Tüm Versiyonu Göster : Org. öncesi antreman yapalım dedim katliam yaptığımı söylediler :)
Tuncay GÜNAY
22-12-2010, 01:02
[Only Registered Users Can See Links]
çok uzun bir süredir balığa gidememiştik kurlarımız büyüyüp canavar olmuştu ve nihayet 19/12/2010 pazar günü avlanmak için cumartesi gecesi düştük yollara güvercinlik iskelesine vardığımızda saat 05:00 idi kaptanımız bizi teknede hazır bekliyordu çayı ocağa koymuştu vira bismillah deyip açıldık avlak bölgemize ekibimiz (daltonlar) lakabı ile eniştem EMİNCAN, TANER, AHMET (avarel) ORKUN, ve BEN cuma akşamından itina ile hazırladığım 496/1 iğne takımlarımızı taktık oltalarımıza yarım saatlik bir yolculuktan sonra avlak bölgemize vardık o an büyük bir şok yaşadım avlak bölgesi çupra yetiştirme çiftliklerinin tam dibi idi kafeslere olan mesafemiz 50 mt den yakındı sanki çok bozulmuştum ama bu olay ekibimin çok hoşuna gitti tabi çünkü kesin balık yakalayacaklardı nede olda kafesten kaçan balıklar altta diye düşünüyorlardı bende bozulmama rağmen ses çıkarmadım ama içim içimi yiyordu tabi bu iş bence amatör balık avi değil beceri ve haz olma değil de bir nevi canlı balık satın almak gibi bir durum du sanki... ama öyle olmadı tabiiii :):):):) kahvaltımızı yapıp oltaları salladık aşağıya 55 - 60 mt civarı derinlikte oltalara tık yok aşağısı boooşşşşşşşşşşşşş sevimdiğimi belli etmedim tabi kaptanımız yarım saat sonra demir aldı başka kafese, oradada durum aynı yine demir aldı başka kafese hahahahaha balık yokkkkkk hava da öyle kararsızki çisil çisil yağıyor duruyor biraz güneş açıyor derken tekrar kapanıyor sonra tekrar yağmurrr maceraya bakarmısınız ama bu arada ekibin yüzü çok kötü balık merasında balık tutamıyoruz. derken arada küçük vuruşlar gelmeye başladı aşağıdan ilk misafir orkun arkadaşımdan geldi İZMARİTT :) ben dayanamadım doğru kaptanın yanına bizi kafeslerden başka bir yere veya topuk veya kayalık bir bölgeye götürmesini istedim kaptan biraz bozuldu fakat PATRON BENİMM tabi kırmadı açıldık epeyce takımlar aşağıyaa hop mercan benden ohh dedim işte bu hemen karşılık orkun dan geldi kocaman bir levrekkkk maşallah baba gibi kıskandım tabiii içlerinde en tecrübeli benim ama büyük balık orkundan :) nasip işte bu arada bütün arkadaşlar 1 er 2 şer izmarit mercan almaya başladılar hop iri bir çupra kaptandan tebrik merasimi bende hırslanmaya başladım tabi neyse ben 4 - 5 tane iri izmarit 4 tane mercan almıştım keyfim yerinde idi ama ekibin pek şansı yoktu ben dayanamadım ön tarafa geçip iğnelerimi 4 numara çapraz iğne ile değiştirip geri geldim salladım aşağıya bir ara oltanın ucunun hafifçe aşağıya eğilir gibi olduğunu gördüm bilmeden vurdum tasmayı ama olta aşağıda bir yere takıldı gibi oldu ben başladım sarmaya çok güç çeviriyordum gırgırı kaptan dediki tuncay iri bir çupra çekiyorsun kardeş dedi sevinerek heyecanla sarmaya devam ettim tabi sar sar sar ama çok zor sarıyorum kaptan yanımda seleyi hazırladı balığı