardeşim kısmet işte genede boş dönmemişsiniz elinize sağlık, devamında daha iyi avlar dilerim..

Balikci Alp
02-08-2010, 09:48
Süleyman abi seni de yassıcanın yanında gördüm, selam verdim, kalamar için üç tur salındık ama başarılı olamadık orada. Senin av nasıl geçti ?

ziyakorkut
02-08-2010, 09:55
tebrik ederim Alp bey :)

Balikci Alp
02-08-2010, 09:58
ooo kayınço hoşgeldin, çeşme anılarınızı bekleriz artık

Balikci Alp
02-08-2010, 09:59
Salihcim resimleri şiddetle bekliyorum. Yaz bitmeden bir gün beraber açılalım denize. sevgiler

Sevgili Alp, Cumartesi günü bende uzunada fener civarındaydım, balık çok kesattı, biraz isparoz, izmarit ve gopez aldıktan sonra dönüşte sırtı yaptık 1 tane sinarit (700 grm. civarı), 1 tane zargana azmanı aldık,

güzel paylaşım için teşekkürler, rastgele

Çağatay
02-08-2010, 10:36
Alp bey, kalamarlar gayet güzel tebrik ederim.

Pitanın kuzeyinde avlanırken yanımızdaki tekneden sardalya ile iki tane antenli mercan aldılar. Kıskanmadım dersem yalan olur.

O antenlileri alan bendim. :) Uzun yıllar sonra o merada antenli mercana denk gelmek benim için de ilginç bir olay oldu.

Sanırım siz hemen yanımızdaki polyester teknede idiniz.

Taygun KOCABIYIK
02-08-2010, 10:37
Alp abi kalamarlar güzel tebrik ederim. Bir kaç ay sonra daha güzel avlar verecektir çeşmealtı.

Balikci Alp
02-08-2010, 11:42
Alp bey, kalamarlar gayet güzel tebrik ederim.

O antenlileri alan bendim. :) Uzun yıllar sonra o merada antenli mercana denk gelmek benim için de ilginç bir olay oldu.

Sanırım siz hemen yanımızdaki polyester teknede idiniz.

Evet Çağatay abi bizdik. Tebrik ediyorum. Şansınız bol olsun.

Çağatay
02-08-2010, 12:26
Evet Çağatay abi bizdik. Tebrik ediyorum. Şansınız bol olsun.

Teşekkür ederim. Ben de raporumu yazayım o zaman.

gonencsenkal
02-08-2010, 14:40
Paylaşım için teşekkürler güzel bir av ellerinize sağlık tebrik ederim.

kaptankarabulut
02-08-2010, 21:07
Süleyman abi seni de yassıcanın yanında gördüm, selam verdim, kalamar için üç tur salındık ama başarılı olamadık orada. Senin av nasıl geçti ?

Alp kardeşim,yanımdan geçtinde neden yanıma gelip bir çayımı içmedin. Bilirsin bana selam veripde çayımı içmiyenlere darılıyorum.. Bir daha olmasın lütfen.:D :D
Cumartesi benimde fena değildi. Fakat pazar günü çok berbattı..

Raif Yelkenci
02-08-2010, 23:03
Alp kardeşim tebrikler kalamarlar harika unutmadan onların adı ada izmariti diğer adıda maviş tir ve normalinden daha iri ve lezzetli olurlar iyi avlar dilerim.

Balikci Alp
03-08-2010, 09:15
Süleyman abi bir sonraki seferde yanındayım.
Pazar çıkmadığım iyi olmuş demek ki :)

Alp kardeşim,yanımdan geçtinde neden yanıma gelip bir çayımı içmedin. Bilirsin bana selam veripde çayımı içmiyenlere darılıyorum.. Bir daha olmasın lütfen.:D :D
Cumartesi benimde fena değildi. Fakat pazar günü çok berbattı..

Balikci Alp
03-08-2010, 09:26
Alp kardeşim tebrikler kalamarlar harika unutmadan onların adı ada izmariti diğer adıda maviş tir ve normalinden daha iri ve lezzetli olurlar iyi avlar dilerim.

Teşekkür ederim Raif Kaptan, izmaritler çok lezzetleydi.

Anıl ÜNALAN
03-08-2010, 10:13
Tebrikler abi gerçekten kalamarlar çok güzel iri olanından gözümü alamadım :)
Ada izmaritleride gerçekten çok lezzetlidir, eski popülasyanunu kaybetsede nadiren çıkıp gelmektedir :) Bir diğer adıda Melina'dır ;)

ukg79
03-08-2010, 10:38
Alp abi kalamarlar süpermiş valla afiyet bal şeker olsun emeğinize sağlık paylaştığın kareler oldukça güzel:helal::helal::helal: