PDA

Tüm Versiyonu Göster : Balığa gidemiyenler için güzel bir oyun.,..

Necati ARAT
25-10-2010, 13:32
[Only Registered Users Can See Links]
Rapala Pro Fishing Full

Dünyanın en iyi yapay yem üreticisi rapalanın hazırlatmış olduğu profesyonel balık avlama oyununda 30 çeşit balık seçimi, yem değiştirme,yer değiştirme ve bir çok özellikleriyle doğa av tutkunları için vazgeçilmez bir oyun.Bunun yanında turnuvada yapabilirsiniz.

Ekran görüntüsü:

qrf3A3nwEiI&feature=related

Sistem egereksinimleri:
Pentium 4 1.2 GHz işlemci
256 MB RAM
1.2 GB boş HD alanı
32 MB'lık bir ekran kartı

paşalı
27-10-2010, 20:06
Zip li dosyaları indirdikten sonra hepsini çıkarıp birleştirdim ve açılan klasörde setupReg'dan başka setup dosyası bulamadığım için onu kurdum ama 1 saniye bile sürmeyen bir yükleme yaptı ve daha sonrada oyunu bin klasörü içindeki rapaladan oyunu açtım ekrana bir uyarı çıktı tekrar kapandı. Zaten bilgisayarın içindede program filesa da herhangi bir klasör falan yüklemedi oyunla ilgili sanırım beceremedim, Sen kurup çalıştırdın mı bilgisayarına oyunu?

xnode
27-10-2010, 22:33
Paylaşım için teşekkürler. Benim de paylaştığım birkaç tane oyun vardı ama herhalde onların linkleri ölmüş :)

figani ERDOGAN
28-10-2010, 12:31
Balığa gidipte boş dönenler :ninja: için de uygunmudur?
Selamlar yeğenim.

Necati ARAT
03-11-2010, 08:21
Zip li dosyaları indirdikten sonra hepsini çıkarıp birleştirdim ve açılan klasörde setupReg'dan başka setup dosyası bulamadığım için onu kurdum ama 1 saniye bile sürmeyen bir yükleme yaptı ve daha sonrada oyunu bin klasörü içindeki rapaladan oyunu açtım ekrana bir uyarı çıktı tekrar kapandı. Zaten bilgisayarın içindede program filesa da herhangi bir klasör falan yüklemedi oyunla ilgili sanırım beceremedim, Sen kurup çalıştırdın mı bilgisayarına oyunu?

Turgay abim özelden cevapladım mesajını bilgine ..
Keyifli oyunlar..

Necati ARAT
03-11-2010, 08:21
Paylaşım için teşekkürler. Benim de paylaştığım birkaç tane oyun vardı ama herhalde onların linkleri ölmüş :)

Cem bir ara yenile linkleri ..
Can sıkıntımızı atalım..

Necati ARAT
03-11-2010, 08:22
Balığa gidipte boş dönenler :ninja: için de uygunmudur?
Selamlar yeğenim.

Aleyküm selam Figani dayım ..
Özlettin kendini..
Evet haklısın balığa gidipte balıksız dönenler ve gidemiyenler için harika bir oyun..
Tavsiye ederim..
Sağlıcakla kal..

Ahmet TARİH
03-11-2010, 12:29
Ben oyunu yükledim ve oynamaya çalıştım. Ama sahilde olta atmak ve balık tutamamak daha kolay geldi valla. Oltayı 60-70 fit atmayı başarabildiğim nadir anlarda rapalayı kovalayan balık az sonra vaz geçiyor.Bu oyunda balık tutmak için püf nokta varmı acaba Necati kardeşim.

Necati ARAT
03-11-2010, 12:48
Ahmet abi eğer kullandığır rapalayı beğenmiyorsa rapalayı değiştirmen gerekir..
her balık her rapalaya atlamaz..
gerçeği ile bire bir hazırlanmış bir program..
şöyleki turna ve somon balıkları su yüzey yemlerini severken sazana benzer balıklar dip rapalasını seviyor.. renk ve boyutta önemli tabiiki ..
rapalayı değiştirmek istersen oltayı suya atmadan önce F1 tuşuna basarak rapala, kamış ve makina ve misina tercihlerini yapabilirsin..
iyi oyunlar..

İrfanavcı
03-11-2010, 20:31
Necati kardeşim paylaşım için teşekkürler.:)

mst35
03-11-2010, 23:18
Oyunu yükledim bugün üç tane balık aldım cinsi yazıyodu ama anlamadım iyi güzel geçti av teşekkürler necati bey güzel oyun....

paşalı
03-11-2010, 23:25
Turgay abim özelden cevapladım mesajını bilgine ..
Keyifli oyunlar..

Teşekkür ederim Necaticim.

Ahmet TARİH
04-11-2010, 07:46
Sağol Necati kardeşim. Eğer bir balık tutmayı başarırsam bunun resimlerini formda yayılayacağım.

Necati ARAT
04-11-2010, 10:01
Hepinize bol şanslar..
Oyun kısa sürede hit yapacak başından kalkamıyacaksınız..
Oyunun gerçeği ile birebir olması çok güzel..
turnuvada 3 birincilik sahibiyim 4. turda olta sallıyorum..
alaskada yani 3. turda somonlara dikkat her biri 35-50 lbs.. bilginize..
gelişmeleri bekliyorum..

turna
04-12-2010, 12:37
Necati ellerine sağlık, çok güzel oyun tam kışa girmişgen balığa gidemediğimiz pazar günleri evde canımız sıkılmaz.

adem1906
01-01-2011, 11:54
sevgili abiler bende baya ugraşarak rapala parti 1.2.3.4. indirdim fakar kuramıyorum yardımcı olurmusunuz. adem1906@hotmail.com

Necati ARAT
11-01-2011, 10:57
Necati ellerine sağlık, çok güzel oyun tam kışa girmişgen balığa gidemediğimiz pazar günleri evde canımız sıkılmaz.

sevgili abiler bende baya ugraşarak rapala parti 1.2.3.4. indirdim fakar kuramıyorum yardımcı olurmusunuz. adem1906@hotmail.com

Hayırlı olsun arkadaşlar..

Kuruluma gerek yok 4 partı indirdikten sonra bir ciltin içindekilerini bir dosyanın içerisine çıkartmayı denediğinizde 4 ciltteki tüm ciltler birleşecek.. sonra dosyada oluşan (SetupReg isimli dosyayı açıp instal tuşundan yükleme yapın hiçbir ibare çıkmaz bence gerek te yok ama siz yapın yinede)

Esas iş dosyadaki Launcher isimli dosyaya tıkladığınızda oyun başlayacaktır..

Keyifli oyunlar..

onder 35
11-01-2011, 17:59
[Only Registered Users Can See Links] Burdan Bir Videosu Var Birde Trophy Bass 2007 yada 4 varr

Necati ARAT
12-01-2011, 12:29
[Only Registered Users Can See Links] Burdan Bir Videosu Var Birde Trophy Bass 2007 yada 4 varr

Önder abi teşekkürler..
Ata'ya oyun çıktı desene..

Murat ÇAKMAKÇI
12-01-2011, 21:25
ah ah necati şu bilgisayarı öğrenmek lazım

Necati ARAT
13-01-2011, 08:35
ah ah necati şu bilgisayarı öğrenmek lazım
Murat benim dükkanda bedava bilgisayar eğitimi var..:helal:
Çay ve kahvelerde beleş..:D:D
Bir ara gel kursa anlatayım..;););)

_ReiS_35
13-01-2011, 12:02
Offf Kaç Gündern Beri İNdirmekle ugrasıyrum snunda ındırdım cılt ıstıyo bende sıldım yardım lutfennnnnn

_ReiS_35
13-01-2011, 12:24
[Only Registered Users Can See Links] çok güzel bir zıpkın avı oyunu video izleyin ekipman alırken bıle adam canlı canlı anlatıyor tavsiye ederim part 9 tane ama en fazla 3 günde yüklersiniz simdiden herkese iyi oyunlar

Necati ARAT
13-01-2011, 12:24
Offf Kaç Gündern Beri İNdirmekle ugrasıyrum snunda ındırdım cılt ıstıyo bende sıldım yardım lutfennnnnn

Ata orada verdiğim 4 linkide bir klasör içine indir..
Dördünüde indirdikten sonra ilk cilti aç..
İçindekilerin hepsini işaretle ve aynı klasörün içine çıkart ..
Bunu yapıncı 2.-3. ve dördüncü cilt içindekileri otomatik olarak aynı klasöre çıkartacak ve sende oynamaya başlayacaksın..

_ReiS_35
13-01-2011, 12:56
cilt nerden açıyoruz

Murat ÇAKMAKÇI
13-01-2011, 20:04
Murat benim dükkanda bedava bilgisayar eğitimi var..:helal:
Çay ve kahvelerde beleş..:D:D
Bir ara gel kursa anlatayım..;););)

NECATİ CUMARTESİ ÇALIŞIYONMU:deli::deli::deli:

OKANIL
21-08-2011, 11:21
teşekkkürler emeğine sağlık