Tüm Versiyonu Göster : Yeni başlıyorum yardım.
berkay yirmibeşcik
02-10-2010, 13:19
Meraba abilerim ustalarım.Ben mersin mezitlide bir oğrenciyim .Ama benim deniz balıkcılığı hakkında pek bi bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.SAYGILAR.
kaptankarabulut
02-10-2010, 19:19
Berkay kardeşim,öncelikle aramıza hoş geldin.İmza ayarlarınızıda yaparsanız sizi daha yakından tanımış oluruz.
Olta balıkcılığı cok güzel bir hobidir.Fakat sabır ister tecrübe ise zamanla avlana avlana oluşur. Birde senin çıktığın bölgede ki oltacı arkadaşlarla dostluk kurarak onlardan o bölgede nasıl ve hangi yemle nasıl avlanılır öğrenirsin. Paylaşımlarını bekliyoruz...RASTGELSİN...
berkay kardeşi süleyman abi dediğibi bu hobiye başladınmı bırakamassın teçrübe zamanla oluşan bişey avlandıkca kazanılan sabır önce gelir zaman gelir balık yakalayamassın ama keyif almayıda bileceksin zaman geldiğinde nekadar balık yakaladığını sen bile anlayamassın yardım için de herbölge varklı avlanır herkezin farklı kendine özgü avlanma metotları vardır bence orada avlanan kişilerle konuşup onlardan bilgi alırsan dağa iyi olur şansın açık olsun rastgelsin
Necati ARAT
04-10-2010, 09:21
Aramıza hoşgeldiniz.
Keyifli paylaşımlar dilerim.
Rastgelsin..
Herkese selamlar ben de yeni başladım ve inanılmaz bir keyif alıyorum. 2 tane balık tutabildim daha. Yanımda tutan teyzeye sordum "mırmır" olduğunu söyledi.
Tahtaya sarılı misina ile tuttum ilk başlarda baktım çok keyifli,bir rat aldım. Fakat atış şeklinde sıkıntı yaşıyorum etrafımdaki avlananlara dolanıyor misina.
Forum çok geniş. Çok yoğun bir bilgi birikimi var. Bulamadım. Bir link verirseniz çok yardımcı olursunuz.
Teşekkürler şimdiden.
Meraba abilerim ustalarım.Ben mersin mezitlide bir oğrenciyim .Ama benim deniz balıkcılığı hakkında pek bi bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.SAYGILAR.
Herkese selamlar ben de yeni başladım ve inanılmaz bir keyif alıyorum. 2 tane balık tutabildim daha. Yanımda tutan teyzeye sordum "mırmır" olduğunu söyledi.
Tahtaya sarılı misina ile tuttum ilk başlarda baktım çok keyifli,bir rat aldım. Fakat atış şeklinde sıkıntı yaşıyorum etrafımdaki avlananlara dolanıyor misina.
Forum çok geniş. Çok yoğun bir bilgi birikimi var. Bulamadım. Bir link verirseniz çok yardımcı olursunuz.
Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar her ikinizde hoşgeldiniz. Ne öğrenmek istediğinizi detaylı sorarsanız bizde size elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
pendikli balıkçı
02-10-2011, 17:52
Aramıza hoş geldin.Kafana takılanlar hakkında elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Rastgele.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.