Tüm Versiyonu Göster : İzmir Çeşmealtı Düz Ve Antenli Mercanlar
ibrahimz35
19-09-2010, 20:27
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Her zaman olduğu gibi cumartesi gecesi Bornova'dan çeşmealtı'nın yolunu tuttuk.
Son üç haftadır gece balık tutamıyoruz.
Tuttuğumuz balıkları sabah aldık.
Fotojenik olanlar...
kral dolmuşcu
19-09-2010, 20:33
bereketli olsun antenliler harika görülüyor afiyet olsun.
Engin Bahce
19-09-2010, 20:47
ibrahim tebrikler demek problem bendeymis bak ben olmayınca hersey yolunda kırmızılar harika tüm ekıbi kutluyorum tebrikler
Tuncay GÜNAY
19-09-2010, 21:20
tebrikler balıklar muhteşem antenliye aşık oldum. :) güzel bir baylaşım teşekkürler gözümüzün pası silindi. bu arada çeşme altı denilen yerde mi yuva yapmış bu yakışıklılar neden başka yerden çıkmıyor bu balıklar merak ettim ?
ümit albayrak
20-09-2010, 07:25
Ellerinize sağlık hakikaten fotojenikmiş balıklar,her daim rastgelsin
Necati ARAT
20-09-2010, 07:53
İbrahim abi yine yapmışsın yapacağını ..
Bu bana yapılırmı yahu..
bana garezin mi var senin..
Böyle fotojenik fotolarla kafayı yedirteceksin vesselam..
Ama maaşallah harika kareler..
Allah daim etsin..
Paylaşım için teşekkür ederim emeğine sağlık..
antenliler hakikatten harikaymış tebrikler pazar günü bende oradaydım lidakiler gelmeye başlamış ama çupralardan eser yok selamlar
İbrahim abi herzamanki gibi süpersin daha iyileri seninle olsun....
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal:
Taygun KOCABIYIK
20-09-2010, 11:42
İbrahim abii oramız buramız şişecek bak :D Canımız çekiyor, yarın Süleyman kaptanım ile niyetlenmiştik baş başa ava çıkmaya ama hava bozuk gösteriyor yine bize hüsran bize yine hasret var :D
Tebrik ediyorum kalamar için iki kere tebrik ediyorum afiyet şeker olsun...
Balikci Alp
20-09-2010, 11:50
Sevgili İbrahim ellerinize sağlık, balıkların güzelleştiğinin habercisi oldunuz.
Sonbaharın bereketli geçmesini dilerim
Salih Reis
20-09-2010, 12:14
İbrahim kardeşim ekip olarak güzel bir gün geçirmişsiniz, ayrıca paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgele :)
figani ERDOGAN
20-09-2010, 12:20
Güzel balıklar,afiyet bal şeker olsun.
paylaşımınıza teşekkürler.
Güzel balıklar almışsınız İbrahim, tebrik ederim. Hafta sonu başka işlerden dolayı balığa çıkamadım, sizin balıkları görünce daha bugünden kaşıntı başladı bende, önümüzdeki beş gün nasıl geçecek bilemiyorum. :P
ellerinize sahlık çok bereketli bir av olmuş paylaşım için emeği geçen herkeze teşekkürler
hey maşallah hepsi birbirinden güzel ibrahim kardeş seni ve tüm ekibi kutlarım dahada güzelleri nasip olur işallah
Raif Yelkenci
20-09-2010, 17:53
İbocum dediğin kadar varmış nefis antenliler hepinizi tebrik ediyorum afiyet olsun kardeşim.
kaptankarabulut
20-09-2010, 18:04
İbrahim kardeşim tebrikler herkesin gözü kırmızılarda ama benim gözüm kalamarda kaldı..:D :D O gün bede aldım üç tane hemen hemen üçüde kiloluğa yakındı. Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun..
Hasan BALIKÇI
20-09-2010, 21:44
ne yaparsan yap seninle balığa çıkmıcam:D:D:Dkıskandıramazsın beni :D:D
ibrahim kardeşim :)benide götürsene birgün :)ben çay yaparım sizlere :)sizlerle beraber aynı teknede olmak bana mutluluk verir :)
daha iyi avlar seninle olsun dostum :)
ibrahimsepetçi
21-09-2010, 11:03
adaşım tüm ekibi kutlarım.bende karamehmet abim le cumartesi akşam konuştuğumuzda gitmiştir ibolar diyerek kulaklarınızı çınlattık.herdaim rastgele.selamlar.
