Tüm Versiyonu Göster : Uzunada-10.10.2010
Fearless35
10-10-2010, 19:31
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] lo.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] o.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] lo.jpg)
fearles abi maşallah karelerden de gözüktüğü üzere mükemmel bir av yapmışsınız..
avın detaylarınıda anlatırsanız merakımızı gidermiş olursunuz..
imza ayarlarınızıda yaparsanız size daha iyi hitab etmiş oluruz..
paylaşım için teşekkürler
muratbaykent
10-10-2010, 20:16
Arkadaşım,siz kimsiniz.Adınız nedir.Bu balıkların sadece resimlerini koymakla bizlerle birşeyler paylaşmış saymıyorsunuz kendinizi değilmi? Avınız için sizi tebrik ederim.Ama bize bu avınızın detayları ile ilgili birşeyler de yazsaydınız,bu güzel avınızda muhakkak sizlerden birşeyler öğrenirdik.Daha irilerinin rastgelmesini dilerim.
Fearless35
10-10-2010, 20:33
fearles abi maşallah karelerden de gözüktüğü üzere mükemmel bir av yapmışsınız..
avın detaylarınıda anlatırsanız merakımızı gidermiş olursunuz..
imza ayarlarınızıda yaparsanız size daha iyi hitab etmiş oluruz..
paylaşım için teşekkürler
dostum,
öncelikle hava gerçekten çok iyiydi uzun süredir böyle hava olmamasından dolayı yemcilerin önünde kuyruklar gördük, sabah suyunda mercan ve karagöz aldık, yemlerimiz sülünez, mamun, yengeç ve sardalyaydı. Yengeç çalışmadı, bir iki tane Lidaki aldık ancak Çipuranın Ç si yoktu, avlandığımız yer kayalıktı, çok güzel bir yer olmasına rağmen bir süre sonra İzmarit ve Gopez bastı, her yer değiştirdiğimizde Mercan almaya başladık fakat bir süre sonra Gopez ya da İzmarit basmaya başlıyordu..Bu balıklar müsaade etse yakaladığımız Mercan sayısı 40 ın üzerinde olucaktı, öğleden sonra etrafımızı yunuslar sardı, bu büyük bir sürünün göstergesiydi, 1 kez sırtı denedik ve 1 palmut aldık, malum yarın P.tesi olduğundan dolayı mazaretleri olan arkadallarımız vardı ve balığı bıraktık, zaten NASİBİMİZİ fazlasıyla almıştık (ve ben şu anda 2 Mercanı miğdeye indirdim:)) HERKESE BOL NASİPLİ AVLAR DİLERİM..saygılarımla..
Taygun KOCABIYIK
10-10-2010, 20:41
Özellikle palamuta bittim bizim buralarda nadir denk gelen bir balık, mercanlarda gayet güzel afiyette olmuş daha ne olsun :)
tebrikler
düzenleme: arada bir kaya barbunu gördüm onun için ayrıca tebrikler :)
Fearless35
10-10-2010, 20:45
Özellikle palamuta bittim bizim buralarda nadir denk gelen bir balık, mercanlarda gayet güzel afiyette olmuş daha ne olsun :)
tebrikler
teşekkürler İmbat :)
palamut dönüşe geçtiğimizde denk geldi, sürekli yunuslar sıkıştırdı bunları zaten, tek sırtı yaptık 1 tane alabildik, vakit olsa adet artardı diye düşünüyorum.
daha büyükleri senin olsun:)
Fearless35
10-10-2010, 20:48
Arkadaşım,siz kimsiniz.Adınız nedir.Bu balıkların sadece resimlerini koymakla bizlerle birşeyler paylaşmış saymıyorsunuz kendinizi değilmi? Avınız için sizi tebrik ederim.Ama bize bu avınızın detayları ile ilgili birşeyler de yazsaydınız,bu güzel avınızda muhakkak sizlerden birşeyler öğrenirdik.Daha irilerinin rastgelmesini dilerim.
konuyu takip edersen zaten yeteri kadar detay olduğunu göreceksin
Fearless35
10-10-2010, 20:58
düzenleme: arada bir kaya barbunu gördüm onun için ayrıca tebrikler :)[/QUOTE]
Taygun;
:) hiçbirşey kaçmıyor senden:))
o galiba intihar etti dostum :)
bir geldi pir geldi :)
Taygun KOCABIYIK
10-10-2010, 21:52
O bıyıkları nerde olsa tanırım :D hehehe
Salih Reis
11-10-2010, 07:05
Güzel paylaşımınız için teşekkürler, daha güzelleri de rastgelsin.
Pazar günü bende o civarlardaydım. Sizin tekneyi gördüm gibi hatırlıyorum.
Bizler akış ile avlandık sürekli hiç çapa atmadık. bir ara öğlen yanınıza kadar gelip oradan sonra akış yaptık.
benim tekne de polyester ve yarım kamaralı :)
rastgele :)
Fearless35
11-10-2010, 17:58
Güzel paylaşımınız için teşekkürler, daha güzelleri de rastgelsin.
