Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Doktorum samim abimsiz geçen bir günüm

serkanust
03-12-2010, 21:14
Arkadaşlar uzun zamandır siteye bakamıyordum. Bugün baktım doktor abim beni çağırmadan balığa gitmiş konuyu da açmış bende gittiğim avdan birkaç fotoğraf eklemek isterim herkese rastgelsin

[Only Registered Users Can See Links]

Hasan BALIKÇI
03-12-2010, 22:10
herşey çok güzel balıklar güzel :)yalnız o sevimli sevimli gülen güzel yüzlü balık dahada güzel ;)

eline sağlık serkan biladerim.:)afiyet olsun :)

serkanust
03-12-2010, 22:16
Hasan abim teşekkürler sağol

samimakis
03-12-2010, 23:33
SERKAN.......İntikamım çok kanlı ve korkunç olacak.Güzel bir av günü geçirmişsin.Yer-Zaman-Mekan ve beni kimlerle aldattığının hesabını ayrıca sitedeki dostlar hakemliğinde sana soracağım.Ancak fotolarında bir şey çok merakımı çekti.Vatoz ağlıyormu gülüyormu.Sevgili kardeşim HASAN güldüğünü belirtmiş. Hasan kardeş senin tüm av söyleşilerini dinledim,tüm videolarını izledim gerçekten bu alemde taktir alıyorsun.İnan eline çok az kişi su döker .Senden ricam vatoza bir daha dikkatlice bak. Sitedeki tüm kardeşlerimde baksın.BALIK AĞLIYOR BE....

Sen benim takılmalarıma bakma ama yinede dilime düşme.Hasan seninlede reelde tanışmak isterim. HERKESE RASTGELSİN ...

samimakis
03-12-2010, 23:36
Kaanın elindeki köpek balığını nereden buldun-aldın ?...

samimakis
03-12-2010, 23:43
SERKAN.........

PAŞA........VATOZ........KÖPEK BALIĞI......ORTAYA KARIŞIK......HAS KIRMIZI yok DAS KIRMIZI .....yine VATOZ ....ve yine ORTAYA KARIŞIK.

Nereye gittin oğlum sen.?

kaptankarabulut
04-12-2010, 15:08
Ya Serkan'ım ben demedim mi o resimleri koyma, doktorumuzun kalbi var diye..:D :D :D

Çok güzel kareler,paylaşım için teşekkürler.Amaaa, sen esas doktorumun uskumru katliamı yaptığı gün yüzündeki ifadeyi bir görseydin.:D :D :D
Uskumru kolyoz çekmekten adeta yorgun ve bitkin bir haldeydi.Sanki büyük bir savaşı kazanmış bir komutan edası vardı yüzünde.:D :D :D :D

O vatoza gelince,sanki katıla katıla gülmekten,gözlerinden yaş gelmiş bir edası var..:D :D :D

serkanust
04-12-2010, 16:34
Doktorum senin tarif ettiğin yere gittim.herkesin selamı var

serkanust
04-12-2010, 16:37
Kaptanım o anları doktorum paylaşmaz sen birdahaki sefere fotoğrafını çek bizimle paylaş teşekkürler.

İrfanavcı
04-12-2010, 17:47
Serkan çok güzel kareler,emeğinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.

Yağız DEMİR
04-12-2010, 19:44
serkan abı paylasım ıcın tesekkurler

Tuncay GÜNAY
05-12-2010, 08:37
süper bir paylaşım olmuş keyifle okudum neşeniz daim avlarınız hep böyle bereketli olsun.

serkanust
05-12-2010, 16:55
Teşekkürler irfan abi

Taygun KOCABIYIK
06-12-2010, 06:11
Serkan ustam yarasın cumartesi günü tamamını göstermedin fotoğrafları süpriz olsun diye demek :)

orhan yıldız
06-12-2010, 12:33
tebrikler kardeşim cok güzel av olmuş devamı dilerim

Hasan BALIKÇI
06-12-2010, 22:27
SERKAN.......İntikamım çok kanlı ve korkunç olacak.Güzel bir av günü geçirmişsin.Yer-Zaman-Mekan ve beni kimlerle aldattığının hesabını ayrıca sitedeki dostlar hakemliğinde sana soracağım.Ancak fotolarında bir şey çok merakımı çekti.Vatoz ağlıyormu gülüyormu.Sevgili kardeşim HASAN güldüğünü belirtmiş. Hasan kardeş senin tüm av söyleşilerini dinledim,tüm videolarını izledim gerçekten bu alemde taktir alıyorsun.İnan eline çok az kişi su döker .Senden ricam vatoza bir daha dikkatlice bak. Sitedeki tüm kardeşlerimde baksın.BALIK AĞLIYOR BE....

Sen benim takılmalarıma bakma ama yinede dilime düşme.Hasan seninlede reelde tanışmak isterim. HERKESE RASTGELSİN ...

:D:D:D:D samim abi güzel sözlerin için teşekkürler:)

valla doğruyu söylemek gerekirse galiba serkan biladerim o vatozu gıdıklayarak zorla güldürmüş gülerkende ağlatmış.:Dböylece bende hem senden taraf hemde serkan biladerimden taraf olmuş oldum.:D

yani ne şiş ne kebap yandı.;)allah muhabetinizi ve neşenizi bozmasın.:) her ikinizinde aynı karade güzel avlarınızı görmek dileğimle.:)

Necati ARAT
07-12-2010, 12:04
Serkan abi hele şükür döktürmüşsünüz bakıyorumda..
Paylaşım için teşekkürler..
Bir soru??
o KÖPECİK BALIĞINIDAMI YEDİN..??

serkanust
07-12-2010, 19:22
süper bir paylaşım olmuş keyifle okudum neşeniz daim avlarınız hep böyle bereketli olsun.

Teşekkür ederim Tuncay biladerim.. sizlerinde oltaları dolu gelsin her daim..

serkanust
07-12-2010, 19:28
:D:D:D:D samim abi güzel sözlerin için teşekkürler:)

valla doğruyu söylemek gerekirse galiba serkan biladerim o vatozu gıdıklayarak zorla güldürmüş gülerkende ağlatmış.:Dböylece bende hem senden taraf hemde serkan biladerimden taraf olmuş oldum.:D

yani ne şiş ne kebap yandı.;)allah muhabetinizi ve neşenizi bozmasın.:) her ikinizinde aynı karade güzel avlarınızı görmek dileğimle.:)

Nasıl bildin be Hasan abi. Doktoruma iyi poz versin diye zorla güldürmüştüm onu..:D :D :D :D

serkanust
07-12-2010, 19:34
Serkan abi hele şükür döktürmüşsünüz bakıyorumda..
Paylaşım için teşekkürler..
Bir soru??
o KÖPECİK BALIĞINIDAMI YEDİN..??

Necati kardeşim teşekkürler.Aslında onu kurutup,duvara asacaktım akşam iple bağlayıp pencereden sarkıttım aşağıya ama gece kediler alıp gitmişler..:D :D :D :D