PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sığacığın paşaları bunlar

ejder_balikci
19-11-2010, 20:00
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Selam tüm rastgelsin ekibine. Öncelikle herkesin bayramını kutlar sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim. İşlerimin yorunluğundan dolayı beş altı ay gibi bir zamandandan sonra tekrar azanıza olmaktan mutluyum. Bugünkü havayı dalgasız ve sakin bulup tek başıma şöyle bir kafamı dağıtayım niyetiyle limandan yaklaşık 7200 metre mesafede bulunan derinliği 61 metre olan topuğa gittim. Çapayı attım saat 14.00 sularıydı on onbeş dakika kadar kimse yoktu sonra ilk mercan geldi arkadan iki tane iri fangiri aldım ve sonra alttan çipura sürüsümü geçti ne aşşağıda 3 tane takım vardı ben sadece yemleyip atttım onlar kendileri yakalandı yaklaşık 2 saat 15 dakika gibi bir zamanda 11 çipura 17 tane mercan ve fangiri saat 16 30 dada allah bereket versin deyip çapayı toplayıp limana döndüm. Ama esas olan birşey meşhur kupeslerin olmaması bana bu balıkları yakalattı yoksa onlardan büyük balığa fırsat kalmazdı. Tüm arkadaşlara şimdiden rastgelsin.

ibrahimz35
19-11-2010, 21:33
Mustafa Abi, maşallah çok güzel balıklar yakalamışsın.
Biz dört hatta beş kişi balığa çıkıyoruz çoğu zaman Sen'in tuttuğun gibi güzel balıklar yakalayamıyoruz.
Tebrik ederim Abi, afiyet olsun...

ejder_balikci
19-11-2010, 21:39
Çok teşekkürler ibrahim kardeşim herşey nasip kısmat meselesi bende bu kadarını ummuyordum ama dedimya nasip. sansın her daim bol olsun.

Fearless35
19-11-2010, 22:19
Maşallah...güzel balıklar...Rastgelsin abi..

ejder_balikci
19-11-2010, 22:24
sağol ufuk abi sende her balığa çıktığında oltan hep dolu gelsin inşallah.

faruk35
19-11-2010, 23:06
mustafa abi maşallah balıklar çok güzel,darısı bizimde başımıza.

orhan yıldız
20-11-2010, 00:52
oooo kardeşim dönüşüm muhteşem olmuş harika balıklar gözlerimiz bayram etti valla darısı bizim başımıza ne diyeyim

ejder_balikci
20-11-2010, 14:07
Teşekkürler orhan abicim sende tatlı su avı hastalığı bitti denize merak sasrdın geçenki tutuğun çupraları gördüm hepsi harikaydı. sana bir dahaki sefere şimdiden rastgelsin.

ejder_balikci
20-11-2010, 14:10
Faruk abi teşekkür ederim yorumların için. Allah sana daha büyüklerini nasip etsin ve şimdiden sana rastgelsin.

Raif Yelkenci
20-11-2010, 23:20
Mustafa kardeşim senin balıkları özlemişiz doğrusu maşallah bereketli olmuş avın tebrik ederim.

Halil İplikçi
21-11-2010, 00:07
güzel bir av...kırmızılar cam gibi albeni diyor adeta...ellerine sağlık...

Adem VARDARCIK
21-11-2010, 07:21
Kırmızının özlemini Mustafa kardeşimin avlarının fotoğraflarında gideriyorum resmen.Maşallah avın bereketli olsun.

Engin Bahce
21-11-2010, 11:25
mustafa abi masallah dort kisinin tuttugu balıgı tek basına yakalamıssın sansın daim olsun

paşalı
21-11-2010, 15:34
Mustafacım maşallah kutlarım balıklar muhteşem Seferihisar açıkları çoştumu tam çoşar afiyet olsun avın her daim böyle olsun.

