Tüm Versiyonu Göster : Adalarda palamut ve lambuka başladı.
kaptankarabulut
02-10-2010, 18:54
Dün akşam üstü ve bu gün çıktığım sırtı da hareketli saatler yaşadım. Palamut ve lambukalar sağolsunlar rapalalarımı boş bırakmadılar.İnşallah uzun süre körfezde kalırlarda aksiyonlu günler yaşarız.Aslında resimlerdekilerden daha fazlaydı, ama resim çekmek son anda aklıma geldi.Bir çoğunu verdikten sonra eve getirebildiklerimi resimleyebildim.
Bu günde yine palamut lambuka istavrit ve uskumru rapalalarımı boş bırakmadılar.Tüm rastgelsin ailesine RASTGELSİN....
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Maşallah sayın abim, çok güzel av olmuş, bileğine kuvvet, güzel avlar dileğiyle.
kaptankarabulut
02-10-2010, 19:23
Maşallah sayın abim, çok güzel av olmuş, bileğine kuvvet, güzel avlar dileğiyle.
Teşekkürler Mehmet kardeşim,sizlerde rastgelsin herdaim..
maşallah koca kaptan yine güzel bir avı geride bırakmışsın hep şansın açık olsun rastgelsin
Süleymancım Maşallah palamutlar ve lambuka süper inşallah uzun süre devam eder.
Taygun KOCABIYIK
03-10-2010, 15:12
Söyle o balıklara bir yere kaybolmasınlar Süleyman abi hava yatar yatmaz geliyorum :)
kaptankarabulut
03-10-2010, 17:50
maşallah koca kaptan yine güzel bir avı geride bırakmışsın hep şansın açık olsun rastgelsin
Sağolasın yenal kardeşim,inşallah uzun süre körfezde kalırlar..
kaptankarabulut
03-10-2010, 17:51
Süleymancım Maşallah palamutlar ve lambuka süper inşallah uzun süre devam eder.
İnşallah be Turgay abim,lambukada hani lezzetli oluyormuş..:D :D
kaptankarabulut
03-10-2010, 17:52
Söyle o balıklara bir yere kaybolmasınlar Süleyman abi hava yatar yatmaz geliyorum :)
Elimde olsa hepsini tek tek bağlıyacağım körfeze ama.. :D:D
masallah baya bereketlı gecmıs suleyman abı keske planı ıptal etmeseydık walla ıcım acıdı sımdı gelesımde vardı hanı yanına ama olmadı ıste allah daha fazlasını nasıp eder ıns
akinyildiz81
03-10-2010, 21:13
ustam eline sağlık.bu lambukayı gösterdin aklımıza şimdide bu takıldı :)
Necati ARAT
04-10-2010, 09:06
Kaptanım..
Palamutlar harika..
Foçadada akın varmış bilgilerinizi..
Pylaşım için teşekkürler..
Taygun KOCABIYIK
04-10-2010, 09:32
Kaptanım..
Palamutlar harika..
Foçoadada akın varmış bilgilerinizi..
Bende duydum necati abi hemde torikmiş her biri 2-3 kg civarı bu tarafada gelseler bari kaptanım onlarında hakkından gelsin :)
kaptankarabulut
05-10-2010, 14:13
masallah baya bereketlı gecmıs suleyman abı keske planı ıptal etmeseydık walla ıcım acıdı sımdı gelesımde vardı hanı yanına ama olmadı ıste allah daha fazlasını nasıp eder ıns
Sağolasın Saim kardeşim,ama galiba palamutları kaçırdık...
kaptankarabulut
05-10-2010, 14:14
ustam eline sağlık.bu lambukayı gösterdin aklımıza şimdide bu takıldı :)
Hiiiiiç takılmasın senin levreklerin on basar....
kaptankarabulut
06-10-2010, 18:25
Kaptanım..
Palamutlar harika..
Foçadada akın varmış bilgilerinizi..
Evet Necati'm palamutu çekmekte harika oluyor, fakat zannedersem körfezi terk ettiler,iki gündür fazla bir hareketlilik olmadı...
Tuncay GÜNAY
06-10-2010, 19:24
kaptanım balıklar çok güzel daha irileri rastgelsin.
Taygun KOCABIYIK
06-10-2010, 20:45
Evet Necati'm palamutu çekmekte harika oluyor, fakat zannedersem körfezi terk ettiler,iki gündür fazla bir hareketlilik olmadı...
Ben siparişi verdim yeniler yola çıkmış foçadan değil marmaradan geliyorlarmış :P kaptanım sen havadan haber ver deli gibi esiyor...
kaptankarabulut
07-10-2010, 18:52
Ya sorma be tago havalar kötü gidiyor......
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.