Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Bayramın Pembe Şekerleri

Taygun KOCABIYIK
12-09-2010, 14:37
Merhabalar

Bayram öncesi av yapma fikri kafamda yoktu, çok sevdiğim Deniz abim beni arayıp hadi seni Karaburun'a götüreyim diyene kadar. Planımız akşamları motelde kalarak bayramın 2. ve 3. günü Karaburun sularında avlanmaktı.

Bayramın ilk günü sabahtan ziyaretlerimi tamamlayıp akşam üzeri buluşarak yola çıktık. Daha önceden çok güzel avlar yaptığımız Karaburun/Yeniliman bölgesine tekrar gitmenin heycanı vardı. Yolda havanın güzel oluşuna sevinip, Karaburun yarımadasının güzelliklerini seyrederek, bir yandan muhabbet ederek o uzun yolu çar çabuk bitirdik.

Karaburun'da bizi dünyalar tatlısı kaptanımız Serçe Erol karşıladı. Akşam yemeğimizi yedikten sonra sabah 5'te denize açılmak için sözleşerek ayrıldık. Sabah çalar saatin sesiyle uyandığımda tam bir hayal kırıklığına uğradım 5-6 şiddetinde esen rüzgarın yarattığı dalgalar mendireği dövüyordu. Mecburen denize açılamadık umutlar akşam suyuna kaldı. Öğle saatlerinde kalan rüzgar sayesinde deniz durulmaya başladı bizde akşam suyu için hazırlık yapmaya. Fakat dalgınlığımız yüzünden aldığımız tüm yemleri arabada kokutmayı başardık. Buz takviyesi ile yemleri kurtarmaya çalıştık ama nafile sülünesler resmen kokuşmuştu. Moralimizi bozmadan olaya iyimser bakarak hazırlıkları tamamlayıp 4 sularında denize açıldık. Yaklaşık 1 saatlik yol sonrası av bölgemize geldik. Hava hafif esintiliydi çapamızı atıp oltalarımızı yemledik ama aşağıda bir kıyamet kopuyor su dere gibi akıyordu. 83-84 metre derinliğe 120-130 metre misina salarak ancak oltamızı dibe ulaştırabiliyorduk. Serçe "ahh sabah hava güzel olsaydı çıkabilseydik o zaman saat 9-10'a kadar akıntı olmadan rahat rahat avlanırdık" dedi ama bir taraftan mercanı çekmeye başladı "balık var ama ah şu akıntı olmasa" deyip durdu. Ardından uzun aralarla ikişer üçer mercan çektik hepimiz. Balıkların boyları posları yerinde, renkleri canlı pembe hem göze hem parmaklara hitap ediyor ama sayıları az. Gün batmaya başladıkça akıntı hızlandı bizde pes edip oturup sohbet etmeye başladık. Serçe anlattıkça anlatıyor, arada şiirler, şarkılar döktürüyor. O an karşıdan gelen gemiyle aklımıza iskele-sancak ışıklarını açmak geliyor. Ardından biraz daha yıldızları seyrediyor, muhabbet ediyoruz sonra yavaş yavaş limana dönüyoruz. Limanda kayığımızda hafif birşeyler atıştırıp tekrar sabah 5'te buluşmak üzere ayrılıyoruz. Sabah yine poyraz esiyor mecburen kalıyoruz yine limanda. Öğlene doğru hava kalıyor yine ama serçe inatla boşuna gitmeyelim yine dün akşamki gibi olacak hava birazdan esecek, akıntı başlayacak diyor. Bizde mecburen büyük sözü dinleyip tası tarağı toplayarak eve dönüyoruz.

2 saatlik avda yakaladığımız balıklardan bana düşen pay.
[Only Registered Users Can See Links]

buda bizim 24'lük delikanlı Serçe Erol
[Only Registered Users Can See Links]

orhan69
12-09-2010, 15:24
tebrikler taygun dahada bolll pembe şekerler avları dilerim

paşalı
12-09-2010, 15:49
Tayguncum mercanlar süper afiyet olsun.Hava müsade etseydi daha çok yakalardınız ama sağlık olsun bir değişiklikte insana yetiyor.

