PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çeşmealtı Lidaki Raporu 04.11.2010

ibrahimz35
05-11-2010, 21:56
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Perşembe günü, Raif Kaptan ve ekibi Ben'im çalışmamı fırsat bilip Çeşmealtı'nın
yolunu tutmuşlar.
Bana'da bu güzel resimleri göndermişler.
Maşallah, Çeşmealtı bu sene bereketli geçiyor.
Konunun açıklamasını Raif Kaptan'dan bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir av yapamadığımızdan sizleri ihmal ettik.Bilgisayar özürlü olduğum için daha önce kızımdan yardım alarak resimleri ve konuların anlatımını yapabiliyordum oda üniversitede artık İbo yardımcı olur.Yer çeşmealtı arap adası civarı yem sardalya ve mamun derinlik 32 metre sabah 9.30 çapayı attık üçümüzde arka arkaya sol üstteki çupraları 11.oo dealdık yaklaşık 4oo.gr lık sonra sürekli kaba lidakiler le devam ettik.Mercan fazla yapmadı.Bizim için keyfliydi hepinize rastgelsin arkadaşlar .Bu arada çeşmealtında bilinen kerterizlerde herkesin balık aldığını dostlarımdan öğrendim sizlerede bu vesiyle duyurmuş oldum herkese selamlar.

xfj80h_lidaki-avy_animals

galip&emel kültür
05-11-2010, 22:58
yakışır canlarım tebrik ediyorum hepinizi.

EAKSOY
05-11-2010, 23:34
İmrendirici görüntüler hepinizi tebrik ediyorum avlarınız bol ve daim olsun

Taygun KOCABIYIK
06-11-2010, 09:02
Raif kaptan yine yapmış yapacağını lidakiler ve aradaki mercanlar çok güzel 2. ve 3. fotolardaki balıklar ise artık çipura olmuş bence :)
Kendisinden detaylı bilgileri bekliyoruz.

kaptankarabulut
06-11-2010, 18:43
Raif kaptan,maşallah yine döktürmüşsün.:helal: :helal:

Dediğiniz gibi bu yıl sanki daha verimli geçiyor..

paşalı
06-11-2010, 21:51
Raifçim balıklar şahane kutlarım.

Çağatay
07-11-2010, 10:25
Raif kaptan tebrikler. Çok güzel bir av olmuş. Umarım yakın zamanda yüzyüze de tanışır ve birlikte avlar yaparız.

delvel
07-11-2010, 21:30
hasan abi sayesinde kıyıdan avlanmayı bıraktım senin raporların sayesindede tekne avını bırakacağım ibrahim abi:D
yine cok iyi av yapılmış,
kaptanı vetüm ekibi tebrik ederim

Çağatay
07-11-2010, 21:40
hasan abi sayesinde kıyıdan avlanmayı bıraktım senin raporların sayesindede tekne avını bırakacağım ibrahim abi:D
yine cok iyi av yapılmış,
kaptanı vetüm ekibi tebrik ederim

İbrahim, o kadar alıştırdı ki herkesi mercanlara, çipuralara konuyu o gönderince, tebrik de ona yazıldı. :)

Raif kaptan bak ne diyeceğim, sevdiğim bir tekerleme var. "Bir kaptan bir kaptana gel beraber şu İbrahim kaptanın palamar ipleri keselim demiş". Nasıl, uygun mu sence? :P

Raif Yelkenci
07-11-2010, 22:09
Uygun Çağatay ben İbrahim le defalarca av yaptım çokta keyif aldım inşallah onun organizasyonuyla siz ve tanışmayı çok arzu ettiğim Murat Baykent ile çeşmealtı gurubu olarak bir av yapmayı arzu ederim.

Çağatay
07-11-2010, 22:20
Uygun Çağatay ben İbrahim le defalarca av yaptım çokta keyif aldım inşallah onun organizasyonuyla siz ve tanışmayı çok arzu ettiğim Murat Baykent ile çeşmealtı gurubu olarak bir av yapmayı arzu ederim.

Kaptanım ve abim bak bu istediğine ben bir şey diyemem, hatta katılırım ama sormadan edemeyeceğim, bu arzun son arzun mu diye. Zira idam mahkumlarının son arzusu hep kabul edilirmiş, ezerler kaptanım bunlar bizi, baksana av raporlarına...:P

Necati ARAT
08-11-2010, 08:12
Raif abi kutlarım..
Gerçekten bir aradan sonra iyi bir giriş yaptın ..
Lidakilerin devamını geçit paşaları ile devam ettirirsin işaallah..

İbrahim abim seninde emeğine sağlık bu güzel sunum için ..

Paylaşım için teşekkürler..

Salih Reis
08-11-2010, 08:49
Raif kaptan çok güzel bir av günü olmuş tebrik ederim.

Daha niceleri rastgelsin :)

Raif Yelkenci
08-11-2010, 17:38
Galipçim teşekkürler senden de uzun zamandır ses çıkmıyor.

Raif Yelkenci
08-11-2010, 17:40
Sağolasın Erhan darısı başına kardeşim.

Raif Yelkenci
08-11-2010, 17:45
Tayguncum haklısın sol üstteki üç tane çupra gerisi kaba lidaki mesajın için teşekkürler.

Raif Yelkenci
08-11-2010, 17:47
Süleyman abi inşallah verimli geçicek sağolasın rastgele abicim.

Raif Yelkenci
08-11-2010, 17:53
Turgay abicim çok teşekkürler.

Raif Yelkenci
08-11-2010, 17:56
Veli kardeşim her ikisinide bırakma nasip işi teşekkürler.

Raif Yelkenci
08-11-2010, 17:58
Necati kardeş emekliliğe az kaldı ozaman bu kadar ara vermiyeceğim söz mesajın için teşekkürler.

Raif Yelkenci
08-11-2010, 18:03
Salih Reis teşekkür ederim size de rastgelsin.Daha karşılaşamadık ama gözlerim bir fiserman görürse Arda mı diye yanına kadar gelicem selamlar.

Raif Yelkenci
08-11-2010, 18:08
Çağatay sen hiç merak etme balık işi nasip işi bazen aynı teknede yanyana iki kişi aynı hızda çalışmıyor sizde bilirsiniz latife yapıyorsunuz gerçi ama ne derler balık bahanesi maksat bir arada olmak ve o günü yaşamak selamlar birader.

orhan yıldız
08-11-2010, 18:55
tebrikler kaptan bereketli av olmuş inşallah daha büyükleri nasip olur bol sanslar

Raif Yelkenci
08-11-2010, 19:08
Teşekkür ederim Orhan Bey tüm dostlara en irileri gelsin temennnilerimle sağolasın.