PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sırtıyla gelen lambuka

kaptankarabulut
02-11-2010, 18:02
Dün sabah Birol abimizle, saat sekize doğru avlak bölgemize sırtı yaparak yol aldık.Ama nafile, kimse rapalaları yoklamadı.
Avlak bölgemizi son zamanlar iyi av veren Alman bandozuydu.Gün boyo bizi boş bırakmadı.Uskumrusuyla kolyozuyla kupesiyle kovamızı doldurdu.
Akşam üstü dönüş yolunda yine rapalaları suya indirdik. Aslında pekde ümidim yoktu.Fakat on dakika sonra ilk lambukayı aldık.Bir kilo cıvarındaydı.Liman üstüne yaklaştığımızda denizdeki hareketlilik dikkatimden kaçmadı. Hareketliliğin üzerine geldiğimde aynı anda iki kamışımda kırılırcasına eğildi.İlkini iki metre çekmeden bıraktı. Ve hemen diğerine yöneldim.Ve yavaş yavaş tekneye buyur ettim.Gelen iki kilonun üzerindeki lambukaydı..Ve böylece avımızı sonlandırdık..
TÜM RASTGELSİN AİLESİNE RASTGELSİN..

[Only Registered Users Can See Links]

delvel
02-11-2010, 18:40
işte bu balığın avı bir başka oluyor:)
avınızda herzamanki gibi yine bereketli geçmiş süleyman abi..
tebrik ederim

Hasan BALIKÇI
02-11-2010, 18:49
güzel av olmuş süleyman abi:)abi mümkünse bal kavanozuma alayım artık:Dsen fazla olmaya başladın :D

abi şaka bir yana ama saygı duyulacak hem balıkçısın hemde teknecisin.:helal::helal:

yüreğine sağlık abi:)

beraşev
02-11-2010, 19:27
Süleyman abi harika bir av olmuş. Pazarın acısını çıkarmışsın doğrusu. Avın bereketli,şansın daimi olsun.

paşalı
02-11-2010, 19:38
Süleymancım Lambukalar şahane gözüküyor kutlarım.İnşallah bir gün bende misafirin olacağım.Tebrikler.

Halil İplikçi
02-11-2010, 20:16
kaptanım ellerine sağlık döktürmüşsün yine...bu aralar çok yoğunum kısmetse yeni yılda tanışıp misafir olmayı birlikte avlanmanın yolunu gözlücem

Necati ARAT
03-11-2010, 08:43
Yine yapmışsın yapacağını ..
Helal olsun daha ne diyeyim ben sana..

mst35
03-11-2010, 13:12
Süleyman abi tebrikler yine süpersin...Emekli olunca ben ne yapayım diye düşünüyordum artık buldum....(tabii emekliliği görebilirsek)

Adem VARDARCIK
03-11-2010, 15:31
Kaptan ım on numara bir av çıkarmışsın yine.Bereketli olsun.

levrek
03-11-2010, 16:02
Maşallah Süleyman abi, daha bunlar buradayken devam....

KingStriker
03-11-2010, 16:20
Maasallah abi fena bi av olmus. Bir gun bende boyle baliklar yakalayacagim. Inaniyorum :)

Tuncay GÜNAY
03-11-2010, 18:07
kaptanım tebrik ederim çok güzel bir av olmuş lambuka süper görünüyor. daha irileri rastgelsin.

kaptankarabulut
03-11-2010, 18:11
işte bu balığın avı bir başka oluyor:)
avınızda herzamanki gibi yine bereketli geçmiş süleyman abi..
tebrik ederim

Veli kardeşim çok teşekkürler,sizlerede rast gelsin herdaim....

kaptankarabulut
03-11-2010, 18:15
güzel av olmuş süleyman abi:)abi mümkünse bal kavanozuma alayım artık:Dsen fazla olmaya başladın :D

abi şaka bir yana ama saygı duyulacak hem balıkçısın hemde teknecisin.:helal::helal:

yüreğine sağlık abi:)

Hasan'ım teşekkürler,bal kovanını zaten sen hiç bırakmıyorsun. :D :D

Ama zaman zamanda işte bal kutusu bizim elimize geçiyor...

kaptankarabulut
03-11-2010, 18:17
Süleyman abi harika bir av olmuş. Pazarın acısını çıkarmışsın doğrusu. Avın bereketli,şansın daimi olsun.

Ama ben dememişmiydim size Nihat kardeşim ben bu günün intikamını yarın alırım diye. İntikamımı cok acı aldım...

kaptankarabulut
03-11-2010, 18:19
Süleymancım Lambukalar şahane gözüküyor kutlarım.İnşallah bir gün bende misafirin olacağım.Tebrikler.

Ya Turgay abi inan seni misafir edeceğim günü bende bekliyorum. Başımın üstü
nde yerin var...

kaptankarabulut
03-11-2010, 18:26
kaptanım ellerine sağlık döktürmüşsün yine...bu aralar çok yoğunum kısmetse yeni yılda tanışıp misafir olmayı birlikte avlanmanın yolunu gözlücem
Halil kardeşim beklerim herdaim...
Yine yapmışsın yapacağını ..
Helal olsun daha ne diyeyim ben sana..
Necati kardeşim fotoğraf makinası geldi ya artık her akşam bir konuyla sizleri meşgul ederim.Hele hele bu lambuka ve uskumrular burada olduğu sürece..:D :D
Süleyman abi tebrikler yine süpersin...Emekli olunca ben ne yapayım diye düşünüyordum artık buldum....(tabii emekliliği görebilirsek)
İşin hazır yanımda miçoluk yapacaksın değil mi? :D :D
Kaptan ım on numara bir av çıkarmışsın yine.Bereketli olsun.
Sağolasın Adem kardeşim sizlerede rastgelsin herdaim..
Maşallah Süleyman abi, daha bunlar buradayken devam....
Erol kardeşim tam gaz devam, inşallah uzun süre kalırlar..
kaptanım tebrik ederim çok güzel bir av olmuş lambuka süper görünüyor. daha irileri rastgelsin.

Ahhh ah Tuncayım sen onu birde cekerken görsen.:D :D kılınç balığı gibi havalara fırlıyor...

Erhan ÇUKURLU
12-11-2010, 11:00
Süleyman abi yamışsın yine yapcağını papağanlar harika gözüküyor. Tebrik ederim kaptanım. Yakın zaman da bir sırtı operasyonunu birlikte yapalım.

kaptankarabulut
12-11-2010, 18:09
Süleyman abi yamışsın yine yapcağını papağanlar harika gözüküyor. Tebrik ederim kaptanım. Yakın zaman da bir sırtı operasyonunu birlikte yapalım.

Erhan'ım lambukalar zannedersem körfezi terk ettiler.Bir haftaır alamıyoruz..