PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bayramın Üçüncü Gününü Raif Kaptan İle Kutladık

ibrahimz35
14-09-2010, 21:11
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Bayramın ikinci gecesi, Çeşmealtından balığa çıktık.
Çapamızı attık, Raif abi ile Engin'de teknemize arkadan bağlandılar.
Ben'de Raif abi ile Engin kardeşime misafir oldum.
Rüzgarın yönü ile akıntının yönü farklı olunca tekne sabaha kadar beşik gibi sallandı.
Sohbeti bol güzel bir bayram olsada balık yönünden pek bereketli olmadı.
Akşam üç dört mercan sabah karagöz ve iki çupura aldık.

Fatih AKDAĞ
14-09-2010, 23:48
İbrahim abi güzel bir ava imza atmışsınız tebrik eder daha bol ve neşeli avlar temenni ederim.

Saygılarımla

Tuncay GÜNAY
15-09-2010, 00:37
azda olsa öz olmuş paşa ve mercan çok yakışıklı kurtlarıda dökmüşsünüzdür. muhabbetde cabası paylaşım için teşekkürler
rastgelsin her zaman

Salih Reis
15-09-2010, 06:18
İbrahim kardeşim güzel paylaşım için teşekkürler, geçmiş bayramını da bu vesile ile kutlamak isterim.
3. günü hala oğlu Fahri ile birlikte oğlanları da yanımıza alıp sabah limandan ayrıldık süt liman hava saat 6.00 gibi açıklarda bayağı bir kaba dalga yapınca 1-2 saat özbek önlerinde vakit geçirdik. daha sonra sırtı yaparak uzunada açıklarına gittik. sırtıda 1 tane 600 - 700 grm civarı melanur aldık. Olta için durduğumuzda ise aynen senin dediğin gibi akıntı ve dalga farklı yönlerde olduğu için içimiz dışımız birbirine girdi. balık da vurmayınca tornistan geri dönmek zorunda kaldık.
önümüzdeki günlerde daha iyi avlar yapmak umuduyla rastgele :)

Necati ARAT
15-09-2010, 08:03
İbrahim abim Bu av için davetini geri çevirdiğim için çok üzüldüm..

Biliyorsun ki seninle hep tekneden bir gece avı yapmak istemiştim.
Ancak o gece Hasan abilerde bayramlaşma ve Oğlu Hüseyin kardeşimizin askere gideceği üzere Misafir idik.

işaallah başka bir sefere hep birlikte oluruz..
Bu arada Raif abi ilede Reelde tanışma imkanını kaçırdığım içinde ayrıca üzgünüm..
En kısa zamanda bir araya gelmek üzere ..

Paylaşım için teşekkürler..

Mehmet BODUROĞLU
15-09-2010, 08:08
İbrahim her türlü boşlugu dolduruyorsun valla :)
Tebrik ederim seni ve ekibinizi.
Çok daha iyi ve irilerinin oltanıza takılması temennilerimle.
Afiyet bal şeker olsun ...

Taygun KOCABIYIK
15-09-2010, 09:12
Çipuralar başladı artık gözlerimiz bayram edecek demektir İbrahim abi tebrikler, darısı başımıza inşallah, amin :D

Çağatay
15-09-2010, 09:35
Paylaşım için teşekkürler İbrahim. Bu sefer diğer avlarınıza göre balık yönünden biraz tatsız olmuş anlaşılan ama yine de tavalık balığı almışsınız tebrik ederim.

Bu aralar var bir tatsızlık Urla bölgesinde anladığım kadarı ile. Salih abinin anlatımına baktım o da benzer bir durum yaşamış. Biz ekip olarak bayramın ilk günü gece sabaha kadar avlandık tam bir felaket oldu diyebilirim. Bir mercan bir de antenli mercan hepsi hepsi o. Senin anlattığın olay bizim de başımıza geldi, akıntı farklı dalga farklı yönlerden geliyordu, sallandık durduk. Cuma sabah limana dönerken bu "red tide" denilen plankton çamurunun henüz temizlenmediğini gördüm.