tekneye almak için ama balık tekneye 10 mt cıvarı varken iğneden kurtuldu :(:(:(: olta kuş gibi hafifledi offf ne kızmışım beee farkında olmadan elimdeki oltayı balık kovama çarpıvermişim olta kırıldı kova kırıldı balıklar çırpınmaya başladılarr herkez şol oldu tabi ilk defa PAŞA tutacaktı ama nasip değilmişşş hırs bu ya azimle uğraştım yarım saat kadar onra aynı olay bir daha olta yamuldu aşağıya zor zor sarmaya başladım bu arada içimden de dua ediyorum aşağıdan geln misafire yalvarıyorum KAÇMAAAAAA diye bu sefer dikkatliyim artık veeeeeeee 2 TANE PAŞA aşağıdan selam verdi gördum onları YİPPPHUUUUUUUUUUUUUUU işte bu dedim paşa hemde 2 taneeeee sonrası mı devamlı çekmeye başladım ne kadar çektiğimi bilmiyorum ama biraz sonra orkun antenli mercanı alıverdi tekneye çokkk yakışıklı idi ama neden se arkadaşlara çok rica etmeme rağmen teknede foto almadılar aldırtmadılar. neden mi çok fazla tuttuğum için ollar hiç paşa çekemediler o yüzden neyse buyrun bunlarda fotolarım yem olarak canlı mamun, sardalye,hamsi, tuza yatırılmış tavuk göğsü (tavuk göğsüne iştahla atladılar) bundan sonra hep yanımda bulunduracağım.
saygılar
Necati ARAT
22-12-2010, 08:34
Tuncay abi Kıskananlar çatlasın seni beee...
Şansın Yaver gitmiş Nasibin bolmuş..
Paşacıkları almışsın vesselam..
Emeğine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler..
Abi söylemeden geçemiyeceğim..
zaten çiftliklere yaklaşmak tehlike..
Sahilgüvenlik tarafından para cezası yüksek..
İyisini yapmışsınız kafeslerden ayrılarak..;)
Anıl ÜNALAN
22-12-2010, 09:27
Güzel bir av olmuş abi tebrik ederim :)
Çiftlik kıyısı biraz üzücüymüş ama yine balıklar biraz oraların etkisinde kalmış gibi gözüküyor :)
Olsun kurtlar çokk iyi dökülmüştür. Keşke o paşayı kaçırmasaydın da trofeni de yapmış olsaydın :)
Görüşmek üzere abi :)
Adem VARDARCIK
22-12-2010, 11:58
Maaşallah diyorum kardeşim.Şiir gibi dizelenmişler paşa ile Mercanlar.Detaylı anlatım ve paylaşım için teşekkürler ; umarım Seferihisar da da aynı bereketi buluruz hepberaber.
Esenkalın.
ejder_balikci
22-12-2010, 13:47
Tuncay abi avınız baya bereketli geçmiş şansınız her daim böyle olsun.
Raif Yelkenci
22-12-2010, 18:05
Eline koluna diline sağlık Tuncay kardeşim anlatım detaylı süper balıklar harika kaçan için sakın üzülme oda bu güzel günün zekatı olun selamlar biraderim.
Hasan BALIKÇI
22-12-2010, 18:57
HELALİN VAR TUNCAY BİLADERİM :)
iyi antrenman yapmışsın çok güzel :helal::helal::helal:
böyle güzel anlara nedenebilirki kardeş yüreğine sağlık demekten başka bişey demem.:)
dahada iyileri sana yakışır kardeşim.:)bende bööööööyle bakıp bakıp iç geçiririm.:)
sana misilleme yapayımmı istermisin ?:D:D:D:D
Tuncay GÜNAY
22-12-2010, 19:18
Tuncay abi Kıskananlar çatlasın seni beee...
Şansın Yaver gitmiş Nasibin bolmuş..
Paşacıkları almışsın vesselam..
Emeğine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler..
Abi söylemeden geçemiyeceğim..
zaten çiftliklere yaklaşmak tehlike..
