Tüm Versiyonu Göster : Uzun zaman sonra yüzüm güldü...
ümit albayrak
18-09-2010, 21:23
Başlıktanda anlaşılacağı üzere uzun bir sessizlikten sonra,benim gibi bahtsız bir balıkçı için iyi sayılabilecek bir av yaptım:)Hafta içinde öğretmen bir abimizin botuyla bizi balığa götürme teklifini reddemedik.Daha önce yaptığı avları anlatınca ağzımız sulandı haliyle.Daha öncedende sevgili Hasan BALIKÇI abimdenden methini duyduğum,(VALLA ŞU AN İSMİNİ HATIRLAYAMADIM:()yolunun bozuk oluşuyla meşhur koya gittik.Sabah gün doğumunda oradaydık.Botu şişirip denize indirirken bizden önce gelenlerin durmadan balık çektiklerini görmek bizi fazlasıyla heyecanlandırdı.Botu indirdikten sonra eski bir dubaya bağladık.Yaklaşık olarak derinlik 25 mt civarı.Güzel bir av oldu,lakin arkadaşımın rahatsızlanması üzerine saat 2 gibi avı neticelendirdik.Fotoğrafları ise ancak evde çekebildim.Malum balık bi hayli hızlı çalıştı.:)Ama yol berbat bozuk,sanırım arabaya bi alt takım istiycek.İşin en komik tarafıysa ilk defa kürek çekmenin verdiği acemilikle nerdeyse demirlemiş bir tekneye bodosluyorduk:Dtabi botun bir bölmesinin denizdeyken birden hava kaçırmaya başlaması çabası:DYinede benim için hoş bir gündü,daha güzelleri sizin olsun.
[Only Registered Users Can See Links]
Resimlerin boyutları için kusura bakmayın,tüm uğraşılarıma rağmen düzenleyemedim,yönetici arkadaşlarım biraz mesai harcarlar umarım ;)
Ümit kardeşim kutlarım.Balıklar gerçektende yüz güldürecek şekilde.Afiyet olsun.
Taygun KOCABIYIK
19-09-2010, 09:41
Ümit abi tebrik ederim karagözler tabak gibi maşallah.
O yerin adı kokar olmalı herhalde ;)
Bu arada fotoğraflarıda düzenledim.
Süleyman ONUR
19-09-2010, 13:55
umit kardesim sewindim sonun da balık tutmussun daha guzellerini de tutarsın umarim simdiden rasgele
Raif Yelkenci
19-09-2010, 16:14
Tebrikler Ümit kardeşim karagözler çok hoş afiyet olsun.
Tuncay GÜNAY
19-09-2010, 16:30
maşallah zevkli be bereketli bir av olmuş. tavada fazlasıyla dolmuş. paylaşım için teşekkürler.afiyet şeker olsun
Kamil ESEN
19-09-2010, 19:06
Bravo Ümit.Dönüşün muhteşem olmuş;)Daha iyileride nasip olsun,rastgelsin..
ümist kardeşim maşallah güzel bir av olmuş allah dağagüzel avlar nasip etsin rastgelsin
ümit albayrak
20-09-2010, 07:14
[/CENTER]Ümit kardeşim kutlarım.Balıklar gerçektende yüz güldürecek şekilde.Afiyet olsun.
Teşekkürler turgay abi,evet nihayetinde yüzümüz güldü:)
ümit albayrak
20-09-2010, 07:17
Ümit abi tebrik ederim karagözler tabak gibi maşallah.
O yerin adı kokar olmalı herhalde ;)
Bu arada fotoğraflarıda düzenledim.
