Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 10 Ekim 2010 Urla Uzanada

Salih Reis
11-10-2010, 07:23
Pazar günü havanın müsait olduğunu görünce her zaman c.tesi günü yaptığımız balık avı programını Pazar gününe kaydırdık.
Epeydir kendisiyle görüşemediğim Mutlu kardeşim bizi kırmadı ve Hala oğlu Fahri ve ben toplam 3 kişi sabah Uzunada açıklarına gittik. Tüm gün boyunca hiç çapa atmadan akış ile mercana denedik.
Öğlene kadar kayda değer birkaç mercan dışında maalesef birsey çıkmayınca farklı yerleri denedik. öğlen saat 12,00 ile 15,00 arasında güzel mercanlar aldık. 2 tane güzel balığı ise misinayı koparmasından ötürü kaçırdık :( ah ahhhh kaçan bayık büyük olur derler ya ..... :(
saat 16,00 gibi geri dönüş yoluna geçtik.
kıyılarda sırtı çekmemize rağmen nasibimize birseyler gelmedi.
Yunusları gördük balık sürülerini takip ediyorlardı :)

yakalanan birkaç küçük mercan dışında (çok hasar aldıkları için alı konulmuştur) o kadar çok yavru mercan saldık ki tarif edemem, Umarım biran önce büyürler ve avlanacak kıvama gelirler.

Yem olarak sülünez ve mamun kullandık.

Limana tekneyi bağladıktan sonra kışlık tentesini giydirip, yağmurlu sezon öncesi hazırlığımızı da yapmış olduk.

Kayda değer balıkların resimleri ektedir. (isparoz ve gopezler resimlenmemiştir) :)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

iskorpit
11-10-2010, 09:09
tebrikler allah içinize sindirsin avınız daim olsun.saygılar...

figani ERDOGAN
11-10-2010, 12:44
Bereketli olsun,yarasın

Fearless35
11-10-2010, 18:07
Aynı yerdeymişiz, :) bereketli olsun..yunusların keyfi yerindeydi biz de 17.00 gibi dönüşe geçtik, sırtı da 1 tane palamut denk geldi, ilk çapa attığımız yer çok güzel bir kayalıktı balık çeşitliliği yüksekti, vatoz drogenya, deniz yıldızı bile çıktı ancak izmarit ve gopez baskını planlarımızı bozdu :)

Raif Yelkenci
11-10-2010, 18:16
Tebrikler Salih Reis zevkli bir av olmuş afiyet olsun paylaşım için sağol.

Taygun KOCABIYIK
11-10-2010, 18:28
Güzel av olmuş pembeler asker gibi tebrikler Salih Reisim

Hasan BALIKÇI
11-10-2010, 22:08
salih reis eline koluna sağlık.:)sen bu pembe balıkları tutmayı çok iyi biliyorsun.;)inşallah birgün bizede nasip olur o pembeleri yanında tutmak;)

:helal::helal::helal::helal::helal::helal:

Tuncay GÜNAY
11-10-2010, 22:21
pazar günü bizde cem kaptanla uzun adada idik kontiki cem kaptanla açıldık büyük ihtimal karşılaştık. bizde bir kayanın uzerinde konumlandık güzel av yaptık mercan karagöz iyi çalıştı. ara ara gopesler rahat vermedi. mercanlarınız çok güzel bereketli olmuş tüm ekibi kutlarım paylaşım için teşekkürler.

Salih Reis
12-10-2010, 06:19
tebrikler allah içinize sindirsin avınız daim olsun.saygılar...
teşekkürler, size daha güzelleri rastgele :)

Bereketli olsun,yarasın

Aynı yerdeymişiz, :) bereketli olsun..yunusların keyfi yerindeydi biz de 17.00 gibi dönüşe geçtik, sırtı da 1 tane palamut denk geldi, ilk çapa attığımız yer çok güzel bir kayalıktı balık çeşitliliği yüksekti, vatoz drogenya, deniz yıldızı bile çıktı ancak izmarit ve gopez baskını planlarımızı bozdu :)
Ufuk'cum bizim oraların izmariti meşhurdur sardı mı yandın, hemen çapa al :D
hava müsait olduğunda çapa atmadan avlanmanı tavsiye ederim. :)

Tebrikler Salih Reis zevkli bir av olmuş afiyet olsun paylaşım için sağol.

teşekkürler Raif kaptan, size daha güzelleri rastgele :)

Güzel av olmuş pembeler asker gibi tebrikler Salih Reisim
Taygun kardeşim teşekkür ederim, bu hafta buralarda bunlar çıktı, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. tek tük lidaki başladı 29 Ekim ile birlikte kiloluk çupralar başlar. :)

salih reis eline koluna sağlık.:)sen bu pembe balıkları tutmayı çok iyi biliyorsun.;)inşallah birgün bizede nasip olur o pembeleri yanında tutmak;)
:helal::helal::helal::helal::helal::helal:

Hasan usta, beraber olta atmak benim için de büyük zevk olur, pazar günü avlandığımız Mutlu kardeşim de sıkı bir balıkçıdır. yıllarını amatör balıkçılağa vermiş mükemmel bir insan. umarım onu da bu güzel ortama dahil edebilirim.
önümüzdeki haftalar için haberleşelim olur mu?
rastgele :)

pazar günü bizde cem kaptanla uzun adada idik kontiki cem kaptanla açıldık büyük ihtimal karşılaştık. bizde bir kayanın uzerinde konumlandık güzel av yaptık mercan karagöz iyi çalıştı. ara ara gopesler rahat vermedi. mercanlarınız çok güzel bereketli olmuş tüm ekibi kutlarım paylaşım için teşekkürler.
Tuncay kardeşim sabah akışta sizin teknenin dibine kadar geldik hatta akışta acaba halata takılırmıyız diye kafamızdan geçirmiştik. Barbun yakaladığınızı biz bile duyduk :D :D
polyester yarım kamaralı tekne adı ARDA belki gözünüze çaprmıştır, 3 kişi avlanıyorduk.
Biz de Özbek limanından çıktık :)

Necati ARAT
12-10-2010, 06:59
Salih abim maaşallah mercanlar çok iyi ..
Kaçan balıklarada ayrıca üzüldüm..
Paylaşım için teşekkürler..

