PDA

Tüm Versiyonu Göster : Madran barajı

orhan yıldız
02-08-2010, 15:04
bu hafta sonu kafa hasan abiyle madrana gitmeye karar verdik onlar cuma akşamdan gitti ben cumartesi sabah gittim olta atacagımız yeri tespit ettik botla malzemeleri taşıdık güneş cıkmaya başlamiştı sıcaga kalmadan oltaları attık sabah cayimızı koyduk ben gelırken izmir boyozu getirdim kahvatıyı yaptik sabahtan başladı balıklar gelmeye o gün yaklaşik 35 parca yakaladık pazar günüde geldi saat 1de avımızı sonlardırdık saymadım ama 55 parca balık vardıcok güzel 2 gün gecirdik soguk su bol yemek bol daha birde hasan abi gövecte kuru fasulye yaptı valla parmaklarımızı yedik harika olmuşturesim cektik hasan abide bu gün yüklencek sizinle paylaşmak istedik herkeze bol sanslar

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

kalfahasan45
02-08-2010, 17:19
merhaba orhan fotoğrafları kamil hocama verdim fırsat bulursa siteye yükliyecek gerçekten güzel bir hafta sonu geçirdik dileğim böyle bir hafta sonunu tüm arkadaşlarla geçirmek temennim o inşallah bir gün oda gerçekleşir

kaptankarabulut
02-08-2010, 20:55
Orhan kardeşim tebrikler anlatımından anladığım kadarıyla güzel bir hafta sonu geçirmşsiniz..Afiyet olsun..

Taygun KOCABIYIK
02-08-2010, 20:58
Orhan abim devamlı balıktasın geçen günde aynı şeyi yazmıştım tebrik ederim inşallah daha iyi avlar yaparsın abi. Kamil hocam fotoğrafları umarım en kısa sürede yükler...

orhan yıldız
02-08-2010, 23:29
orhan kardeşim tebrikler anlatımından anladığım kadarıyla güzel bir hafta sonu geçirmşsiniz..afiyet olsun..

evet abi gercekten cok güzel bir gündü herkeze nasip olsun derim

orhan yıldız
02-08-2010, 23:31
Orhan abim devamlı balıktasın geçen günde aynı şeyi yazmıştım tebrik ederim inşallah daha iyi avlar yaparsın abi. Kamil hocam fotoğrafları umarım en kısa sürede yükler...

nabayım kardeşim 1 senedir kurtlar oldu anakonda fırsat oldumu kaciyorum bir yerlere hastalık bu

Necati ARAT
03-08-2010, 07:13
Orhan abi maaşallah güzelbirlikdelik ve av geçirmişsiniz..
Kurufasulya için de eyrıca afiyet olsun..
Ağzımın suyunu akıttın vallahi..

Neyse resimleri bekliyorum ve tabiiki seni hala gelmedin bir bardak çayımı içmeye unutma....

gonencsenkal
03-08-2010, 07:13
:helal:Orhan abi tebrik ederim güzel bir av yapmışsınız fotolarıda sabırsızlıkla bekliyoruz madranın havasıda suyuda bir başkadır.Pozitif enerjiyi depolamışsınızdır artık:helal:

orhan yıldız
03-08-2010, 15:02
Orhan abi maaşallah güzelbirlikdelik ve av geçirmişsiniz..
Kurufasulya için de eyrıca afiyet olsun..
Ağzımın suyunu akıttın vallahi..

Neyse resimleri bekliyorum ve tabiiki seni hala gelmedin bir bardak çayımı içmeye unutma....

hasan abiyle av yapmak başka ya ben cok zevk aldım dogrusu cayını icmeye yarın gelcem kardeşim

orhan yıldız
03-08-2010, 15:04
:helal:Orhan abi tebrik ederim güzel bir av yapmışsınız fotolarıda sabırsızlıkla bekliyoruz madranın havasıda suyuda bir başkadır.Pozitif enerjiyi depolamışsınızdır artık:helal:

evet kardeşim cok güzel av oldu madran harika yer ya havası suyu balıgı cok güzel

Kamil ESEN
03-08-2010, 16:38
Fotoğraflar güzel çekilmemiş ama neyse ben biraz düzeltip ekleyeceğim.:P:P

yenal45
03-08-2010, 16:51
maşalah güzel bir av olmuş vallah ben gitmiş kadar oldum busene sazana gidemşycem gibi işler yoğun nabalım siz doslarımın paylaşımlarınla ken dim gitmiş kadar oluyorum hadi rastgelsin

İrfanavcı
03-08-2010, 22:19
Orhan kardeş ,kalfa Hasan ile bereketli bir av olmuş ,
afiyet olsun paylaşım için teşekkürler.

Mehmet BODUROĞLU
03-08-2010, 22:39
Afiyet bal şeker olsun.
Umarım çok daha irileri oltanıza gelir ve bunları çapak niyetine geri salarsınız.
Rastgelsin ...

orhan yıldız
04-08-2010, 15:11
maşalah güzel bir av olmuş vallah ben gitmiş kadar oldum busene sazana gidemşycem gibi işler yoğun nabalım siz doslarımın paylaşımlarınla ken dim gitmiş kadar oluyorum hadi rastgelsin

güzel av oldu kardeşiminşalah hep beraber gideriz nasip olursa

orhan yıldız
04-08-2010, 15:12
Orhan kardeş ,kalfa Hasan ile bereketli bir av olmuş ,
afiyet olsun paylaşım için teşekkürler.

abi hasan kalfayla av yapmak cok zevkli gercekten

orhan yıldız
04-08-2010, 15:13
Afiyet bal şeker olsun.
Umarım çok daha irileri oltanıza gelir ve bunları çapak niyetine geri salarsınız.
Rastgelsin ...

teşekkürler mehmet kardeşim inşallah dedigin gibi olur salariz geri

adolomorola
04-08-2010, 17:56
Mahşallah çok güzel bir av olmuş,orasını bilirim çok güzel havasıda vardır,balıklarıda çok lezzetlidir.
Orhan abi seni ve hasan abiyi kutlarım.
Nice güzel ve daha bereketli avlarda buluşmak dileğiyle...;)

orhan yıldız
04-08-2010, 18:38
Mahşallah çok güzel bir av olmuş,orasını bilirim çok güzel havasıda vardır,balıklarıda çok lezzetlidir.
Orhan abi seni ve hasan abiyi kutlarım.
Nice güzel ve daha bereketli avlarda buluşmak dileğiyle...;)

teşkürler ömer kardeşim inşallah seninlede güzel bir av yapariz

kturkol
04-08-2010, 19:35
Vallaha kuru fasulyeyi canım çekti, afiyet bal şeker olsun.

orhan yıldız
04-08-2010, 19:42
Vallaha kuru fasulyeyi canım çekti, afiyet bal şeker olsun.

teşkürler kardeşim valla parmaklarımızı yedik harika olmuştu