Tüm Versiyonu Göster : 26.12.2010 çeşmealtı av raporu.
muratbaykent
27-12-2010, 16:52
Cumartesi günü havanın oldukça yüksek olması sebebiyle umutlarımızı pazar gününe bırakıp(cumartesi gecesi umutlarımız bir ara iyice tükensede) pazar günü av yapabilmek ümidiyle ben,eşim Deniz,Uğur ve eşi Miray çeşmealtının yolunu tuttuk.Neyseki sabaha karşı havanın yatması sayesinde açıldık denize.Bu arada İbrahim kardeşim evden izin alamadığı için:) (tabii bana öyle demedi ama ben anladımm;) ) gelemedi. Sabah 06:00 ile 10:30 arasında yaptığımız avın resimleri aşağıda.Bir ara öyle bir yağmur yağdı ki, ne adalar nede kara ortada yoktu.Bizde demir atıp görüş mesafesi açılsın diye bekledik.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Raif Yelkenci
27-12-2010, 17:45
Murat bey tebrik ederim kısa zamanda müthiş güzel balıklar siz bizim Çeşmealtı nın yüz akısınız kutlarım afiyetolsun rastgele.
kaptankarabulut
27-12-2010, 18:28
Murat kardeşim o kadar kısa zaman da çok güzel av çıkarmışsınız.Pazar günü balık gerçekten çok iştahlıydı,ama biz yarım saat bile avlanamadık hava patladı.Hemen geri dönmek zorunda kaldık.
Paylaşım için teşekkürler,afiyet olsun.
ergundürüsel
27-12-2010, 19:02
bacanak
yokluğumda denizi kurutmaya niyetlendiniz galiba . şu ameliyat izleri geçsin belim bi düzelsin inşallah ben de geleceğim .tabii yormadan . şaka bir yana iyi balık tutmuşunuz . devamının gelmesi umuduyla ......
Hasan BALIKÇI
27-12-2010, 19:09
murat biladerim azmin sonu başarı gördüğümüz gibi.:):helal::helal:
daha güzel avlara inşallah.:)
muhabbetci
27-12-2010, 21:12
Güzel bir av olmuş maşallah,yeni yılda daha güzel avlar sizinle olsun.
Tuncay GÜNAY
27-12-2010, 21:19
kısa zaman da da olsa güzel ve bereketli bir av olmuş tebrikler.
ibrahimz35
27-12-2010, 22:06
bacanak
yokluğumda denizi kurutmaya niyetlendiniz galiba . şu ameliyat izleri geçsin belim bi düzelsin inşallah ben de geleceğim .tabii yormadan . şaka bir yana iyi balık tutmuşunuz . devamının gelmesi umuduyla ......
Ergun Abi, geçmiş olsun Allah şifalar versin.
Görmiş olduğun gibi, Murat Abi, ikimizi ekip yine bir kaçamak yapmış.
Pazar günü dükkan açmamış olsaydım, ne yapıp edip bende gelirdim.
Ergun Abi, Murat Abi ufak tefek balıkları yakalasın. Biz çupura yakalamaya gideriz.
Senin, yapman gereken işleri ben seve seve yaparım.
Sen gel yeter.
Murat Abi, şaka biryana kısa sürede çok güzel balıklar yakalamışsınız.
Yenge'nin, şansına olsa gerek...
murat abi ailecek güzel balıklar yakalamışsınız..
tebrık ederim:)
Halil İplikçi
27-12-2010, 22:21
o çılgın yağmura rağmen...balık bulmuşsunuz bravo!:helal:
Necati ARAT
28-12-2010, 08:51
Murat abim tebrikler Ailecek bir pazar sabahını böyle güzel geçirmek çok hoş..
Hava muhalefeti olmasaymış dahada güzel olacağı kanatindeyim..
Kısa zamanda yapılan av çok verimli geçmiş ..
Kısa bir zamanda ancak böyle güzel balıklar avlanabilir..
Nasibin bol olsun..
Paylaşım için teşekkürler..
İlyas Reis
28-12-2010, 10:17
Bereketli bir av ve iyi görsellikteki resimler,Ellerinize sağlık.Güzel Çipuralar,Güzel Mercanlar,İyi bir Kalamar. Balıkların tutulduktan eve kadarki süreçte, iyi muhafaza edilmesi gerekiyor.Arkadaşlarım Eylül ayında balık yok diyerek tekneyi Çeşmealtı limandan Karaburun/Yenilimana çektiler.Evet çok güzel iri mercanlar alıyorlar.Lakin, yol çok uzak.Onlar değer diyorlar.Evvelki senelerde Çeşmealtından, adalar etrafı belirli kerteriz yerleri yoklanıyordu,Az sayıda iri ve çoğunluğu küçük ebatlarda balık yakalanıyordu.Çoğu denize salınıyordu,Bu aylarda tanık oluyorum ki iyi özellikteki balıklar yakalanıyor.Daha önceleri ah troller,ah gırgırlar sitemkarlılığı vardı,Balık bollaşınca, yakalanınca her avcıda bir keyif görülüyor.Teknik olarak ve zan ile birleştirerek şunu düşündüm.Zooplanktonlar çoğaldımı tür açısından denizlerde zenginlik yaşanıyor.Zooplanktonlar da bir miktar demir elementi ile besleniyorlar.Bu ise ağırlıklı olarak havadaki tozlardan sağlanıyor.Yaz bitimi sonrası bu olayı yaşamış,toz artı planktonlar su yüzeyinde büyük miktarlarda görülmüşlerdi,Sebeb ve sonuç ilişkisi ortaya çıkıyor.Balık avı yapan bunu yaşamalı.Yani o işe entegre yaklaşmalı ki İnsan bütünlüğünü teşkil eden,Beden.Nefis.Ruh,Akıl o işle selamet bulsun.
ilyas Reis
ali rıza acar
28-12-2010, 20:10
O havada, o denizde ve kısacık sürede bu balıklar çok çok iyi tebrikler.
Anıl ÜNALAN
28-12-2010, 20:25
Güzel av olmuş murat abi tebrik ederim.
İbrahim abi olsaydı daha irilerini tutardınız hiç dedikodusunu yapma şimdi :P
Ellerine kollarına sağlık bakarken imrenmiyorum değil :) dip beyazına döndürceniz beni sonra peşinize takılmak zorunda kalcam :)
Beraber olta atabilmek dileğiyle.
Görüşmek üzere :)
Mehmet BODUROĞLU
28-12-2010, 20:44
Maşallah diyelim nazar deymesin.
Çok daha iyilerinin rastgelmesi dileklerimle..
Afiyet bal şeker olsun .
Yağız DEMİR
28-12-2010, 21:14
murat abı cok guzel bır av olmus
tebrıkler
Tebrikler ustam şartlara rağmen güzel bir av olmuş paylaşım için teşekkürler...
ibrahimz35
29-12-2010, 18:36
Ellerine kollarına sağlık bakarken imrenmiyorum değil :) dip beyazına döndürceniz beni sonra peşinize takılmak zorunda kalcam :)
Anıl çok doğru söylüyorsun.
Ben varken tutulan mercanlar;
muratbaykent
02-01-2011, 17:01
Anıl çok doğru söylüyorsun.
Ben varken tutulan mercanlar;
Tüm arkadaşlara yorumları ve açtığım konuya sağladıkları katkılar için teşekkür ederim.Ancak bugün fırsatım oldu siteye yazılanlara cevap vermeye.Eee İbrahim ben sana ne diyeyim.Attın yine havanı.:helal:Seninle çıktığımızdan sonra 2 hafta aynı yere üst üste gittim biliyorsun.Ama acayip mandagöz ve isparoz akını vardı.Ama sen olsaydın tabiki onlar zaten olmazlar bizde iri mercanları çekerdik.Umarım bidaha bizi yalnız göndermessin.O güzel sohbetinden uzak kalmayız.Görüşmek üzere hoşçakal.
muratbaykent
02-01-2011, 17:03
Ver odunu Anıl ver odunu:)Hadi bakalım şu dip balıklarıyla bir araya gelelim hep beraber,hem sohbet hem av yapalım kardeşim.Hoşçakal.
serhatengin
04-01-2011, 11:04
tebrikler murat abi payaşım içinde teşekkürler daha iyilerine rastgelsin
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.