İrfanavcı
21-11-2010, 23:13
Mustafa kardeşim çok güzel bereketli av olmuş,mercanlar ve çupralar süperrrrr,
Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.:)

Necati ARAT
22-11-2010, 09:29
Vay vay vayyyyyyy.......
Bir ara Mustafa kayboldu diyordum kiiii..
Bu ne paylaşım arkadaş..
gidişin suskun oldu ama dönüşün muhteşem..
Ellerine emeğine sağlık kardeşim..
Neyse..
Seninde geçmiş bayramını kutlar bir dahaki bayramların en az bu kadar bereketli geçmesini temenni ederim..

Erhan ÇUKURLU
22-11-2010, 14:15
Mustafa Abi tebrik ederim. Balıklar mükemmel. Asker gibi sıralamışsın valla. Kırmızılar gözlerimizi alıyor. tekrar tebrik ederim. Paylaşım için teşekkürler...

ejder_balikci
22-11-2010, 17:43
Way raif abi çok sağol bende sizi çok özledim abi. allah verdimi oluyor be abi herşey nasip kısmet meselesi. allah sana daha daha güzellerini nasip etsin.

ejder_balikci
22-11-2010, 18:11
Arkadaşlar ben toplu mesaj atmayı bilmediğimden dolayı Halil iplikçi, (mırmır)Adem vardarcık, (engin bahçe)Engin Kaptan,(paşalı) turgay abi, irfan avcı, erhan çukurlu, ve çok degerli Administratörümüz necati arat abimize ve bana yorum yazan yazmayan tüm arkadaşlara saygılarımla. not olarak amcam (kaptan karabulut açtığım konudan üç gündür haberi var ama daha teşrif etmediler. assolistler en son çıkarmış ondan olsa gerek:)))

kaptankarabulut
22-11-2010, 20:17
:D :D :D

Yiğeeeeen ne yaptın yine..Kurban bayramında kurban kesilir bu kadarda mercan çıpra tutulmaz ki..:D :D

O 61 mt. ye benide götürmüştün bir gün ama on dakika sonra burada balık yok dey,p çapayı kaldırdın.Tabii amacın bana kırmızı ve paşa tutturmamaktı.. :D:D

Yiğen paylaşım için teşekkürler afiyet bal şeker olsunlar ama ağlamasınlar.:D :D
Üç gündür girememenin nedenini sende biliyorsun ki bilgisayarım arzalıydı.

Taygun KOCABIYIK
22-11-2010, 21:44
Mustafa abi inanırmısın bayramın ikinci günü balıkta senin kulaklarını çınlattık Anıl ile birlikte dönüşün muhteşem olmuş darısı başımıza...

muhabbetci
26-11-2010, 16:48
Çok güzel av olmuş Mustafa kardeşim,Maşallah,Sığacığa gitmeyeli 5-6 yıl oluyor,abimler hafta sonu gezmek için ordaydı baya değişmiş diyorlar,son olarak kefal ve levrek almıştım kıyıdan,en yakın zamanda geleceğim oralara seferden önce nasip olursa haberleşiriz kıyıdan tiyolar için.Kendinize iyi bakın.

ejder_balikci
26-11-2010, 19:52
Her zaman beklerim önder abi yorumun için ayrıca teşekkürler.

Hasan BALIKÇI
27-11-2010, 19:31
bana birdaha kıyıdan balığa gidelim deyipte arama mustafa biladerim.:hıııı:
ben senin tekneye geliyorum :Dherkes kırmızı renge hasretken sen maşallah kadroyu kurmuşsun;):helal::helal:

valla paşaları görünce bende delirdim.yok aga sen kıyıya gelme ben suyun ortasına geliyorum :D

paylaşım için teşekkürler afiyet olsun dahada iyileri bolca olsun :)

Anıl ÜNALAN
27-11-2010, 21:40
Çok güzel balıklar gerçekten abi :) Gelicem bir gün seninle bunları avlamaya...
Devamını diliyorum abi.. Geç gelen mesajımın kusuruna bakma biraz meşguldüm hiç bilgisayara oturamadım sanırım baya zaman oldu :)

Balikci Alp
28-11-2010, 13:43
Mustafa kardeşim foruma çoktandır bakamıyordum, pazar gününü fırsat bilip bir baktım, keyiften ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah kısmetini bol etsin. Sevgiler