PDA

Tüm Versiyonu Göster : 26Aralık Güzelbahçe raporu

Adem VARDARCIK
02-01-2011, 13:41
Geçtiğimiz Pazar kurtlarımızın kaynaması sonucu sabah saat 05 de attık kendimizi Kızlarım ve kardeşimle Güzelbahçe ye.Eski dostum Vatan Yem Ertuğrul ağabeyimle keyifli bir sohbet ve tedarikten sonra Mehmet Kaptanımızla kendimizi Kanal denilen avlak bölgesinde bulduk.
Hava bozuk ama kim takar...
Avlanan 20-25 üyelik bir yunus gurubunu da uğurladıktan sonra bizde vuruşlarımızı almaya başladık sonunda.
Cerenin Klasik Balıkoyunları sonucu Seftemiz Mercan
ve hemen sonrası benim kalamarım.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Büyük Kızımın İsparisi
Bir saat avlandıktan sonra başlayan yağmurla gelen Kolyos ve uskumru akını bizleri heyecanlandırdı ve hemen Çapariye döndük..
Resimleri yok çünkü gerçek bir akın yaşadık ve gurupdaki herkez 5er 8 er kolyos çekmeye başladı.
Yağmurun Şiddeti saat 12 ye doğru Fırtınaya doğru dönmeye başlayınca; bu akına rağmen dönme kararı aldık ve avımızı bu güzel Pelikanın Görüntüsü ile noktaladık
Esenkalın.

Hasan BALIKÇI
02-01-2011, 13:49
güzel olmuş adem biladerim mercan ve kalamar ;)
eee tekne olması güzel :):helal::helal:
daha iyi avlar ve mutlu paylaşımlar dilerim adem biladerim.:helal:

Adem VARDARCIK
02-01-2011, 13:56
güzel olmuş adem biladerim mercan ve kalamar ;)
eee tekne olması güzel :):helal::helal:
daha iyi avlar ve mutlu paylaşımlar dilerim adem biladerim.:helal:

İnce yorumun için teşekkür ederim Hasan Ağabey...

Raif Yelkenci
02-01-2011, 14:11
Eline sağlık Adem kardeşim maceralı bir gün olmuş tebrik ederim paylaşım için sağol.

Tuncay GÜNAY
02-01-2011, 16:43
güzel bir av olmuş adem kardeşim kalamar da mükemmel yani uskumru ve kalyozlar 7 - 8 li çapari dedim bittimmm. yağmurun bereketi bu olsa gerek afiyet şeker olsun.

Anıl ÜNALAN
02-01-2011, 17:37
Avın hikayesini Mehmet abiden dinlemiştim ama fotoğraf görememek kötü :)
O havada iyi dayanmışsınız söylemeden edemem :)
Daha iylerine,
Rastgelsin..

serhatengin
02-01-2011, 18:08
çok güzel bir av olmuş adem abi seni ve ekibini tebrik ederim

kaptankarabulut
02-01-2011, 18:31
Adem kardeşim paylaşım için teşekkürler,o havada benimde kanıma girdiniz ya,Ama yinede yanınıza gelmem iyi oldu en azından yavruları ıslanmaktan kurtardık.Afiyet olsun.

Necati ARAT
03-01-2011, 08:13
Adem abi tebrikler..
2010 u güzel uğudrlamışsın ..
Darısı 2011 in başına ..

Paylaşım için teşekkürler..

Adem VARDARCIK
03-01-2011, 13:55
Yorum yapan tüm dostlarıma teşekkür ederim; daha iyilerine hep beraber inşallah...

Kamil ESEN
03-01-2011, 18:35
Ne acaip bir meraktır ki bu,fırtına soğuk kar kış dinlemez böyle.Ben bir kendimi deli sanıyordum ama forumdaki arkadaşlara bakınca yalnız olmadığımı anladım.:P Tebrik ederim sizi o havada büyük azim ve başarı.:helal:Rastgelsin...