Fatih AKDAĞ
12-09-2010, 16:12
Kardeşim anlatımın ile birlikte en az senin kadar bende üzüldüm ama yinede 2 saatte güzel pembeleri almışsın. Tebrik ediyorum ve rüzgarsız , akıntısız avlar diliyorum :helal:

Raif Yelkenci
12-09-2010, 16:37
Taygun kardeşim maceralı bir av olmuş ama değmiş tebrik ederim.

kaptankarabulut
12-09-2010, 19:02
Taygun'um,iki saatlik avda büyük başarı.Bayramın ikinci gününden itibaren denizdeyim. Evet tavalıklar çıktı çıkmasınada dişe dokunur birşey bulamadık. Sanki deniz kurumuş.Nedendir bilmiyorum zaman zaman izmariti dahi arar olduk..

orhan yıldız
12-09-2010, 20:09
tebrikler kardeşim kısa sürede iyi av olmuş afiyet olsun daha iyilerine inşallah

Tuncay GÜNAY
12-09-2010, 22:23
taygun tekrik ederim kardeşim azda olsa tavalıklar çıkmış pembiş pembiş. kurtlarıda dökmüşsün maşallah. iğnen keskin avların bereketli olsun.

Kamil ESEN
12-09-2010, 22:31
Taygun kırmızılar harika.O kadar zamanda bu işi iyi çıkarmışsınız.Afiyet olsun.Rastgelsin.

muhtar45
13-09-2010, 08:52
Tebrikler Taygun kardeşim, kısa sürede iyi av olmuş..Afiyet olsun.

yenal45
13-09-2010, 18:02
taygun kardeşim yinede maşallah güzel bir balık almışsın enkötü günün böyle olsun inşallah hadi dağa güzel avlara inşallah rastgelsin

adolomorola
13-09-2010, 18:17
Taygun Hastayım bu balıklara
Hepsi şeker gibi mahşallah
Afiyet bal şeker olsun ...;)

Taygun KOCABIYIK
13-09-2010, 18:31
tebrikler taygun dahada bolll pembe şekerler avları dilerim
Teşekkür ederim Orhan abi güzel dileklerin için.
Tayguncum mercanlar süper afiyet olsun.Hava müsade etseydi daha çok yakalardınız ama sağlık olsun bir değişiklikte insana yetiyor.
Turgay abim mercanlar gerçekten çok güzel dişe dokunur cinsten ama hava ve akıntının azizliğine uğradık.

Kardeşim anlatımın ile birlikte en az senin kadar bende üzüldüm ama yinede 2 saatte güzel pembeleri almışsın. Tebrik ediyorum ve rüzgarsız , akıntısız avlar diliyorum :helal:
:) Teşekkürler sayın abim inşallah birlikte de böyle güzel pembeleri çekeriz.

Taygun kardeşim maceralı bir av olmuş ama değmiş tebrik ederim.
Raif kaptanım gerçekten emeklere değen bir av oldu, az ama öz :)

Taygun'um,iki saatlik avda büyük başarı.Bayramın ikinci gününden itibaren denizdeyim. Evet tavalıklar çıktı çıkmasınada dişe dokunur birşey bulamadık. Sanki deniz kurumuş.Nedendir bilmiyorum zaman zaman izmariti dahi arar olduk..
Süleyman kaptanım bayramda karaburuna gitmeseydim senin teknede kaçak yolcu olarak avlanacaktım biliyorsun telefonlaşmıştık :) Kader kısmet bu bayramda Karaburun'a attı bizi orda şansımızı denedik az ama öz oldu.

tebrikler kardeşim kısa sürede iyi av olmuş afiyet olsun daha iyilerine inşallah

taygun tekrik ederim kardeşim azda olsa tavalıklar çıkmış pembiş pembiş. kurtlarıda dökmüşsün maşallah. iğnen keskin avların bereketli olsun.
Olsun olsun :) darısı başına yakışıklı abim...

Taygun kırmızılar harika.O kadar zamanda bu işi iyi çıkarmışsınız.Afiyet olsun.Rastgelsin.
Sağol Kamil hocam az zamanda iyi denilebilecek bir av oldu dediğin gibi iyi iş çıkarttık :)

Tebrikler Taygun kardeşim, kısa sürede iyi av olmuş..Afiyet olsun.
Teşekkür ederim, nasipse yarın akşam afiyet olacak :)

taygun kardeşim yinede maşallah güzel bir balık almışsın enkötü günün böyle olsun inşallah hadi dağa güzel avlara inşallah rastgelsin
Darısı hepimizin başına abi inşallah.