Tuncay GÜNAY
12-10-2010, 09:14

Ufuk'cum bizim oraların izmariti meşhurdur sardı mı yandın, hemen çapa al :D
hava müsait olduğunda çapa atmadan avlanmanı tavsiye ederim. :)

teşekkürler Raif kaptan, size daha güzelleri rastgele :)

Taygun kardeşim teşekkür ederim, bu hafta buralarda bunlar çıktı, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. tek tük lidaki başladı 29 Ekim ile birlikte kiloluk çupralar başlar. :)

Hasan usta, beraber olta atmak benim için de büyük zevk olur, pazar günü avlandığımız Mutlu kardeşim de sıkı bir balıkçıdır. yıllarını amatör balıkçılağa vermiş mükemmel bir insan. umarım onu da bu güzel ortama dahil edebilirim.
önümüzdeki haftalar için haberleşelim olur mu?
rastgele :)

Tuncay kardeşim sabah akışta sizin teknenin dibine kadar geldik hatta akışta acaba halata takılırmıyız diye kafamızdan geçirmiştik. Barbun yakaladığınızı biz bile duyduk :D :D
polyester yarım kamaralı tekne adı ARDA belki gözünüze çaprmıştır, 3 kişi avlanıyorduk.
Biz de Özbek limanından çıktık :)

evet gördükkk sizi bir dahaki sefer çay da içeriz beraber :):):) barbun büyük ve güzeldi öğlen oracıkta yiyiverdik (ağlatmadan) :):)

kaptankarabulut
12-10-2010, 19:47
Salih reis paylaşım için teşekkürler.pazar günü balık nazlı olmasına rağmen güzel bir av yapmışsınız tebrikler. Afiyet olsun..

Balikci Alp
12-10-2010, 20:08
Sevgili Salih, uzun zamandır uygun hava yakalanmıyordu, pazar gününü böyle güzel değerlendirdiğine çok sevindim. Balıklar oldukça güzel gözüküyor. Dediğin gibi, inşallah bir an önce büyürlerde önümüzdeki aylarda daha irileri rastgelir.
sevgiler

paşalı
12-10-2010, 20:50
Salihcim kutlarım pembeler süper afiyet olsun.

ibrahimz35
12-10-2010, 20:51
Salih Abi, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
Kaçan balıklara üzüldüm.
İnşallah bir pazar karsılaşıp beraber avlanırız.

Salih Reis
13-10-2010, 06:59
Salih reis paylaşım için teşekkürler.pazar günü balık nazlı olmasına rağmen güzel bir av yapmışsınız tebrikler. Afiyet olsun..
Süleyman abicim aynen dediğin gibi çok nazlıydı bu yüzden epey bir gezdik sonunda mercan alabileceğim bir yerler bulabildik. rastgele

Sevgili Salih, uzun zamandır uygun hava yakalanmıyordu, pazar gününü böyle güzel değerlendirdiğine çok sevindim. Balıklar oldukça güzel gözüküyor. Dediğin gibi, inşallah bir an önce büyürlerde önümüzdeki aylarda daha irileri rastgelir.
sevgiler

Sevgili Alp genelde c.tesi günleri gidiyorum ki pazar günleri dinlenebileyim aksi takdirde pazartesi günü maalesef kabus gibi geçiyor.
Daha güzel balıkları artık yakalarız diye umut ediyorum.
Umarım sana daha güzelleri rastgelir :)

Salihcim kutlarım pembeler süper afiyet olsun.
Teşekkürler Turgay abicim, rastgele :)

Salih Abi, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
Kaçan balıklara üzüldüm.
İnşallah bir pazar karsılaşıp beraber avlanırız.

İbrahimcim teşekkür ederim. pazar günü gözlerim seni aradı ama sen başka sulara kaçmışsın.
Kaçanlar gerçekten iri balıklardı, umarım iğne ile birlikte yaşarlar yoksa üzülürüm.
önümüzdeki haftalar haberleşir ve beraber avlanırız insallah.
Rastgele :)

ibrahimsepetçi
13-10-2010, 19:37
salih abi tebrikler.ellerine sağlık.biz hava bozuk yok dalga çokyüksek falan derken vazgeçtik hayırlısı başkazamana.selamlar.

Salih Reis
14-10-2010, 05:57
salih abi tebrikler.ellerine sağlık.biz hava bozuk yok dalga çokyüksek falan derken vazgeçtik hayırlısı başkazamana.selamlar.

İbrahim kardeşim teşekkür ederim.
atina üniversitesi ve poseidon daha iyi tahminlerde bulunuyor, genelde ben bu tahminlere göre plan yapıyorum. tavsiye ederim.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]

rastgele

Adem VARDARCIK
14-10-2010, 06:36
Mercan ın avı farklı bir zevk ;yemesi ayrı bir zevk.Alay gibi dizilmişler tebrik ederim abi .Bereketli olsun.

ukg79
20-10-2010, 11:13
Tebrikler Salih abi yine bunada şükür emeğinize sağlık:helal: