Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Tek kelime ! Mükemmelll ;))

BARBAROS.T
24-12-2010, 12:09
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Herkese merhaba;

Çarşamba günü çıktığımız Boğaz balık avı'ndan dün gece çok geç saatlerde döndük. Resimlerden de anlayacağınız gibi muhteşem bir av yaşadık.
Boğaz da kateti ve sırtı yaptık. Müthiş bir av hikayesi hazırlıyorum şimdilik bu resimlerle biraz keyiflenin istedim.

Herkese saygılar ;)

Necati ARAT
24-12-2010, 12:39
Vedat bey kutlarım..
Konuya yazmış olduğunuz yazıdan çok heyecanlı dakikalar geçirdiğiniz belli..
Avın geniş hikayesinide bekliyorum..
Tam bir trofe..
Kutlarım Paylaşım için teşekkürler..

Kamil ESEN
24-12-2010, 14:23
Güzel balık,tebrikler.Biraz anlatsaydınızda avı yaşasaydık bizde..Paylaşıma teşekkürler..

discus
24-12-2010, 14:45
Konunun detayını dört gözle bekliyorum abi tebrikler...

Hasan BALIKÇI
24-12-2010, 18:36
vedat kardeşim konunun bütün özetini BARBAROSyazısının altında yatan güzel yaratık anlatıyor ama hernekadar anlatsada dinlemek istiyoruz.:) canımızda çeker uzatmadan ziyarete geliriz artık.:)

paylaşımı bekliyoruz :helal::helal:

ejder_balikci
24-12-2010, 18:38
Veat abi çok güzel bir balık yakalamışsınız tebrik ederim şansınız her daim böyle olsun. Birgün eğlence ve sohbet amaçlı yanınıza gelmek istiyorum sizcede bir sakıncası yoksa.

samimakis
24-12-2010, 19:20
VEDAT kardeş....senin paylaşımlarında güzel şeyler görmeye alışkındık,ama böylesini ilk kez gördük.Seni kutlarım.

En kısa sürede arkadaşlarımla beraber hem tanışmak hem beraber avlanmak için seni ziyaret etmek istiyoruz, sence sakıncası yoksa.

Başarılarının devamını diler sağlık,esenlik dolu günler dilerim.RASTGELSİN.

Erdoğan sızarlar
25-12-2010, 10:11
Resim herşeyi anlatıyor zaten. :)

BARBAROS.T
25-12-2010, 11:14
Vedat bey kutlarım..
Konuya yazmış olduğunuz yazıdan çok heyecanlı dakikalar geçirdiğiniz belli..
Avın geniş hikayesinide bekliyorum..
Tam bir trofe..
Kutlarım Paylaşım için teşekkürler..

Güzel balık,tebrikler.Biraz anlatsaydınızda avı yaşasaydık bizde..Paylaşıma teşekkürler..

Konunun detayını dört gözle bekliyorum abi tebrikler...

vedat kardeşim konunun bütün özetini BARBAROSyazısının altında yatan güzel yaratık anlatıyor ama hernekadar anlatsada dinlemek istiyoruz.:) canımızda çeker uzatmadan ziyarete geliriz artık.:)

paylaşımı bekliyoruz :helal::helal:

Veat abi çok güzel bir balık yakalamışsınız tebrik ederim şansınız her daim böyle olsun. Birgün eğlence ve sohbet amaçlı yanınıza gelmek istiyorum sizcede bir sakıncası yoksa.

VEDAT kardeş....senin paylaşımlarında güzel şeyler görmeye alışkındık,ama böylesini ilk kez gördük.Seni kutlarım.

En kısa sürede arkadaşlarımla beraber hem tanışmak hem beraber avlanmak için seni ziyaret etmek istiyoruz, sence sakıncası yoksa.

Başarılarının devamını diler sağlık,esenlik dolu günler dilerim.RASTGELSİN.

Resim herşeyi anlatıyor zaten. :)

İlginize teşekkür ederim. Raporuöu şimdi hazırlıyorum.;)