Tüm Versiyonu Göster : Saim abi ve arkadaşlarıyla tanışma
halimreis
28-11-2010, 14:03
ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLMUŞTUM İŞLERİMDEN DOLAYI PAYLAŞİM YAPAMIYORDUM.FIRSATI BULDUM DOKTOR SAİM ABİ EKİBİ FERUDUN ABİ VE SAVAŞ ARKADAŞIYLA SABAH 05.30 CİVARI YOLA ÇIKTIK 06.20 GİBİ AVLAK YERİNE GELDİK VE OLTALARI SUYA SALDIK AKŞAM 17.30 KADAR AVLANMAYA DEVAM ETTİK BENİM ELİMDE OLAN BAZI FOTORAFLARI YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM GÜNÜMÜZÜN BEREKETLİ GECTİĞİNİ SANIYORUM AMA BUNA EKİP ARDADAŞLARI KARAR VERİR UMARIM MEMNUN KALMIŞLARDIR.HERKESE RASTGELSİN
[Only Registered Users Can See Links]
kaptankarabulut
28-11-2010, 19:48
Halim reis paylaşım için teşekkürler.Maşallah doktorum hiç boş durmamış.
Doktorum sen bensiz bensiz nasıl gidersin oralara...:D :D :D
Hani benide götürecektin..:hıııı: :hıııı:
samimakis
29-11-2010, 09:28
Sevgili Kardeşim. 3-4 hafta önce gittiğimiz olaydan bahsediyor Halim. Sana geçen pazar bahsetmiştim,hani Mehmet kaptana bağlandığımız,çok uskumru-kolyoz aldığımız gün.Ersoy kardeş paylaşımında senin tekneyi ve benide çekmiş sağolsun. Ben sensiz gidermiyim hiç.Ben kendi fotolarımı bilgisayardaki bir sorundan dolayı daha yükleyemedim.Sen birde onları gör.En kısa zamanda görüşmek üzere,çayını özledim.
sezgin35
29-11-2010, 09:48
selamlar,arkadaşlar ben en en amatör katılımcıyım.(bir kere suya olta attım) acaba diyorum benim gibi aşırı amatörlere tahammül edebilecek ve azıcıkda bişeyler öğretebilecek kalfa -usta eşliğinde bir tekne avcılığı organize edilsede bizde katılsak birazcık feyz alsak.olurmuki.saygılarımla.RASTGELSİN.
samimakis
29-11-2010, 17:27
SEVGİLİ SEZGİN KARDEŞ. Öncelikle aramıza hoşgeldin. Havaların uygun olduğu ilk fırsatta hazır ol.Bizde çıraklık ,ustalık kalfalık yok,abilik-kardeşlik var.Kaptan Süleyman Karabulut iletelefon irtibatı kurabilirsen ilk avımızda seni arar.Karabulutun ve Serkan,ın asistanlığında seni öyle bir aşılarızki daha kurtulamazsın.Yalnız çay demlemeyi bilmiyorsan hemen öğren. çünkü teknede ilk balığı tutan çayları demler.İkinci ve üçüncü balığı tutanlarada ufak tefek bonus ve amorti ikramiyeler var.Kaptanın teli 0 538 294 01 94 Sağlıklı ve başarılı günler dilerim. Dt. SAMİM AKIŞ
kaptankarabulut
29-11-2010, 18:25
SEVGİLİ SEZGİN KARDEŞ. Öncelikle aramıza hoşgeldin. Havaların uygun olduğu ilk fırsatta hazır ol.Bizde çıraklık ,ustalık kalfalık yok,abilik-kardeşlik var.Kaptan Süleyman Karabulut iletelefon irtibatı kurabilirsen ilk avımızda seni arar.Karabulutun ve Serkan,ın asistanlığında seni öyle bir aşılarızki daha kurtulamazsın.Yalnız çay demlemeyi bilmiyorsan hemen öğren. çünkü teknede ilk balığı tutan çayları demler.İkinci ve üçüncü balığı tutanlarada ufak tefek bonus ve amorti ikramiyeler var.Kaptanın teli 0 538 294 01 94 Sağlıklı ve başarılı günler dilerim. Dt. SAMİM AKIŞ
:D :D :D Doktorum ben her zaman çay demlemeye hazırım, ikinci ve üçüncü amortileri almıyayım..:D :D :D
Anıl ÜNALAN
30-11-2010, 10:13
Çok güzel av olmuş Saim abi güzel avlarınızın devamını dilerim.
İtinayla çay demlenir yaa :) yeterki hep beraber av yapalım :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.