Pazar günü bende o civarlardaydım. Sizin tekneyi gördüm gibi hatırlıyorum.
Bizler akış ile avlandık sürekli hiç çapa atmadık. bir ara öğlen yanınıza kadar gelip oradan sonra akış yaptık.
benim tekne de polyester ve yarım kamaralı :)
Abi güzel dileklerin için teşekkürler, profil resmindeki tekneyi diyorsan eğer o başka bir tekne, dalyanda bağlı..
Raif Yelkenci
11-10-2010, 18:26
Aramıza hoş geldiniz tebrikler bereketli bir av olmuş daha iyi ve irileri olması temennilerimle afiyet olsun.
Fearless35
11-10-2010, 18:33
Aramıza hoş geldiniz tebrikler bereketli bir av olmuş daha iyi ve irileri olması temennilerimle afiyet olsun.
Teşekkürler Raif Abi...daha iyileri sizin olsun:)
Tuncay GÜNAY
11-10-2010, 22:38
maşallah güzel av olmuş aynı bölgede avlandık yanılmıyorsam bizİm Tekneye çok yakındınız (KONTİKİ) bende oradan baya iri bir barbun aldım 1 tanede istavrit aldım fotolar gelince raporu yayınlarım. iğneniz keskin avlarınız bereketli olsun. rastgele
Salih Reis
12-10-2010, 06:09
Abi güzel dileklerin için teşekkürler, profil resmindeki tekneyi diyorsan eğer o başka bir tekne, dalyanda bağlı..
yok kardeşim balık resimleri içinde bir tanesinde polyester tekne olduğunu ve yarım kamara olduğunu tespit ettim.
pazar günü genelde teknelerin büyük çoğunluğu fener civarındaydı ben de biraz fener civarında akış yaptım daha sonra daha önce iyi balıklar aldığımız bir kaç noktayı denedikten sonra mordoğan tarafına doğru kaydık.
yanılmıyorsam sizler 20 mt.lerde avlanıyordunuz, sizin durduğunuz noktada 10 metreye kadar yükselen tepe var onun civarında akış denedik.
kaptankarabulut
12-10-2010, 19:45
Ufuk kardeşim paylaşım için teşekkürler.Güzel ve bereketli bir av gününüz olmuş. Afiyet olsun..
Balikci Alp
12-10-2010, 20:10
Ama palamutta yakışıklıymış canım. Sevgili Ufuk tebrik ediyorum, nice bereketli avlara.
Taygun KOCABIYIK
12-10-2010, 20:29
Ama palamutta yakışıklıymış canım. Sevgili Ufuk tebrik ediyorum, nice bereketli avlara.
Alp abi sığacıkta durumlar nasıl?
ibrahimz35
12-10-2010, 20:41
Ufuk Bey, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Tam ortaya karışık yapmışsınız.
Ellerinize sağlık afiyet olsun.
Ufuk kardeşim maşallah ortalığı balık pazarına çevirmişsiniz.Tüm katılımcıları kutlarım.
Fearless35
14-10-2010, 18:02
maşallah güzel av olmuş aynı bölgede avlandık yanılmıyorsam bizİm Tekneye çok yakındınız (KONTİKİ) bende oradan baya iri bir barbun aldım 1 tanede istavrit aldım fotolar gelince raporu yayınlarım. iğneniz keskin avlarınız bereketli olsun. rastgele
Abi teşekkürler..raporu bekliyorum rastgele...
Fearless35
14-10-2010, 18:03
[QUOTE=Salih Reis;93955]yok kardeşim balık resimleri içinde bir tanesinde polyester tekne olduğunu ve yarım kamara olduğunu tespit ettim.
pazar günü genelde teknelerin büyük çoğunluğu fener civarındaydı ben de biraz fener civarında akış yaptım daha sonra daha önce iyi balıklar aldığımız bir kaç noktayı denedikten sonra mordoğan tarafına doğru kaydık.
yanılmıyorsam sizler 20 mt.lerde avlanıyordunuz, sizin durduğunuz noktada 10 metreye kadar yükselen tepe var onun civarında akış denedik.
rastgele :)[/QUOTE
doğrudur abi..hava müsaade ederse gene denk geliriz inşallah...rastgelsin..
Fearless35
14-10-2010, 18:04
Çok sağol Alp daha irisi senin olsun dostum
Fearless35
14-10-2010, 18:06
Ufuk kardeşim maşallah ortalığı balık pazarına çevirmişsiniz.Tüm katılımcıları kutlarım.
Turgay abi çok teşekkürler...:)
Fearless35
14-10-2010, 18:54
Palamutu alma anımız aşağıdaki linktedir....
[Only Registered Users Can See Links]
Afiyet olsun oldukça güzel av olmuş.
Fearless35
23-10-2010, 23:18
Afiyet olsun oldukça güzel av olmuş.
çok teşekkürler.....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.