Tüm Versiyonu Göster : Merhaba
kontikicem
14-08-2010, 17:22
Ben izmirin urla ilçesine bağlı özbek balıkçı köyünde yaşıyorum.Asıl mesleğim kimya mühendisiyim.Emekli olduktan sonra yaşam tarzım olan denize yöneldim.on metre boyunda bir tekne alıp hobilerimi tatmin etmek üzere yola çıktım.Keyifçileri ve ailelere ufak çapta günlük turlar düzenleyip boş kalan zamanlarımda sardalya ve ahtapot avına gidiyorum.Hem geçimimi sağlamak hemde denizle içiçe yaşamanın tadına varmak istiyorum.Bu sitede keyifli paylaşımlar yaşayacağıma inanıyorum.kurucularına şimdiden teşekkür eder herkese selamlarımı iletirim.;);)
Kamil ESEN
15-08-2010, 03:12
Aramıza hoşgeldiniz.Katılımcı olmanız dileğiyle,rastgelsin..
Fatih AKDAĞ
15-08-2010, 17:21
Hocam hoş geldiniz , nasibiniz bol olsun İnşAllah.
Saygılarımla
adolomorola
15-08-2010, 18:50
Ben izmirin urla ilçesine bağlı özbek balıkçı köyünde yaşıyorum.Asıl mesleğim kimya mühendisiyim.Emekli olduktan sonra yaşam tarzım olan denize yöneldim.on metre boyunda bir tekne alıp hobilerimi tatmin etmek üzere yola çıktım.Keyifçileri ve ailelere ufak çapta günlük turlar düzenleyip boş kalan zamanlarımda sardalya ve ahtapot avına gidiyorum.Hem geçimimi sağlamak hemde denizle içiçe yaşamanın tadına varmak istiyorum.Bu sitede keyifli paylaşımlar yaşayacağıma inanıyorum.kurucularına şimdiden teşekkür eder herkese selamlarımı iletirim.;);)
Aileye hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim...;)
Necati ARAT
16-08-2010, 07:14
Cem bey aramıza hoş geldiniz..
keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Balikci Alp
16-08-2010, 12:43
Cem abi, aramıza hoşgeldin. Özbek'ten balığa çıkan Salih Kaptan var tanıdığım. Özbek tarafları için o sana yeterince yardımcı olacaktır. Ben Urla'dan çıkıyorum, teknenin ismi Naive Bear. Karşılaşırsak çekinmeden beklerim. Şansın bol olsun.
kontikicem
17-08-2010, 00:44
Cem abi, aramıza hoşgeldin. Özbek'ten balığa çıkan Salih Kaptan var tanıdığım. Özbek tarafları için o sana yeterince yardımcı olacaktır. Ben Urla'dan çıkıyorum, teknenin ismi Naive Bear. Karşılaşırsak çekinmeden beklerim. Şansın bol olsun.
alpçim sağolasın benim teknemin ismi kontiki aynı isimde face booktada sayfam var özbeğe gelirsen muhakkak beklerim evimde burda kime sorsan gösterirler selamlar
İrfanavcı
17-08-2010, 23:04
Cem kardeş aramıza hoş geldiniz
keyifli paylaşımlar dilerim.
Salih Reis
18-08-2010, 06:11
Cem bey aramıza hoşgeldiniz,
ben sizi şahsen tanıyorum, geçen yaz teknenizden çok güzel sardalyalar satın almıştım. Benim nacizane bir teknem var Gökhan kardeşim bilir, kooperatifin arka yüzeyinde yarım kamaları bir teknem var adı ARDA,
bu hafta c.tesi günü uzunada açıklarına kadar sırtı çektim ama zargana ve yazılı hanostan başka birşey alamadım.
önümüzdeki maçlara bakacağız artık, bayramdan sonra bizim oralar yavaş yavaş şenlenmeye başlar.
güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
rastgele :)
Yağız DEMİR
18-08-2010, 10:13
cem abı aramıza hosgeldınız
keyıflı paylasımlar dılerım
kontikicem
22-08-2010, 23:36
Cem bey aramıza hoşgeldiniz,
ben sizi şahsen tanıyorum, geçen yaz teknenizden çok güzel sardalyalar satın almıştım. Benim nacizane bir teknem var Gökhan kardeşim bilir, kooperatifin arka yüzeyinde yarım kamaları bir teknem var adı ARDA,
bu hafta c.tesi günü uzunada açıklarına kadar sırtı çektim ama zargana ve yazılı hanostan başka birşey alamadım.
önümüzdeki maçlara bakacağız artık, bayramdan sonra bizim oralar yavaş yavaş şenlenmeye başlar.
güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
rastgele :)
salihcim bende seni tanıdım özbeğe geldiğinde sohbet etmek isterim ararsan sevinirim.
kontikicem
22-08-2010, 23:43
cem abı aramıza hosgeldınız
keyıflı paylasımlar dılerım
sağol yağız aynı dilleri konuşmak güzel
Tuncay GÜNAY
29-08-2010, 12:29
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim. özbek denince aklıma hemen gökhan - bahar (deniz kızı) geliyor şimdi sizide ekliyorum görüşmek ümidi ile
kontikicem
31-08-2010, 16:26
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim. özbek denince aklıma hemen gökhan - bahar (deniz kızı) geliyor şimdi sizide ekliyorum görüşmek ümidi ile
tuncaycım gökhan ve bahar çifti arkadaşlarım mademki buraya yolun düşüyor geldiğinde misafir etmek benim için onur olur ararsan sevinirim sevgiler
Tuncay GÜNAY
03-09-2010, 09:54
tuncaycım gökhan ve bahar çifti arkadaşlarım mademki buraya yolun düşüyor geldiğinde misafir etmek benim için onur olur ararsan sevinirim sevgiler
sayın abim böyle bir teklifin beni ve ailemi inanın çok onurlandırdı. 04/09/2010 cumartesi özbek koyuna geliyoruz. (bahar - gökhan) nın yanına sizinlede görüşüp tanışmak isterim mutlaka
denizliden sevgilerle.
kontikicem
03-09-2010, 23:14
sayın abim böyle bir teklifin beni ve ailemi inanın çok onurlandırdı. 04/09/2010 cumartesi özbek koyuna geliyoruz. (bahar - gökhan) nın yanına sizinlede görüşüp tanışmak isterim mutlaka
denizliden sevgilerle.
tuncaycım cumartesi günü özbekteyim inşallah bir terslik olmaz görüşürüz bekliyorum selamlar
Taygun KOCABIYIK
04-09-2010, 02:32
Cem kaptanım hoşgeldin, inşallah şu meşhur sardalyalarından yemek nasip olur senin teknede :)
kontikicem
05-09-2010, 15:53
Cem kaptanım hoşgeldin, inşallah şu meşhur sardalyalarından yemek nasip olur senin teknede :)
tayguncum çok sevinirim ancak 1eylülde yasak kalkınca ben sardalya ağlarını çıkarıyorum ama sardalya bulmak çok kolay bekliyorum bu arada yusuf kocabıyıkla bir akrabalık varmı selamlar
Adem VARDARCIK
06-09-2010, 13:07
Aramıza hoşgeldiniz Cem Ağabey..Renk getirdiniz. Keyifli forumlar dilerim..
Tuncay GÜNAY
06-09-2010, 16:00
tuncaycım cumartesi günü özbekteyim inşallah bir terslik olmaz görüşürüz bekliyorum selamlar
abi tanışmak nasip olmadı bir dahaki sefere artık. mutlaka bir araya gelip şahsen tanışacağız. görüşmek üzere.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.