Sahilgüvenlik tarafından para cezası yüksek..
İyisini yapmışsınız kafeslerden ayrılarak..;)
teşekkür ederim necati kardeş kıskanan olursa çatlamasın onların oltalarına daha irileri daha güzelleri nasip olsun org. da görüşmek üzere
Tuncay GÜNAY
22-12-2010, 19:20
Güzel bir av olmuş abi tebrik ederim :)
Çiftlik kıyısı biraz üzücüymüş ama yine balıklar biraz oraların etkisinde kalmış gibi gözüküyor :)
Olsun kurtlar çokk iyi dökülmüştür. Keşke o paşayı kaçırmasaydın da trofeni de yapmış olsaydın :)
Görüşmek üzere abi :)
kaçan balık büyük olurmuş derlerdi de inanmazdım doğruymuş allah sağlık ve ömür verirse trofe de tutarız be kardeş inşallah senin tekneye nasip olur diyorum.
Tuncay GÜNAY
22-12-2010, 19:22
Maaşallah diyorum kardeşim.Şiir gibi dizelenmişler paşa ile Mercanlar.Detaylı anlatım ve paylaşım için teşekkürler ; umarım Seferihisar da da aynı bereketi buluruz hepberaber.
Esenkalın.
teşekkürler güzel kardeşim daha irileri sizlere rastgelsin. iyi dileklerine katılıyorum org. da böyle bereketli olur inşallah. görüşmek üzeree.
Tuncay GÜNAY
22-12-2010, 19:25
Tuncay abi avınız baya bereketli geçmiş şansınız her daim böyle olsun.
mustafa abi biliyorsun bu avımızı seferihisarda yapacaktık ama hava durumu muhalefeti ile ertelemiştik fakat ekip güvercinliği tercih etti. birgün ansızın yanına gelebilirizzz. sizlerinde şansı açık iğneniz keskin olsun.
Tuncay GÜNAY
22-12-2010, 19:28
Eline koluna diline sağlık Tuncay kardeşim anlatım detaylı süper balıklar harika kaçan için sakın üzülme oda bu güzel günün zekatı olun selamlar biraderim.
teşekkürler kaptanım beraber de olur inşallah birgün sana misafir olma düşüncesindeyimm. anlatıma gelinde gece geç vakitte yazdığım için fazla yazmadım kısacık yazdım geçtim beğendiğinize sevindim.
Tuncay GÜNAY
22-12-2010, 19:35
HELALİN VAR TUNCAY BİLADERİM :)
iyi antrenman yapmışsın çok güzel :helal::helal::helal:
böyle güzel anlara nedenebilirki kardeş yüreğine sağlık demekten başka bişey demem.:)
dahada iyileri sana yakışır kardeşim.:)bende bööööööyle bakıp bakıp iç geçiririm.:)
sana misilleme yapayımmı istermisin ?:D:D:D:D
ahhh be üstadım ben yanarım yanarım beraber ava gidemedik ya ona yanarımmm. her geçen gün dahada hırslanıyorum bahar gelsin de görüşelim beraber tutalım sen kadar tutamasamda birkaç parça tutarım sanırım.
bu arada ben gibi bir çömezi gale alıpta misilleme yapman senin şanına namıma leke düşürür be üstadım bırak çömezle çömez olma:D:D:D:D:D sen koskoca paşa avcısı hasan balıçısın uyma banaaa:D:D:D:D:D:cool:
Hasan BALIKÇI
22-12-2010, 19:59
ahhh be üstadım ben yanarım yanarım beraber ava gidemedik ya ona yanarımmm. her geçen gün dahada hırslanıyorum bahar gelsin de görüşelim beraber tutalım sen kadar tutamasamda birkaç parça tutarım sanırım.