Kamil ESEN
15-09-2010, 09:52
Paşalarda mercanda güzelmiş.Şansın açık olsun,rastgelsin İbrahim..

kaptankarabulut
15-09-2010, 11:47
İbrahim kardeşim,son günlerde avlak bölgelerimiz sanki kurudu. Fakat balık bulucu da kapkara balık yazıyor ama hayvan yeme gelmiyor.Zannedersem bu bir geçiş dönemidir diye düşünüyorum. Bakalım önümüzdeki haftalar nasıl olacak..

orhan69
15-09-2010, 16:54
ibrahimkardeş dahada bol bereketli avlar dilerim

ümit35
15-09-2010, 17:25
seni ve arkadaşları kutlarım demek balık gelmeye başlamış

Raif Yelkenci
15-09-2010, 18:03
İbrahim cim seninle ve Engin kardeşim le 48 saat hiç bıkmadan tekneden inmeden av yapabilirim balık varsın hiç olmasın muhabbetimiz yeter bu arada Necati kardeşimizlede inşallah birdahaki sefere tanışırız hoşçakal biraderim.

yenal45
15-09-2010, 18:40
mecanda paşada yakışıklı güzelbir av olmuş kutlarım paylaşım içinde teşkkürler rastgelsin

Doğan ÖZCAN
15-09-2010, 19:01
İbrahim abi ve tüm ekibi tebrik ederim.... daha bereketlileri nasip olsun inşallah.... Hakikaten bu hafta nedir bilmiyoruz ama vardı ters birşeyler...Bizde 4 kişilik bir ekiple ıldırı açıklarındaydık... ama maalesef ki bir kaç karagözden başka birşey alamadık...Bakalım nasipte neler göreceğiz ileriki günlerde...Yalnız dikkatimi çekti o gün deniz suyu normal hava sıcaklığından daha sıcaktı... herkese bereketli avlar diliyorum.... İbrahim abi tüm ekibi kutlarım.... En azından güzel sohbet içinde güzel bir ortam yaşamışsınız...sağlıkla kalın

Taygun KOCABIYIK
15-09-2010, 20:08
İbrahim cim seninle ve Engin kardeşim le 48 saat hiç bıkmadan tekneden inmeden av yapabilirim balık varsın hiç olmasın muhabbetimiz yeter bu arada Necati kardeşimizlede inşallah birdahaki sefere tanışırız hoşçakal biraderim.

Vallahi şimdi burda oturup ağlayacağım :'(:deli:
Necati Bey'in canı can, bizim canımız patlıcan mı ? :D

paşalı
15-09-2010, 21:52
İbrahimcim kutluyorum balık az olsada arkadaşlık çok.Tebrikler.

ibrahimz35
16-09-2010, 10:09
Tüm mesaj yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bu haftalar denizlerde bir şeyler oluyor büyük bir ihtimalle denizin yüzeyindeki bu alg'lerden.
İnşallah bu hafta her şey yoluna girer.
Vallahi şimdi burda oturup ağlayacağım :'(:deli:
Necati Bey'in canı can, bizim canımız patlıcan mı ? :D
Tago merak etme bir hafta sonu hep beraber balığa çıkarız.

Tuncay GÜNAY
16-09-2010, 12:13
tabii ya gözden uzak olan gönülden de uzak olur. bana birisi böyle bir teklifte bulunsa 280 km. yol hiç olurdu basardım gaza hemen gelirdim. izmirli olmak varmış :)

Salih Reis
16-09-2010, 13:03
Bu haftalar denizlerde bir şeyler oluyor büyük bir ihtimalle denizin yüzeyindeki bu alg'lerden..

İbrahimçim aynen dediğin gibi urla, gülbahçe körfezi, urla içmeler her taraf doluydu, çürümeye başlamış herhalde kokusu çok kötüydü. bir ara denize girmeye niyetlenmiştik açıklarda ama algleri görünce vazgeçtik.

rastgele

Hasan BALIKÇI
16-09-2010, 15:56
çok güzel olmuş :helal::helal:sizede yakışan bu olsa gerek :)
inşallah daha iyilerinide görmemiz nasip olur :)

ukg79
18-09-2010, 11:48
İbrahim abi tebrikler daha iyileri seninle olsun..
:helal::helal::helal::helal: