Tüm Versiyonu Göster : Hasan BALIKÇI'ya Küçük bir Sürpriz..
Necati ARAT
20-09-2010, 15:33
Son zamanlarda Hasan abimiz, Oğlu Hüseyin Caner Balıkcı Kardeşimizi Askere göndermesi sebebi ile biraz üzgün olduğundan, kederini biraz olsun hafifletmek adına kendisine küçük bir sürpriz hazırladım..
Pek hafifleteceğini sanmıyorum ama yinede yanında olduğumuzu bilmesini istediğimizden böyle bir sürpriz yapmak istedik..
Sanırım bu klibin ardından bir PAŞA TEAM klasiğini tekrarlamak adına birlikde balığa gideriz..
Hasan abi sevgilerimiz ile...
Buyurun hep birlikte seyredelim..
Umarım herkez beğenir..
NOT : Sesli izleyiniz....::D:D:D:D
xevyxr_hasan-balykcy-nostalji-ve-paya-team_sport
Tuncay GÜNAY
20-09-2010, 16:20
ellerine yüreğine sağlık necati kardeş harika olmuş. çok iyi düşünmüşsün evet buradan hasan abime bir kez daha sesleniyorum. HASAN ABİİİ ALLAH KAVUŞTURSUN...
Fatih AKDAĞ
20-09-2010, 17:26
Söyleyecek bir sözüm yok.. İmrendim !!!
Eline koluna sağlık Necati abicim.
Saygılarımla
kaptankarabulut
20-09-2010, 17:57
Necati'm eline emeğine sağlık. Hasan kardeşime yakışır bir kilip olmuş.Hani gençliğindede Ercan turgut'a benziyormuş canım..:D :D :D :D :D
aacaipman
20-09-2010, 19:01
harika bir klip ellerine saglik,Allah saglikla mutlulukla kavustursun Hasan Abi...
adolomorola
20-09-2010, 19:05
Eline sağlık Neco çok güzel olmuş
Sen fitili ateşlemişsin sanırım bu hafta bir bomba patlatacak paşa team..:)
Hasan BALIKÇI
20-09-2010, 21:49
necati kardeşim eline sağlık :)
bu hafta sonu hazır olun ;)
tüm gönlü benimle olanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum :)
Tuncay GÜNAY
21-09-2010, 00:57
yapma be hasan abi taaaaa ne zamandır ben bu anı bekliyordum ne zaman hasan abi çağıracak diye sabırsızlanıyordum. kısmet ya kör olası şans bu pazar arkadaşları getireceğim derinle çıkacağız sözleştik iptal de edemem şimdi aklım da sizlerle olur. hay talihimi eşekler kovalasın :(:(:(:(:(:(:(:( benim
onder 35
21-09-2010, 08:15
necati kardeş süper bir iş çıkarmışsın bravo. hasan abiye de allah sağ salim kavuştursun dileğimizi gönderiyorum tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.
Taygun KOCABIYIK
21-09-2010, 08:44
Video harika ellerine sağlık Necati abim.
Hasan abide üzüntüsünü gidermenin yolunu bulmuş baksana haftasonu hazır olun diyor.
necati kardeş süper bir iş çıkarmışsın bravo. hasan abiye de allah sağ salim kavuştursun dileğimizi gönderiyorum tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.
Önder abi pazar günü limanda oturuyordum baktım geldiniz denizden uğrayacaktım yanınıza uç taraftaydım Süleyman kaptanın teknede çay içiyorduk bırakamadım. Tekne harika oldu eh artık bir gün çıkarız mercan çekmeye :)
Kamil ESEN
21-09-2010, 10:09
Bravo Necati,eline sağlık.Ustaya yakışır bir iş olmuş.;)
figani ERDOGAN
21-09-2010, 10:59
Necati yeğenim;
hazırlamış olduğun klipten ben dahi çok etkilendim ve duygulandım.
Hasan kardeşim ne hallere gelmiştir, tasavvur edemiyorum.
Sağlık ve afiyetle oğlu ile kavuşmalarını dilerim.
Sanada klibi hazırladığın için teşekkürler yeğenim.
onder 35
21-09-2010, 11:35
Hasan abide üzüntüsünü gidermenin yolunu bulmuş baksana haftasonu hazır olun diyor.
Önder abi pazar günü limanda oturuyordum baktım geldiniz denizden uğrayacaktım yanınıza uç taraftaydım Süleyman kaptanın teknede çay içiyorduk bırakamadım. Tekne harika oldu eh artık bir gün çıkarız mercan çekmeye :)
taygunum sağol seslenseydin keşke balıktan dönüyorduk hiç balık alamdık ama eğlendik işte balık başlasın gidelim
Necati ARAT
21-09-2010, 13:08
Katılımın İçin ben teşekkür ederim Önder abi..
ellerine yüreğine sağlık necati kardeş harika olmuş. çok iyi düşünmüşsün evet buradan hasan abime bir kez daha sesleniyorum. HASAN ABİİİ ALLAH KAVUŞTURSUN...
Sanada ayrıca teşekkür eder Allah sağlık verdikten sonra bir ara senide görmek isteriz aramızda Tuncay abim.. ..