bu arada ben gibi bir çömezi gale alıpta misilleme yapman senin şanına namıma leke düşürür be üstadım bırak çömezle çömez olma:D:D:D:D:D sen koskoca paşa avcısı hasan balıçısın uyma banaaa:D:D:D:D:D:cool:
yanmaaaaaaaaaaa :)merak etme sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun sadece balığa gitmek anlık mesele :)
sen çömezsen bende senin yanında stajer olayım :D ne olcakki mesele çok balık tutmak deyilki önemli olan balığa gidip keyif almak.;)sen her balığa gittiğinde müthiş keyif alıyorsunki yazılarında bile bize bunu yaşatabiliyorsun.:helal::helal:
sen zaten bana istesende ulaşamazsın :deli::D:D:D:D
Halil İplikçi
22-12-2010, 20:14
Kurtlar iyice bi dökülmüş onca yola değmiş :helal: kaçanın çipura olduğunu
nasıl hissettin? iri mercan ya da sinaritte olası bence... oltayı hep dipleyip güzel kaba lida aldığımız bir avda 1.0 kg civarı bir sinarit almıştım seni okurken onu yeniden yaşadım adeta; keşke kaçırmasaydın.
gonencsenkal
22-12-2010, 20:51
Tebrik ediyorum güzel bir av olmuş izmaritlerde maşallah çok iriymiş.İnşallah daha güzellerini de organizasyonda yakalarsınız ..
hey maşallah tuncay abi bu balılar ne böyle vallahi gırgır gisin tebrikler abi şansın bol olsun yeni yılda sana hep şans getirsin rasgelsin
ali rıza acar
23-12-2010, 11:59
Balıklar çok çok güzel. Fakat anlatışındaki ifadeler o kadar iyi ki o kadar heyecan verici ki o anı tekrar yaşıyorsun ve bizlere de yaşatıyorsun. Nefis bir paylaşım olmuş. Teşekkürler ve tebrikler.
Harika bir av olmuş ellerine saglık bırak kim ne derse desin,oltaya gelen balıga gelmemi diyeceksin.
Ben bu konuda çok dertliyim zaten dürüstce tuttugun bütün balıkları koymuşsun , zehir atmadın dinamit atmadın, yarısını saklayıp yarısını koymadın helal ellerine sağlık.
kaptankarabulut
23-12-2010, 15:34
VAAAAAAAAAAAAAAAAY VAY VAY bENİM TUNCAY'ım
Nerelere gidermişte ne katliamlar yaparmış.:helal: :helal: :helal:
Tuncay'ım anlatımın bir harika.Sanki o anları seninle birlikte bende yaşadım.
Eline emeğine sağlık.
Amaaaa bizim paşa üstadımız bu gün Sığacığa organizasyon öncesi avlak bölgesini denetlemek amacıyla avlanmaya gitti.:D :D
Zannedersem bu akşam veya yarın konuyu açar.Gör bak nası misilleme yapıyor sana...:D :D :D
Tebrikler tuncay abi Allah nazarlardan sakınsın Paşalar eline yakışmış abim. Daha iyilerine rastgelsin:helal::helal:
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 21:35
yanmaaaaaaaaaaa :)merak etme sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun sadece balığa gitmek anlık mesele :)
sen çömezsen bende senin yanında stajer olayım :D ne olcakki mesele çok balık tutmak deyilki önemli olan balığa gidip keyif almak.;)sen her balığa gittiğinde müthiş keyif alıyorsunki yazılarında bile bize bunu yaşatabiliyorsun.:helal::helal:
sen zaten bana istesende ulaşamazsın :deli::D:D:D:D
haklısın üsdadım allah sağlık sıhat verdikten sonra biz seninle çokkk balığa gideriz. paşa tutmanın inceliklerini püf noktalarını öğretirsin. dediğin gibi çok balık tutmak değil tutarken haz almak esas olan ben balık tutmayı çok seviyorum birde deniz uzak olmasa :):):)
haklısın üstadım sana yetişemem ben tutmayı öğrendim sadece ama sen onlarla iletişim de kuruyormuşşsun ben öyle duydum:D:D:D:D
kaplumbağa kaf dağındaki sevgilisini görmek için yola koyulmuşş düşmüş yola yolda orman ahalisi bunu görmüşler ve sormuşlar kaplumbağa kardeş nereye gidiyorsun kaplumbağa cevap vermiş: kaf dağının ardındaki sevdiğimi görmeye eee yol çok uzun senin ömrün yetmez demişler. kaplumbağa cevap vermiş. : olsun ona ulaşamasamda yolunda ölürüm. :):):):)
bu arada sığacıktan balığa çıkmışsın üstadım konuyu açmanı bekliyorummm :D:D:D:D:D:D
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 21:41
Kurtlar iyice bi dökülmüş onca yola değmiş :helal: kaçanın çipura olduğunu
nasıl hissettin? iri mercan ya da sinaritte olası bence... oltayı hep dipleyip güzel kaba lida aldığımız bir avda 1.0 kg civarı bir sinarit almıştım seni okurken onu yeniden yaşadım adeta; keşke kaçırmasaydın.
