PDA

Tüm Versiyonu Göster : İzmir İnciraltı'nda Lidaki ve Çipura başladı

ergundürüsel
29-09-2010, 11:28
merhaba
cumartesi ben ve bacanak ( murat baykent ) ve onun arkadaşı inciraltından tekne ile bizim çakal diye tabir ettiğimiz yere gittik. saat 10 dan akşamüstüne kadar avlandık hava değişken olduğu için fazla balık tutamadık . resimler bacanağın telinde onun için resim koyamıyorum .ama dün tek başına gittim saat 14 ile 17 arası bayağı bereketli idi . yaklaşık 4 kilo lida ve çiprura karışık yem olarak ta mamun ve yengeç takım olarak ta hırsızlı zoka misina 0.30 rastgele arkadaşlar.

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

Necati ARAT
29-09-2010, 11:31
Ergül abi paylaşım için teşekkürler..
Avınız daim olsun..
Resimleri bekliyoruz..
Saygılar..

Kamil ESEN
29-09-2010, 17:41
Maşallah iyi av olmuş.Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

paşalı
29-09-2010, 18:32
Ergün kardeşim bu habere sevindim.Bende inciraltıcıyım grçi kıyıdan atıyorum ama başladımı tavalık alıyorum.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.

kaptankarabulut
29-09-2010, 19:56
Ergül kardeşim paylaşım için teşekkürler. Keşke resimlerinide koyabilseydin gözlerimiz bayram ederdi. Afiyet olsun.

ukg79
30-09-2010, 07:35
Paylaşım için teşekkürler fotoları bekliyoruz...:helal::helal::helal:

muratbaykent
30-09-2010, 08:18
merhaba
cumartesi ben ve bacanak ( murat baykent ) ve onun arkadaşı inciraltından tekne ile bizim çakal diye tabir ettiğimiz yere gittik. saat 10 dan akşamüstüne kadar avlandık hava değişken olduğu için fazla balık tutamadık . resimler bacanağın telinde onun için resim koyamıyorum .ama dün tek başına gittim saat 14 ile 17 arası bayağı bereketli idi . yaklaşık 4 kilo lida ve çiprura karışık yem olarak ta mamun ve yengeç takım olarak ta hırsızlı zoka misina 0.30 rastgele arkadaşlar.

Bu haftayı seyahat yaparak geçirmem sebebiyle benim açacak olduğum konuyu sağolsun bacanağım açmış.Banada sadece resim koymak kalmış ama onun açtığı konuya nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum.En azından buraya ekleyebilirsem sanırım buda idare eder.Geçen haftada yine seyahatim sebebiyle konu açamamış resim koyamamıştım. İkinci resim evelki haftadan kalan tek resim.Diğerlerini silmişim.Daha irilerine rastgel bacanağım.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Taygun KOCABIYIK
30-09-2010, 10:36
Bu balıkları seviyorum :) tebrikler zoka ile avlanmanın keyfide gerçekten bambaşka. Daha bereketli avlar dilerim.

ibrahimz35
30-09-2010, 13:10
Biz'de diyoruz çeşmealtı'nda neden balık yok...
Ergun abi, balıkların önünü kesmiş.
Üç beş tane bize'de gönder abi çeşmealtı'nda çupura tutmasını özledik.
Çok güzel bir av olmuş ikinizide kutlarım

Raif Yelkenci
30-09-2010, 17:39
Ergun abi sizi ve Murat ı tebrik ediyorum güzel balıklar afiyet olsun.

muratbaykent
01-10-2010, 21:11
Tüm mesaj atan yorum yazan arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim.Bu arada Raif bey, sizinle hala karşılaşıp 2 lafın belini kırıp 2 antenli çekemedik.Ama suç ne sizde ne bende.Suç tamamen İbrahim'de.:)Buradan kendisininde kulaklarını çınlatmış oldum.Tüm arkadaşlara rastgele.

Tuncay GÜNAY
02-10-2010, 08:49
güzel bir av olmuşş tebrikler afiyet şeker olsun.

Raif Yelkenci
02-10-2010, 21:46
Bende sizinle tanışıp bir av yapmayı çok arzu ediyorum bakalım ne zaman kısmet olucak gerekirse sizin dediğiniz gibi iki laf etmeyi çarşıda da yapabiliriz galiba duyduğum kadarıyla siz çankaya bende kemeraltındayım çay içmeye beklerim.

kaptankarabulut
03-10-2010, 07:34
Evet İbrahim haklı şimdi adalar cıvarında lidakinin neden olmadığı belli oldu.Yani suçlu bulundu.:D :D Neyse gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun..

EAKSOY
19-10-2010, 22:03
Tebrikler Ergün abi, Tebrikler Murat abi; inciraltında gece 3gibi kıyıdan son denememizde senden kalan birkaç mırmırla yetinmiştik :) Demekki bundan sonra oraya sana emanet edip kendimiz başka avlaklara yollanacağız :) Sevgiler