Eline sağlık Neco çok güzel olmuş
Sen fitili ateşlemişsin sanırım bu hafta bir bomba patlatacak paşa team..:)
Kesinlikle Abi bu hafta bir kaçamak yapmak bize farz oldu artık..
Bakalım Mevlam ne eyler ..
Neylerse güzel eyler..
Bekleyip göreceğiz hep birlikte..
Şayet güzel bir av ve güzel kareler olursa bu sefer PAŞA TEAM TV ile karşınıza çıkacağım buda bir sürpriz olsun..;)
Necati yeğenim;
hazırlamış olduğun klipten ben dahi çok etkilendim ve duygulandım.
Hasan kardeşim ne hallere gelmiştir, tasavvur edemiyorum.
Sağlık ve afiyetle oğlu ile kavuşmalarını dilerim.
Sanada klibi hazırladığın için teşekkürler yeğenim.
Dayım katılımın için çook teşekkür ederim..
Allah Hepimize sağlık versin..
En kısa zamanda senide bir ziyaret edip çevrede bir operasyon yapmak isterim..:)
Sen şimdiden istihbarat çalışmalarını hazırla..:D:D:D
Sağlıcakla kal..
Bravo Necati,eline sağlık.Ustaya yakışır bir iş olmuş.;)
Kamil abim duydumki sessiz sedasız av partileri düzenliyormuşsun..
Ama sen merak etme benden laf çıkmaz..
Bu arada seni kutlarım güzel balık..
Eeeee bu kadar gaza dayanamaz heralde..
Gitmenin zamanı geldi ..
Bunlar işaalah hep nostaljilerde kalmaz..
Yenileri ile tekrar burada olacağız işaalah..
necati kardeşim eline sağlık :)
bu hafta sonu hazır olun ;)
tüm gönlü benimle olanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum :)
Hasan abi işaalah beğenmişsindir..
Ön görüntü hazırd,ı sonralarını ben ekledim..
Bu görüntüler seni gaza getirdi ise takım bir zaiatla hazır..
Bir kaç yedek arkadaşla güzel bir av yaparız gibime geliyor..
harika bir klip ellerine saglik,Allah saglikla mutlulukla kavustursun Hasan Abi...
Katılımın İçin ben teşekkür ederim
Necati'm eline emeğine sağlık. Hasan kardeşime yakışır bir kilip olmuş.Hani gençliğindede Ercan turgut'a benziyormuş canım..:D :D :D :D :D
Abi ben teşekkür ederim..
Artık benzetme sana ait ben o Ercan turgutu tanımam ki..:D:D:D
Söyleyecek bir sözüm yok.. İmrendim !!!
Eline koluna sağlık Necati abicim.
Saygılarımla
Eyvallah kardeşim..
Bu ne ki ..
Eğer güzel kareler yakalarsam bundan sonraki klipleri seyret..
Bambaşka bir anlayış ile yeni programlar ile buradayım..
Bekleyin..;):D:D:D:D
Doğan ÖZCAN
21-09-2010, 16:46
PAŞA TEAM Tam tekmil hazır.... Mevlam ne eylerse güzel eyler.... Hasan abi başta olmak üzere paşa team diliyoruz gümbür gümbür gelsin... Herşeyden önce nasip elbette...
Necati abicim ellerine sağlık... Harika olmuş...
Hasan BALIKÇI
21-09-2010, 17:46
yapma be hasan abi taaaaa ne zamandır ben bu anı bekliyordum ne zaman hasan abi çağıracak diye sabırsızlanıyordum. kısmet ya kör olası şans bu pazar arkadaşları getireceğim derinle çıkacağız sözleştik iptal de edemem şimdi aklım da sizlerle olur. hay talihimi eşekler kovalasın :(:(:(:(:(:(:(:( benim
üzülme tuncay allah sağlık ve sıhat versin bu hafta olmazsa haftaya gideriz oda olmazsa birdahaki hafta ama mutlaka seninle gideceğim.;)inan belki sana özel bile olabilir PAŞA TEAM ile beraber :)
hasan abime yakışır bir video olmuş nacati abim iyi düşünmüş hasan abime allah kavuştursun dileklerimle
Yağız DEMİR
21-09-2010, 19:45
en basta sereflı bır gorev ıcın ankaraya vatanı gorevını yapmaya gıden huseyın kardesıme sımdıden hayırlı teskereler dılerım
hasan abım allah en kısa zamanda kavusturmak nasıp etsın bu gurur verıcı vatanı gorevınden huseyın kardesım gogsunu gere gere saglıklı bır sekılde gelecek.
necatı abım bu klıp ıcın cok detaylı ugrastıgını bılıyorum emegıne ellerıne saglık ama bundan sonrakı klıplerde daha buyuk suprızlerın gelecegınıde bılıyorum :D:D:D
Bornovalı
22-09-2010, 06:53
Son yıllarda seyrettiğim en güzel slaytlardan birisi oldu bu...
Bu anlamlı gösteri için teşekkürler Necati kardeşim,bende Hasan abimin oğlunun askere gittiğini bu vesileyle öğrendim.
Hasan abicim ALLAH kavuştursun sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin.
Necati kardeşim bu güzel slayt için çok çok teşekkür ederim.Ayrıca Hasan kardeşimede tabi o olmasaydı bu görsel yayın bu kadar güzel olmazdı.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.