Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Çeşmealtı Lokumları Bölüm 1

Adem VARDARCIK
20-11-2010, 15:23
14 Kasım Pazar günü Kardeşim Reşat ile Süleyman ağabeyimizle sözleşip iki ayrı teknede iki ayrı gurubu tamamlamak üzere buluşma noktamıza vardık.Bu yüzden de bölüm bir olarak başlık attım.
Benim yerim Karabulut kaptanın teknesindeydi.Hemen arkasında da değerli kaptanımız Mehmet Ağabey teknesi ve benim daha sonra dahil olacağım gurubu karabulut a bağlandı.Burada Değerli abim Metin Bey ; Kardeşim Ersin ve diğer kardeşlerimle de Tanışma fırsatım oldu ki buradan kendilerine geçirdiğimiz güzel zaman için teşekkür ederim.
Sabah Suyunda avlanacağımız yer Güzelbahçe Kanal Mevkiiydiki Çapamızı atar atmaz gelen Kalamarlar yüzlerimizi güldürdü ve hemen livarımızdaki yerlerini aldılar.Gopez lerde azman haline gelmişlerki onlarıda ikişer üçer aldık tekneye..Metin abimin yakaladığı dev istavrit de görülmeye değerdi.

Öğleye yakın saatte vuruşlar kesildi ve alman adasını deneme kararı aldık .Metin abi burada iki kaba lidaki aldı ve birden vuruşlar kesildi.Saat 15 de ayrılma vakitleri gelmişti ve ben Mehmet Kaptanın teknesine geçtim.Bu konuyuda bölüm ikide Raporlarım.

Kullandığımız yem sülünes ve hamsi.Klasik 3 lü Takım.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Daha iyilerinin sizlerin olması dileğiyle Esenkalın.

Raif Yelkenci
20-11-2010, 21:20
Adem bu bölümde de önce seni sonra Süleyman abiyi ve son olarakda kalamarları tebrik edelim.

The Lunatic
21-11-2010, 00:48
Kalamarlar epey iştah açıcı :)) tebrikler...

Kamil ESEN
21-11-2010, 21:36
Kalamar bayram lokumu olmuş gerçekten.Afiyet olsun.Rastgelsin..

İrfanavcı
21-11-2010, 22:36
Adem kardeşim çok güzel kareler,paylaşım için teşekkürler.

Necati ARAT
22-11-2010, 09:30
Adem abi güzel kalamarlar..
emeğinize sağlık..
Paylaşım için teşekkürler..

Erhan ÇUKURLU
22-11-2010, 14:10
Tebrik ederim. Kalamarlar çok güzel gözüküyor. Kamil abinin söylediği gibi lokum gibi olmuş.

kaptankarabulut
22-11-2010, 20:50
Adem kardeşim paylaşım için teşekkürler. İnanın sizlerle bende çok güzel bir gün geçirdim. Daha nice güzel günlerde birlikte olabilme dileklerimle..

Taygun KOCABIYIK
22-11-2010, 21:36
hacı bekir lokumu mübarekler :) ikinci bölüme bakalım birde...

Adem VARDARCIK
24-11-2010, 06:21
İnce yorumlar ve ilginiz için ayrı ayrı teşekkür ederim; rastgelsin..

EAKSOY
24-11-2010, 16:18
Çok keyifli bir av günüydü eşlik eden dostlarıma teşekkürler