PDA

Tüm Versiyonu Göster : Seferihisar-Sığacık ta tekne ile ne tarafa gitmeli???

pentanoks
18-09-2010, 15:05
öncelikle herkese rastgele diyelim.
Biz arkadaşlarla sığacık güneşköyden şişme botumuzla balığa çıkmayı düşünüyoruz ama yabancı olduğumuz biyer nerde ne balık yapar pek bilemedik.o taraflada av yapan arkadaşlarım ve abilerimizden ufakt olsa bi tarif alırsak çok sevinicez.Direk kerteriz sormuyoruz tabikide.Maksat eve eli boş dönüp hamınlara makara olmamak:)yoksa fena saracaklar:confused:bu balık işine pek haz etmiyolarda bide eli boş dönersek yandık ki ne yandık.

Neyse uzun lafın kısası şimdiden saolun herkese rastgele....

kaptankarabulut
19-09-2010, 18:43
Erkin kardeşim sığacık bölgesinden çıkan benim yiğenim var.Kendiside sitemizin üyesidi.(EJDERBALIKCI) kendisiyle görüşüp size yardımcı olmasını sağlıyacağım..

ejder_balikci
19-09-2010, 21:03
slm erkin kardeş ara beni yardımcı olurum. 05355978435

pentanoks
20-09-2010, 08:25
saol mustafa abi numaranı aldım.
bu hafta gidemedik diye aramadım.ama yakın zamanda gelicez nasipse.
hem oturur sohbet eder bi çay içeriz hemde senden biraz sığacık hakkında bilgi alırız.
çok saol şimdiden ilgine şimdiden teşekkür ederim.

herkese rastgele, kolay gele...

Taygun KOCABIYIK
20-09-2010, 11:38
Erkin kardeşim sığacık bölgesinden çıkan benim yiğenim var.Kendiside sitemizin üyesidi.(EJDERBALIKCI) kendisiyle görüşüp size yardımcı olmasını sağlıyacağım..

slm erkin kardeş ara beni yardımcı olurum. 05355978435

Ailenin genlerinde var yardım severlik :)

Balikci Alp
20-09-2010, 11:56
Kesinlikle misafirperverlikte var. Sevgili Mustafa ile tanışma şansım olmadı ama Süleyman Kaptan'ı tanımak gibi bir lükse sahibim :) Erkin ve Mustafa kardeşlerim, ben de cumartesi itibarı ile teknemi Sığacık'a aldım. Cumartesi öğlen vakti Kokar'a kadar gittim geldim. Yer bilmemekten dolayı balık olarak tamamen verimsizdi. Ancak Sığacık körfezinin denizi ve doğasına hayran olmamak imkansız.
Karşılaşmak ümidiyle sevgiler

CEMAKO
29-09-2010, 11:49
ARKADAŞLAR MERHABA
BEN DE TEKNEMİ SIĞACIK MARİNAYA BU PAZAR GÜNÜ İNDİRMİŞ BULUNMAKTAYIM BİR ARAYA GELİP BULUŞMAK İSTERİM

KOLAY GELSİN
CEM ÇELİKER
0 536 264 5244:helal:

Necati ARAT
29-09-2010, 11:51
Cem hayırlı olsun..
Allah kaza bela vermesin..
Bu hafta değilde bir başka hafta beraber olma dileklerimle..
Sana şimdiden Rastgelsin..

kaptankarabulut
29-09-2010, 20:00
ARKADAŞLAR MERHABA
BEN DE TEKNEMİ SIĞACIK MARİNAYA BU PAZAR GÜNÜ İNDİRMİŞ BULUNMAKTAYIM BİR ARAYA GELİP BULUŞMAK İSTERİM

KOLAY GELSİN
CEM ÇELİKER
0 536 264 5244:helal:

Ne o arkadaşlar herkes Sığacığa gidiyo.. hayrola gömü falan mı var orada. varsa bir tiyo verinde bende geleyim...:D :D :D Cem kardeşim hayırlısı olsun

CEMAKO
30-09-2010, 07:39
Ne o arkadaşlar herkes Sığacığa gidiyo.. hayrola gömü falan mı var orada. varsa bir tiyo verinde bende geleyim...:D :D :D Cem kardeşim hayırlısı olsun

Teşekkür ederim, Doğru söylüyorsun ben oradaki balıkçıların olduğu yerden 1 saat içerisinden 4 adet levrek yakaladım ve bu beni mest etti bütün sebep budur.

Necati sanada çok teşekkür ederim inşallah kısa zamanda av yapmak nasib olur

benim bu arada amatör denizcilik belgesi almam gerekiyor (yani araç var, ehliyet yok :oha:)

Bir de daha önceki yaptığımız organizanyonun tekrarını ne zaman yapıyoruz bu aylar tam uygun zamanları bence :helal:

iğnelerimiz keskin olsun

cem çeliker

Mehmet BODUROĞLU
30-09-2010, 08:22
Sığacık başlı başına bambaşka bir mekan.
Balık olayına hiç girmeden gidip görülmesi gezilmesi gereken biryer.
Sessizlik ve kargaşadan uzak olmayı seviyorsanız, ki birde balık ekmek yada balık ve mezelerini seviyorsanız mutlaka bir haftasonu uğrayın derim.
Kıyıdan da olta atılabilecek birçok yer var.
Kumsalı güzel ve takılma filanda yapmıyor.
Ufak çaplı bir geziti planlıyorsanız mutlaka birkaç oltada alın yanınıza.
Süprize açık bir bölge :)
Akarca'ya da uğrayın olta atmak için.