Doğan ÖZCAN
21-09-2010, 16:51
İbrahim abi ne güzel pembe beyazlar onlar öyle ... oh maşallah diyelimde nazar değmesin...Bizide götürürsün bir gün dimi :D:D:D Abi daha güzelleri denk gelsin inşallah sağlıkla kalın abicim...
İbrahim kardeşim kutlarım yine yapacağınızı yapmışsınız.Antenliler süper afiyet olsun.
ibrahimz35
21-09-2010, 21:07
bereketli olsun antenliler harika görülüyor afiyet olsun.
Teşekkür ederim abi...
ibrahim tebrikler demek problem bendeymis bak ben olmayınca hersey yolunda kırmızılar harika tüm ekıbi kutluyorum tebrikler
Evet Engin iyiki gelmemişsin yoksa yine balık yakalıyamazdık.
tebrikler balıklar muhteşem antenliye aşık oldum. :) güzel bir baylaşım teşekkürler gözümüzün pası silindi. bu arada çeşme altı denilen yerde mi yuva yapmış bu yakışıklılar neden başka yerden çıkmıyor bu balıklar merak ettim ?
Tuncay abi balık uzakta değil yerinde yeterki o yeri bil...
Ellerinize sağlık hakikaten fotojenikmiş balıklar,her daim rastgelsin
Teşekkür ederim Tuncay abi...
İbrahim abi yine yapmışsın yapacağını ..
Bu bana yapılırmı yahu..
bana garezin mi var senin..
Böyle fotojenik fotolarla kafayı yedirteceksin vesselam..
Ama maaşallah harika kareler..
Allah daim etsin..
Paylaşım için teşekkür ederim emeğine sağlık..
Necati, ne zaman balığa çıkıyoruz.
Balıklar bizi bekliyor.
antenliler hakikatten harikaymış tebrikler pazar günü bende oradaydım lidakiler gelmeye başlamış ama çupralardan eser yok selamlar
Ümit abi, bizde bir iki parca lidaki aldık dediğin gibi lidakiler başladı. İnşallah o güzel çupuralarda gelir.
İbrahim abi herzamanki gibi süpersin daha iyileri seninle olsun....
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal:
Teşekkür ederim Ulaş kardeşim.
İbrahim abii oramız buramız şişecek bak :D Canımız çekiyor, yarın Süleyman kaptanım ile niyetlenmiştik baş başa ava çıkmaya ama hava bozuk gösteriyor yine bize hüsran bize yine hasret var :D
Tebrik ediyorum kalamar için iki kere tebrik ediyorum afiyet şeker olsun...
Tago, bensiz balığa çıkmaya niyetlandin ya ondan hava bozdu.
Süleyman kaptan'a rica etsek bizi balığa çıkarır mı?
Sevgili İbrahim ellerinize sağlık, balıkların güzelleştiğinin habercisi oldunuz.
Sonbaharın bereketli geçmesini dilerim
Alp, inşallah bu kış güzel balıklar alırız.
Taygun KOCABIYIK
21-09-2010, 21:31
Tago, bensiz balığa çıkmaya niyetlandin ya ondan hava bozdu.
Süleyman kaptan'a rica etsek bizi balığa çıkarır mı?
Vallahi Süleyman kaptan çıkartır çıkartmasına ama ben cumartesi gecesi şişme bir bot ile çeşmealtı limanı çıkışında bekleyip sizin tam limandan çıkış anınızda çaktırmadan sizin tekneye bir ip atıp o şekilde gelmeyi düşünüyorum :D Tabi bu sıralar çok film izlememden de kaynaklanabilir :deli: yada balıksızlıktan mı :deli: bilemiyorum :D
Kamil ESEN
21-09-2010, 22:28
İbrahim maşallah,düz, antenli ,çanak antenli ,her türlü mercan mevcut.Tebrik ederim.Şansın daim olsun,rastgelsin..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.