Adem VARDARCIK
03-01-2011, 20:44
Ne acaip bir meraktır ki bu,fırtına soğuk kar kış dinlemez böyle.Ben bir kendimi deli sanıyordum ama forumdaki arkadaşlara bakınca yalnız olmadığımı anladım.:P Tebrik ederim sizi o havada büyük azim ve başarı.:helal:Rastgelsin...

İnce Yorumun için teşekkür ederim Hocam.Eee ne demişler ''Deli :deli:Deli'nin halinden anlar...:D Kurtlar kaynadı mı hepimize hava yağmur çamur vız geliyor..
Esenkalın..

gonencsenkal
04-01-2011, 08:12
Tebrik ederim Adem abi bu yağmur ve rüzgarda zor şartlar altında av yapmak kolay iş değil özellikle kalamar harika görünüyor.Ellerinize sağlık..

discus
04-01-2011, 09:49
Tebrikler adem üstad ailecek çok güzl br gün geçirmişsiniz...

serhatengin
04-01-2011, 10:11
Tebrik ederim Adem abi bu yağmur ve rüzgarda zor şartlar altında av yapmak kolay iş değil özellikle kalamar harika görünüyor.Ellerinize sağlık..

kuzenime katılıyorum adem abi bu havaya rağmen gerçekten iyi bir av tebrikler

trakonya55
04-01-2011, 10:20
Havanın azizliğine uğramamış olsanız oldukca bereketli av olacakmış,bidakine inşallah.Afiyetler olsun.

Halil İplikçi
04-01-2011, 18:18
ailece balığa gitmenin keyfi bi başka tabi... bir de hava uygun olsaymış :'(
daha iyi avlar seninle olsun :helal:

mst35
05-01-2011, 03:28
Adem abi tebrik ederim güzel av olmuş maalesef bizim kurtlar vücudu komple sardı org. da katılamayınca kahrolup duruyorum yeni org. nasip artık diyorum afiyet olsun saygılar....

Adem VARDARCIK
05-01-2011, 04:28
Adem abi tebrik ederim güzel av olmuş maalesef bizim kurtlar vücudu komple sardı org. da katılamayınca kahrolup duruyorum yeni org. nasip artık diyorum afiyet olsun saygılar....

Buca Tayfa olarak biz senin yerine de avlanırız kardeşim sıkma canını.
Avlanmak için org. beklemek lazım değil. Müsait bir zamanda istersen küçük bir gurup oluşturup Karabulut abi ile avlanabiliriz.
Esenkalın.

Taygun KOCABIYIK
09-01-2011, 09:37
Adem abi bu havada hadi sen çıkıyorsun anlıyorum ama senin kıza hakikaten büyük alkış :) uskumruları çekmenin zevki gerçekten bambaşka deli balık hele ki çaparide çok balık olunca tadından yenmiyor :)

fisherman
09-01-2011, 10:29
Kalamar ve mercan harika görünüyor resimde deniz baya çalkantılı zor şartlarda geçen bir av sanıyorum tebrikler afiyet olsun

İrfanavcı
09-01-2011, 15:40
Adem kardeşim o havaya rağmen çocuklarla denize çıkmak büyük cesaret,
kutlarım sizi ,paylaşım için teşekkürler.

Adem VARDARCIK
11-01-2011, 17:51
İnce yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim ..rastgelsin...

ejder_balikci
11-01-2011, 18:39
Adem abi konunu daha yeni gördüm diğer çektiğiniz balıkların fotoğrafını göremesekte kalamar süper. anlattığına göre çok güzel bir av çıkartmışsınız şansınızın her daim bol olması dilerkerimle.

Adem VARDARCIK
13-01-2011, 14:50
Adem abi konunu daha yeni gördüm diğer çektiğiniz balıkların fotoğrafını göremesekte kalamar süper. anlattığına göre çok güzel bir av çıkartmışsınız şansınızın her daim bol olması dilerkerimle.

Mustafa kardeşim bunlar sefteye gelen balıklardı ve hava da henüz bozmamıştı.
Kolyoz akını öyle bir şiddetliydi ki yağmurla beraber...Fotoğraf filan hepsi unutuldu.
Katılımın ve ince yorumun için teşekkür ederim.Esenkalın.