Sağolasın Taygun,evet meşhur kokar kardeşim.İnsanın bazen aklı durur ya konuyu açarken bi türlü hatırlayamadım adını:)Bide yolu yol olsa deyme keyfine,Bu arada mesai harcanmış fotolar için teşekkürler:helal:
ümit albayrak
20-09-2010, 07:19
umit kardesim sewindim sonun da balık tutmussun daha guzellerini de tutarsın umarim simdiden rasgele
Süleyman senin levrekler gibi olmasada bizi kesti denilebilir.Ama sendende hareket bekliyoruz artık,yokmu bi kımıldama;)
ümit albayrak
20-09-2010, 07:20
Tebrikler Ümit kardeşim karagözler çok hoş afiyet olsun.
maşallah zevkli be bereketli bir av olmuş. tavada fazlasıyla dolmuş. paylaşım için teşekkürler.afiyet şeker olsun
Teşekkürler iyi dilekleriniz için,daha güzelleri size nasip olsun:)
ümit albayrak
20-09-2010, 07:23
Bravo Ümit.Dönüşün muhteşem olmuş;)Daha iyileride nasip olsun,rastgelsin..
Saolasın Kamil hocam,bu kez deydi.Ama bu defada olumlu bi av olmasaydı kesin kararlıydım kara avına dönmeye,şimdilik tüfek siparişini iptal ettik:)
ümit albayrak
20-09-2010, 07:24
ümist kardeşim maşallah güzel bir av olmuş allah dağagüzel avlar nasip etsin rastgelsin
Sağolasın Yenal daha iyileri ve daha irileri sizlere nasip olsun;)
Necati ARAT
20-09-2010, 07:29
Ümit Kardeşim Maaşallah..
Dediğin gibi dönüşün çook hoş oldu ..
Uzun zamandın böyle tabak gibi karagözlerle paylaşım yapılmamıştı,
buda sana nasip oldu..
Arkadaşının rahatsızlığına üzüldüm..
geçmeşler olsun..
şayet bu rahatsızlık gerçekleşmemiş olsaydı sonucun çok daha farklı olacağını biliyorum..
Ama emenim ki buda sana yetti ..
Zira görüşmelerimizde sıkca belirtiyordun..
Nerede ise paslanacaktın artık..
Tekrar Paylaşım için teşekkür ederim..
Emeğine sağlık..
Sağlıcakla..
ümit albayrak
20-09-2010, 07:41
Ümit Kardeşim Maaşallah..
Dediğin gibi dönüşün çook hoş oldu ..
Uzun zamandın böyle tabak gibi karagözlerle paylaşım yapılmamıştı,
buda sana nasip oldu..
Arkadaşının rahatsızlığına üzüldüm..
geçmeşler olsun..
şayet bu rahatsızlık gerçekleşmemiş olsaydı sonucun çok daha farklı olacağını biliyorum..
Ama emenim ki buda sana yetti ..
Zira görüşmelerimizde sıkca belirtiyordun..
Nerede ise paslanacaktın artık..
Tekrar Paylaşım için teşekkür ederim..
Emeğine sağlık..
Sağlıcakla..
Saolasın Necati abi,dediğin gibi arkadaş rahatsızlık yaşamasaydı gerçekten daha da hoş bir av olacaktı:).Çünkü öğle saati olmasına rağmen oltalar boş gelmiyordu:),çok sayıda karagözüde çok küçük oldukları için saldık geriye;).Ama dediğin gibi paslanmaya yüz tutmuş bir amatör balıkçı için yeterli bir av oldu:D.Ama şunu tekrar anladımki kıyı avı benim için çok daha hoş ve keyifli,her ne kadar tekneyle yapılan avlar gibi verimli olmasada,kıyıdan yapılan avın tadı,ordaki muhabbet sohbet ve keyif çok daha hoş bence:).Tekne avı sanki biraz daha hazırcılık gibi geliyor bana,ama tabi herkesinde zevki başka.Kimseye haksızlık etmeyelim.Herkese bol nasipli avlar şimdiden:)
Baya bi macera atlatmışsınız oldukça heyecanlı geçtiğini tahmin ediyorum balıklarda güzel daha iyileri sizinle olur inşallah rastgele:helal::helal::helal:
ibrahimz35
20-09-2010, 11:41
Başınızdan bir kaç olay geçseda maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
Balikci Alp
20-09-2010, 11:53
Ümit kardeşim, öncelikle tebrik ediyorum, güzel ve başarılı bir av olmuş. Ben de teknemi cumartesi öğlene doğru sığacıktan denize indirdim. İndirmişken herkesin methettiğimi Kokara kadar gittim. Ancak öğlen olmasından bir de yer bilmemekten dolayı hanos'tan başka bir şey alamadım. Umarım Kokar bize de güler. Sevgiler
figani ERDOGAN
20-09-2010, 12:12
Yeğenim...
Avlarında yüzünün hep gülmesini dilerim.
Bereketli avlarının devamı gelsin.
Paylaşımına teşekkürler.:)
ümit albayrak
20-09-2010, 12:16
Baya bi macera atlatmışsınız oldukça heyecanlı geçtiğini tahmin ediyorum balıklarda güzel daha iyileri sizinle olur inşallah rastgele:helal::helal::helal:
Başınızdan bir kaç olay geçseda maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
Evet heyacan yaptık biraz,ilk defa kürek çekince baya bi zorlandık botu yönlendirmede:):):)Ama oda ayrı bi renk kattı olaya,tabi bizim içinde ilerleyen zamanlarda anlatıp güleceğimiz bir anı olarak kalacaktır hafızalarda:P:P:P
ümit albayrak
20-09-2010, 12:20
Ümit kardeşim, öncelikle tebrik ediyorum, güzel ve başarılı bir av olmuş. Ben de teknemi cumartesi öğlene doğru sığacıktan denize indirdim. İndirmişken herkesin methettiğimi Kokara kadar gittim. Ancak öğlen olmasından bir de yer bilmemekten dolayı hanos'tan başka bir şey alamadım. Umarım Kokar bize de güler. Sevgiler
Abi herşey nasip işi bu balıkta siz benden daha iyi bilirsiniz,tabi yer bilmekte mutlaka önemlidir.O gün nerden baksanız 30 tane bot vardı denizde 20 mt aralıklarla avlanıyodu herkez,ve o sıklıkta bile kimi çupra alıyodu,kimi karagöz,kimi mercan.Boş geçen yok gibiydi üstelikte öğlen saati olmasına rağmen,ama dikkat ettiğim kimse koyun denize açılan kısmına gitmediğiydi.Bütün botlar koyun kıyıya yaklaştığı son noktadaydı,zaten oralarda dubalarda var.Bi dahaki sefere oraları dene istersen;)
ümit albayrak
20-09-2010, 12:23
Yeğenim...
Avlarında yüzünün hep gülmesini dilerim.
Bereketli avlarının devamı gelsin.
Paylaşımına teşekkürler.:)
Vay Figani dayım.Bunca zaman sonra seni görmek güzel.Her ne kadar reelde tanışmak bi türlü nasip olmasada,yinede hoş.İyi dileklerin için çok teşekkürler.Dilerim herkesin yüzü gülsün herkes mutlu olsun.Görüşmek dileğiyle abicim:)
tebrikler ümit bey çok güzel karagözler maşallahları var herzaman nasip olsunlar
kaptankarabulut
20-09-2010, 18:10
Ümit kardeşim paylaşım için teşekkürler. Umarım sana iyi bir dopink olmuştur.Afiyet olsun..
adolomorola
20-09-2010, 18:55
Vayyyy Ümit nihayet seni sahalarda gördük bundan sonra seni kimse tutamaz gibime geliyor şansını kırmış balıkları toplamışsın,en kötü avın böyle geçmesi dileklerimle..;)
Afiyet bal şeker olsun...;)
Hasan BALIKÇI
20-09-2010, 21:38
güzel olmuş ümit kardeşim.:helal::helal::helal:
yaşadığınız tüm olumsuzluklara rağmen :helal::helal:
pentanoks
21-09-2010, 08:44
heyecanlı macera dolu bir gün diyebiliriz.. ama güzel av olmuş tebrik ederim.
rastgele....kolay gele...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.