Tüm Versiyonu Göster : Galip Bey'in Misafir Suyu...
ibrahimz35
12-10-2010, 20:33
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Hafta sonu havanın güzel olduğunu görünce hemen planlar yapıldı.
Galip Abi ve Kayın pederi.
Ben, Murat Abi ne mustafa Abim.
İki araba Ildırı'nın yolunu tuttuk.
Tutacak olduğumuz çupura'ların hayalini kurarak limandan iki tekne ayrırdık.
Yer: Ildırı.
Mera: Misafir suyu.
Takım: Misafir suyunda istediğim takımı kullanabilirsin.
Yorucu ve uzun bir gün geçirdik sonuç çupura yok...Elde var karagöz.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Sağolsun Murat abi bizi götürdü getirdi teknesinde ağırladı.
Murat Abi'ye ne kadar teşekkür etsek azdır...
Galip Abi'yi yıllardır tanırım aynı mesleği yapıyoruz.
Çupura tutamayınca ben başladım Galip Abi bizi misafir suyuna getirdin diye...
Konu açınca başlığını misafir suyu diye yazacağımı söyledim.
Gün boyu güldük eğlendik çok güzel bir gün oldu.
Galip Abiye'de ne kadar teşekkür etsem azdır.
İbrahimcim sen balığı her zaman bulursun.Karagözlerde çok güzel tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun.
Adem VARDARCIK
13-10-2010, 03:42
Alay gibi dizilmişler maşallah.Bereketli avınız daim olsun.
Salih Reis
13-10-2010, 06:53
İbrahim'cim benim gözlerim pazar günü seni aradı ama sen başka sulardaymışsın :)
bir ara telefon ile arayacaktın seni ama belki balığa çıkmamıştır deyip rahatsız etmek istemedim.
karagözler güzelmiş tebrikler :)
ibrahimz35
13-10-2010, 11:30
İbrahimcim sen balığı her zaman bulursun.Karagözlerde çok güzel tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun.
Turgay Abi, Allah'a şükür boş dönmedik.
Bol sohbetli güzel bir gün oldu.
Alay gibi dizilmişler maşallah.Bereketli avınız daim olsun.
Sağolasın, Adem Abi çupura olmasada karagözle yetindik...
İbrahim'cim benim gözlerim pazar günü seni aradı ama sen başka sulardaymışsın :)
bir ara telefon ile arayacaktın seni ama belki balığa çıkmamıştır deyip rahatsız etmek istemedim.
karagözler güzelmiş tebrikler :)
Evet Salih Abi bu sefer şansımızı başka avlaklarda denedik.
Çupura olmasada iri karagözler vardı.
Önümüzdeki bir kaç gün yağmur ardından hava poyraza dönerse Çeşmealtın'dan güzel balıklar yakalarız diye düşünüyorum.
Pazar günleri balığa çıkarsan telefonlaşalım...
Taygun KOCABIYIK
13-10-2010, 11:55
Misafir suyu falan ama balıklar güzel İbrahim abi tebrik ediyorum, güzel bir haftasonu olmuştur balığa kalabalık gitmenin zevki başka :)
ibrahimz35
13-10-2010, 13:05
Taygun, seninle balığa çıkmak ne zaman nasip olacak?
Raif Yelkenci
13-10-2010, 14:53
İbocum karagözler için tebrikler ekipte bir ben eksikmişim gerçekten fakat gelmem mümkün değildi kızım izne gelecekti bir dahaki sefere inşallah Murat beyle yine tanışamadık sağlık olsun selamlar kardeşim.
Taygun KOCABIYIK
13-10-2010, 18:14
Taygun, seninle balığa çıkmak ne zaman nasip olacak?
Çağıran yok ki şöyle karşılıklı mercan çekelim :'( :deli:
ibrahimsepetçi
13-10-2010, 19:24
adaş selamlar yine yakalamışsın sivri burunluları.hepinizi tebrik ederim.misafir suyunda mercan ,lidaki falan almıştık fakat hava baya soğuktu ozaman birazdaha beklemek lazım herhalde.herdaim rastgele.
muratbaykent
14-10-2010, 07:44
Misafir suyu kurbanı olmanın dışında:) çok keyifli bir hafta sonuydu.Benim Galip,kayınpederi ve Mustafa abiyle tanışmama sebep olan bu güzel gün için İbrahim sana tekrar teşekkür ederim.Veeee gelelim misafir suyunun bereketine:) Gerçekten aynı merada ben geçen sene güzel çipura ve sargozlar hatta levrakler alıyordum.Ancak sanırım bu hafta çipuraların hepsi toplanıp orayı terk etmişlerdi.Yinede çektiğimiz karagözler bize çipurayı aratmadı.Teşekkürler Galip.Tekrar görüşmek dileği ile.Bu arada yukarıdaki mesjlardan birinde Raif beyin notuna gözüm takıldı.Umarım yine İbrahim vesile olurda sonunda sizinle de tanışırız.
kaptankarabulut
14-10-2010, 14:52
İbrahim kardeşim,seni başka sularda görmek tuhaf geldi. Hep çeşmealtından rapor verirdin,bu defa Ildırdan.Eee misafir umduğunu değil bulduğunu yer.:D:DOlur ya bir gün onlarda sana misafir olurlar..Sen bilirsin artık nereye götüreceğini..:D :D :D
Kamil ESEN
14-10-2010, 17:47
Misafir kerterizlerini sen gel Foçadaki teknecilerde gör.Bu balıklara şapka çıkarmassan bende bişey bilmiyorum;)
ustalar birarada..
ibrahim abi paşalar ortalarda yokmuş ama karagözlerde maşallah çok güzel..
İbrahim abi emeğinize sağlık tavalıklar çıkmış daha iyileri sizlerle olsun.:helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.