halil kardeş bizdeki kutlar dökmekle bitmiyor inan dönüş yolunda kaşıntı tekrar başladı :)
kaçanın çıpra olduğunu kesin bilemem tabi öle olduğunu tahmin ettik kaptanda çupra geliyor deyince öyle kabul ettik artık dediğin gibi de olabilir. ama şundan kesin eminim kaçan balık gerçekten büyük oluyormuş:):):):) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:D:D:D:D
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 21:43
Tebrik ediyorum güzel bir av olmuş izmaritlerde maşallah çok iriymiş.İnşallah daha güzellerini de organizasyonda yakalarsınız ..
teşekkürler kardeş inşallah org. günü nasibimiz açık olur inşallah.
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 21:47
hey maşallah tuncay abi bu balılar ne böyle vallahi gırgır gisin tebrikler abi şansın bol olsun yeni yılda sana hep şans getirsin rasgelsin
saolasın yenal kardeş eh ihçe nasibimiz bolmuş bu avda 3 tane kupes tutunca sevindiğim göklere uşyuğum günler dün gibii iyi dileklerine katılıyorum daha irileri güzelleri sizlere nasip olsun şansınız her daim açık iğneniz keskin olsun yeni yıl gönlünüzce olsun.
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 21:52
Balıklar çok çok güzel. Fakat anlatışındaki ifadeler o kadar iyi ki o kadar heyecan verici ki o anı tekrar yaşıyorsun ve bizlere de yaşatıyorsun. Nefis bir paylaşım olmuş. Teşekkürler ve tebrikler.
haklısın ali rıza abi aynen dediğin gibi konuyu açarken de sanki o anları tekrar yaşıyorum konuyu gece 03:00 civarlarında yazdım çok yorgundum yorgun olmasaydım en ince deteylarını bile yazardım. fotolarda görünen bir midye vardı dikkat ettinizmi bilmem o deteyı aylamışım oltaya yakıldı yuları çektiğimde 15 dakika güldük oltayla midye yakaladı hıyarrr dediler
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 21:56
Harika bir av olmuş ellerine saglık bırak kim ne derse desin,oltaya gelen balıga gelmemi diyeceksin.
Ben bu konuda çok dertliyim zaten dürüstce tuttugun bütün balıkları koymuşsun , zehir atmadın dinamit atmadın, yarısını saklayıp yarısını koymadın helal ellerine sağlık.
teşekkürler abi güzel bir av oldu herkesin avları en az benimki kadar olsun daha iyileri daha güzelleri nasip olsun.
senin konularını takip ediyorum balığın hasını sen tutuyorsun be ustaaa bizde seyrederken haz duyuyoruz antalyaya yolum düşerse kesin çayını içmeye geleceğim.
Hasan BALIKÇI
23-12-2010, 22:25
haklısın üsdadım allah sağlık sıhat verdikten sonra biz seninle çokkk balığa gideriz. paşa tutmanın inceliklerini püf noktalarını öğretirsin. dediğin gibi çok balık tutmak değil tutarken haz almak esas olan ben balık tutmayı çok seviyorum birde deniz uzak olmasa :):):)
haklısın üstadım sana yetişemem ben tutmayı öğrendim sadece ama sen onlarla iletişim de kuruyormuşşsun ben öyle duydum:D:D:D:D
kaplumbağa kaf dağındaki sevgilisini görmek için yola koyulmuşş düşmüş yola yolda orman ahalisi bunu görmüşler ve sormuşlar kaplumbağa kardeş nereye gidiyorsun kaplumbağa cevap vermiş: kaf dağının ardındaki sevdiğimi görmeye eee yol çok uzun senin ömrün yetmez demişler. kaplumbağa cevap vermiş. : olsun ona ulaşamasamda yolunda ölürüm. :):):):)
bu arada sığacıktan balığa çıkmışsın üstadım konuyu açmanı bekliyorummm :D:D:D:D:D:D
tuncay kardeşim sağol :)
sen bu balık hobisini gerçekten yolunda ölecek kadarmı seviyorsun ?bak canım kardeşim güzel bir hikaye ama bırak biz bu hikayedeki gibi hedefe ulaşmadan ölmeyelim:)sadece dostlarımızla güzel anlar yaşamaya gayret edelim onları kırmadan dostluklarımız baki kalsın işte o zaman hedefimize sağ salim ulaşmış oluruz.:)
seni seviyoruz canım kardeşim sen bize daha çok güzel paylaşımlar sunacaksın:helal::helal::helal::helal:
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 22:27
VAAAAAAAAAAAAAAAAY VAY VAY bENİM TUNCAY'ım
Nerelere gidermişte ne katliamlar yaparmış.:helal: :helal: :helal:
Tuncay'ım anlatımın bir harika.Sanki o anları seninle birlikte bende yaşadım.
Eline emeğine sağlık.
Amaaaa bizim paşa üstadımız bu gün Sığacığa organizasyon öncesi avlak bölgesini denetlemek amacıyla avlanmaya gitti.:D :D
Zannedersem bu akşam veya yarın konuyu açar.Gör bak nası misilleme yapıyor sana...:D :D :D
teşekkürler kaptanımmm bak gördün mü kopes aşısı en iyisiymişşş:D:D:D:D:D hatırlıyormusun 1 tekne org. da tanıştığımız günü sabahı denize açılacakken telaşla ordaki arkadaşlara takım hazıryayıvermeleri için ettiğim ricaları hatta zaman yetmedi beni takımım 2 iğneli kalmıştı.:(:(:(:( sülünezi ilk o zaman görmüştüm hatta nasıl takıldığını bilmediğimden en uçtaki budunu kesip takıyor gerisini denize atıyordum hahaha taki seninle balığa çıktığımızda söyledin sülünesin neresini nasıl takılacağını gösterdinn katliamın sorumlularından birisi de sensinnnn:D:D:D:D:D
hasan üstadımın bal kovası sende olduğu sürece misilleme yapamaz diyorum başka da bişi demiyorumm:):):):)
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 22:32
Tebrikler tuncay abi Allah nazarlardan sakınsın Paşalar eline yakışmış abim. Daha iyilerine rastgelsin:helal::helal:
teşekkürler serkan kardeş cümlemizi. nasip işte nihayet paşa ile tanıştık. ben onları çok sevdim. onlarda beni sevdiler sanırım. birde teknede senin gibi bir kameramanımız olsaydı video alabilseydim çok daha şık olacaktı.:D:D:D:D:D güzel yorumun için teşekkürler rastgelsin her daim.
Yağız DEMİR
23-12-2010, 22:47
Tuncay abı sen bu işi bayaaa ılerletmıssın tebrıkler
balılarda harıka
teşekkürler kaptanımmm bak gördün mü kopes aşısı en iyisiymişşş:D:D:D:D:D hatırlıyormusun 1 tekne org. da tanıştığımız günü sabahı denize açılacakken telaşla ordaki arkadaşlara takım hazıryayıvermeleri için ettiğim ricaları hatta zaman yetmedi beni takımım 2 iğneli kalmıştı.:(:(:(:( sülünezi ilk o zaman görmüştüm hatta nasıl takıldığını bilmediğimden en uçtaki budunu kesip takıyor gerisini denize atıyordum hahaha taki seninle balığa çıktığımızda söyledin sülünesin neresini nasıl takılacağını gösterdinn katliamın sorumlularından birisi de sensinnnn:D:D:D:D:D
hasan üstadımın bal kovası sende olduğu sürece misilleme yapamaz diyorum başka da bişi demiyorumm:):):):)
valla tuncay abi bir misilleme geliyorki ben tam siper uzan derim başkada bişey demem.kim kızdırdı benim abimi böle ya org alanında paşa bırakmamış gibime geliyor:hıııı::hıııı::hıııı:
Yağız DEMİR
23-12-2010, 23:22
tuncay abı o mısııllemeyı bende gordum felaket :)
misille kalsa iyi atom bombası mübarek :deli::deli:
Mehmet BODUROĞLU
24-12-2010, 09:23
Oh oh ohhh.
Kırmışsınız balığın belini valla.
Afiyet bal şeker olsun sizlere.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
( güvercinliğe gittiğinize değmiş bence :) )
Tuncay GÜNAY
25-12-2010, 15:27
Tuncay abı sen bu işi bayaaa ılerletmıssın tebrıkler
balılarda harıka
yağız kardeş emek harcıyorum araştırıyorum vakit harcıyorum tabi sonunda ilerliyoruz. sizler kadar olamasamda öğrendik birşeyler. 1. tekne org. güzelbahçede bana takım yapıverdiğin için teşekkürler benimki 2 zokalı yarım kalmıştııı hatırladın mı :):):):) bu org. takınlar sendennn:D:D:D:D:D:D
Tuncay GÜNAY
25-12-2010, 15:29
valla tuncay abi bir misilleme geliyorki ben tam siper uzan derim başkada bişey demem.kim kızdırdı benim abimi böle ya org alanında paşa bırakmamış gibime geliyor:hıııı::hıııı::hıııı:
serkan kardeş hasan üstadım öle bir şey yapmaz o çömezle çömez olmaz:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tuncay GÜNAY
25-12-2010, 15:30
tuncay abı o mısııllemeyı bende gordum felaket :)
yağız kardeş misilleme değildir o AR-GE dir o
Tuncay GÜNAY
25-12-2010, 15:33
Oh oh ohhh.
Kırmışsınız balığın belini valla.
Afiyet bal şeker olsun sizlere.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
( güvercinliğe gittiğinize değmiş bence :) )
valla kurtlarımız döktük işteee daha iyi avlar sizlere nasip olsun. orada kulaklarını çok çınlattık kardeşşş yaşadığınız talihsizlik inan aklımızdan çıkmadı ama bizde 5 kişilik ekibin hiç birinde belge yoktu:D:D:D:D:D:D:D:D 16 ocakta görüşürüz.
Taygun KOCABIYIK
26-12-2010, 10:19
Tuncay abimm kurtlar dökülmüş saçılmış organizasyona kadar rahat rahat takip edersin siteyi artık :D
Sineme ve Ebru ablama çok selamlarrr
Tuncay GÜNAY
26-12-2010, 16:28
Tuncay abimm kurtlar dökülmüş saçılmış organizasyona kadar rahat rahat takip edersin siteyi artık :D
Sineme ve Ebru ablama çok selamlarrr
evet tagocum kurtları döktük sayılır. aynen dediğin gibi siteyi yakından takip ediyorum. şimdi takımları bi elden geçmek lazım artık 5 numara mercan iğnesi ve 0,16 ip misina almam lazım. org. da görüşürüz A.S
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.