Necati ARAT
14-09-2010, 07:18
Tagooo bu ne Kırmızılar öyle ..
Dediğin gibi tamda bayram şekerleri..
Emeğine sağlık kardeşim..
Paylaşım için teşekkürler..

Salih Reis
14-09-2010, 08:18
Taygun kardeşim tebrikler,

az ama öz olmuş, sezonu yeni yeni açıyoruz, açılışın da güzel olmuş :)

daha niceleri rastgele :)

Taygun KOCABIYIK
14-09-2010, 12:11
Taygun Hastayım bu balıklara
Hepsi şeker gibi mahşallah
Afiyet bal şeker olsun ...;)
Öner abi ilacın bende ne zaman istersen ararız erol kaptanımızı gideriz, gerçekten harika bir insan, hem bilgi ve tecrübesi hem hoş sohbeti ile mest etti bizi.

Tagooo bu ne Kırmızılar öyle ..
Dediğin gibi tamda bayram şekerleri..
Emeğine sağlık kardeşim..
Paylaşım için teşekkürler..
Abicim bu kırmızılar iyi güzel de biz ne zaman paşa tutacağız paşaaaaaaaaa :)

Taygun kardeşim tebrikler,

az ama öz olmuş, sezonu yeni yeni açıyoruz, açılışın da güzel olmuş :)

daha niceleri rastgele :)
İnşallah güzel bir sonbahar-kış sezonu geçiririz Salih reisim. Karaburun'da çok verimli avlaklar var havanın müsade ettiği zamanları yakalayıp gideceğiz gibi görünüyor mercanların yanına.

ishak BALLICA
14-09-2010, 12:31
Tago'cuğum pembe/beyazlar'ınıza bayıldım....:helal:Daha bereketli avlarında denk gelmesi dileği ile rastgele abisi...;)

Necati ARAT
14-09-2010, 13:30
Abicim bu kırmızılar iyi güzel de biz ne zaman paşa tutacağız paşaaaaaaaaa :)

Az kaldı Tago az kaldı ..
Sen hazırlıklarını tamamla ..
Her an gidebiliriz..
Bu gün olmadı yarın..;)

Fatih AKDAĞ
14-09-2010, 15:26
Alıntı:
ForzaBesiktas tafarından gönderildi
Kardeşim anlatımın ile birlikte en az senin kadar bende üzüldüm ama yinede 2 saatte güzel pembeleri almışsın. Tebrik ediyorum ve rüzgarsız , akıntısız avlar diliyorum.

:) Teşekkürler sayın abim inşallah birlikte de böyle güzel pembeleri çekeriz.

Kardeşim en kısa zamanda görüşür tanışırız inşAllah dostlukların bende yeri apayrı bende , ayrıca balık avı sevdalısı insanlar ile ava gitmenin zevki bambaşka olur :)

Saygılarımla

delvel
14-09-2010, 21:07
kardeşim tebrik ederim av kısa ama kırmızılar cok güzel:)
afiyet olsun

Taygun KOCABIYIK
15-09-2010, 09:17
Kardeşim en kısa zamanda görüşür tanışırız inşAllah dostlukların bende yeri apayrı bende , ayrıca balık avı sevdalısı insanlar ile ava gitmenin zevki bambaşka olur :)

Saygılarımla
Sonuna kadar katılıyorum Fatih abi...

kardeşim tebrik ederim av kısa ama kırmızılar cok güzel:)
afiyet olsun
Veli abim sağol darısı başına...

Tago'cuğum pembe/beyazlar'ınıza bayıldım....:helal:Daha bereketli avlarında denk gelmesi dileği ile rastgele abisi...;)
İshak abim teşekkür ediyorum iyi dileklerin için, inşallah daha irileri sana gelsin :)

Az kaldı Tago az kaldı ..
Sen hazırlıklarını tamamla ..
Her an gidebiliriz..
Bu gün olmadı yarın..;)
Savaş baltamı topraktan çıkartıyorum :dans:

Yağız DEMİR
17-09-2010, 09:51
hemde ne pembee tebrıkler

ukg79
18-09-2010, 11:46
Tebrikler taygun kardeşim mercanlar güzel emeğine sağlık
:helal::helal::helal: