PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gerenece bu sefer bizi üzdü

ruchanului
04-11-2010, 08:31
Ortalama 4 yıldır gerencede avlanıyorum ve bu kış başlangıcında üşümeden son bir av yapmak için hava koşullarının ve işimizin müsade etiği 02 11 2010 tarihinde balığa çıkmaya karar verdik ve son bir kaç avımızda sabah hava güzel olmasına rağmen öğleye doğru bozduğu için bu avlarımızı yarım bırakmak zorunda kalmıştık ve bugünde öyle olmaması için dua ediyorduk. Botumuzu suya indireceğimiz yere geldiğimizde denizin mükemmel bir görüntüsü vardı ve "bugün süper bir av olacak" dedik kendimize; suya indik ve avlağımıza vardık oltaları suya bıraktık ama 10-15 dakika bir tık dahi alamadık moralimiz bozuldu "allah allah ne oluyor yahu şimdiyekadar burası bukadar beklemezdi" dedik. Neyse balık belki toparlanır dedik bu arada balık toplamak için oltaları sardalyasız bırakmıyorduk; yarım saat geçmesine nazaran hala tık yoktu "heralde gece dolunay vardı balık yemlendi daha acıkmadı" deyip kendimizi avutmaya çalışıyorduk. neredeyse 1 saat oldu ama küçük bir anos aldık ve burası böyle olmazdı deyip 2. avlağa doğru yollandık ama burasıda fos çıktı 1 adet isparoz. dedik bu iş böyle olmayacak burunu aşıp ıldır tarafına geçelim belki orada bişeyler buluruz dedik ve yola koyulduk yolda ilerlerken içimi bir şey sardı ve burada dur bi şansını dene dedik ve durup çapa atmadan bi olta attık ve vuruş aldık ve ne olursa olsun dedik ve çapa atarak oltaları salladık denize ve Muammer abi bişey geliyor hemde çok güzel dedi ve arkasından benim oltamdada birşeyler oldu ve kafa atarak gelmeye başladı ve bingo Muammaer abide 2 adet ve bende bir adet çok güzel mercan vardı. Burada kalmaya karar verdik ancak balık çok seyrek geliyordu ve sonuç resimlerde. (Genede Şürür)Herkeze iyi günler ve avlarınızda Rastgelsin.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
Tamer abi av dönüşü

Muammer abi

Nacizane ben

Kamil ESEN
04-11-2010, 10:13
Bu işler nasip işi.Biliyorsunuz saros körfezinde dün deprem oldu.Bunu balıklar birkaç gün önceden hissetti heralde kimse randımanlı av yapmadı.Paylaşıma teşekkürler..

EAKSOY
04-11-2010, 18:15
Zorlu avların sonu her daim güzel olur ben buna inanıyorum nitekim sizinkide bu tespitime uyuyor :) Kısmetinize düşenleri almışsınız. Avlarınız daim olsun ;)

kaptankarabulut
04-11-2010, 18:32
İnsan her zaman hayalindekiyle dönemiyor denizden. Hele hele büyük hayallerle açılmışsan denize dönüş her zaman hüsran oluyor. Ama yinede deniz ana boş çevirmemiş sizleri. AFİYET OLSUN.

ruchanului
05-11-2010, 08:11
Zorlu avların sonu her daim güzel olur ben buna inanıyorum nitekim sizinkide bu tespitime uyuyor :) Kısmetinize düşenleri almışsınız. Avlarınız daim olsun ;)

Evet aslında haklısın önemli olanda zorda olsa günün sonunda doğa anayla çok güzel 1 gün geçirmek ve onun bize sunduklarını görmek çok güzel birşey.

Allah herkeze gönlünce av versin.

ruchanului
05-11-2010, 08:13
İnsan her zaman hayalindekiyle dönemiyor denizden. Hele hele büyük hayallerle açılmışsan denize dönüş her zaman hüsran oluyor. Ama yinede deniz ana boş çevirmemiş sizleri. AFİYET OLSUN.

Allaha şükür hiç büyük hayalim olmadı ancak 40 lık misinayı koparabilen bir hayvanı kaçırmış olmanın üzüntüsüde vurdu heralde kaptan o yüzden bu sitemim.:'(