Tüm Versiyonu Göster : Merhabalar
Merhabalar,
Datça'da yazları Amatör Balıkçılıkla uğraşıyorum. Özellikle parakete, sırtı ve bırakma ile ilgileniyorum
Bilgi paylaşımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Necati ARAT
09-08-2010, 10:24
Aramıza hoş geldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Giriş metninde yazdığınız..:
" Amatör Balıkçılıkla uğraşıyorum. Özellikle parakete, sırtı ve bırakma ile ilgileniyorum "
demişsiniz..
Amatör balık avı paylaşım sitesi olarak şunu belirtmekde ve düzeltmekte yarar görüyorum..
Amatör ve sportif amaçlı su ürünleri avcılığını göre PARAKETE amatör avcılık takımı olarak görülmeyip ticari amaçla kullanılan bir olta takımıdır.
Saygılarımla..
Not..: İmza ayarlarınızı (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubunuz) tamamlayınız..
Kamil ESEN
09-08-2010, 13:31
Foruma hoşgeldiniz.Parakete konusunda Necati kardeşimin de dediği gibi amatör için yasak olan bir avlanma şeklidir.Bu nedenle diğer avlanma çeşitlerini size tavsiye ederim.Keyifli paylaşımlar.
Uyarılarınız için çok teşekkür ederim. 80-90 iğnelik melanur,sargoz..vb yakalamak için kullanılan bir parekete bana profesyonel avcılık gibi gelmiyor ama yine de sorularımı parakete dışındaki konularda yöneltirim.
Tekrar teşekkürler.
selamlar aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim..
hoşgeldiniz,keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
Tuncay GÜNAY
09-08-2010, 18:09
aramıza hoşgeldiniz paylaşımlarınızın keyifli ve devamlılığını dilerim.
kalfahasan45
10-08-2010, 15:56
seçil aramıza hoş geldin inan sitemizde çok değerli arkadaşlarımız var onlardan çok faydalı bilgiler alacağını umut ediyorum
seçil kardeş ailemize hoşgeldin elimizde geldiyince sana yardımcı oluruz
Yağız DEMİR
11-08-2010, 12:11
aramıza hosgeldınız
keyıflı paylasımlar dılerım
Mehmet BODUROĞLU
12-08-2010, 19:42
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dileriz.
Rastgelsin ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.