Tüm Versiyonu Göster : 01/01/2011 İbrahim35 ile Çeşmealtında Yılbaşı...
Necati ARAT
04-01-2011, 16:43
[Only Registered Users Can See Links]
Evet dostlar..
İnsan yeni bir yıla nasıl girerse o yıl öyle geçermiş..
İbrahim abim de öyle düşünmüş ki; 2011 in ilk sabahı dostarı ile beraber bir balık avı yapmak üzere telefonla beni aradı.. Görüşmemiz üzere havanın bendeniz kara avcısına göre uygun, ve Manisadan Misafiri (Rastgelsin Moderatorü Mehmet Boduroğlu) ve yine sitemiz üyelerinden Engin Bahçe abimizin olduğunu belirterek tekne avına davet etti.. Daha önceki zamanlarda, iki kez teknesine davet etmişti ve istemiyerek o davetlerini geri çevirmiştim. Bu davetinide geri çeviremezdim.. Konuşulup, planlar yapılıp, Sabah 03:00 civarı buluşmak üzere karar aldık..
Sabah 3 de buluşup yemlerimizi tedaritk ettikten sonra Çeşmealtı Limanına doğru yol aldık.. Limana vardığımızda hava biraz yüksekti. Metaoroloji sitelerinden anladığımız kadarı ile, sabah hava sakinleyip yatacağı doğrultusunda idi. Buna inanıp güvenerek Vira Bismillah deyip 2011'in İlk Macerasına Demir alıp denize açıldık.. Yaklaşık 1 saatlik yolculuk esnasında hava git gide yükseliyordu. Bir ara İbrahim abimin hava 4-6 oldu değişi hala kulaklarımda.. Malum yılbaşı akşamı geçirmişiz, mideler dolu. Birde tekne acemisi ben ve acizane Mehmet abimizin ortak noktası olan çiğköfteyi fazlaca kaçmışız olmamız bizi hayli zorladı. Kerterizimize varmamıza az kalmıştı ki motorda oluşan küçük bir aksaklıkla motoru susturup demirledik..
Havanın biraz yatması dileklerimizle boş durmamak adına oltalarımızı deniz ile buluşturduk. 3-5 dakika geçmeden 2011'ilk misafiri Mercan teknemize teşriflerini buyurdu.. Yaklaşık 08:30-09:00 civarı havanın düzelmesi ve motordaki aksaklık kısmen giderildikten sonra esas kerterizimize ulaşmıştık bu seferde oradaki av zamanının geçmek üzere olduğunu İbrahim abimizin telkini ile hemen aradada av vaziyeti alarak nasibimizi arar olduk. Yine fazla zaman geçmeden Engin abimizin kaba lidakisi ile keyfimiz iyice yerine geldi. Peşi sıra alınan Mercanlar günün tatlısı oluvermişti. Bir ara balığın kestiğini gördük ve avı sonlandırmak için son yemleri suya indirdik ve kapanışı güzelbir Mercan ile bendeniz gerçekleştirdi..
Benim için zor bir av olsada abilerim ile o ortamda hoş sohbet edip av yapmak beni ziyadesi ile memnun etti.
Buradan öncelikle İbrahim abimize ve sonrasında Engin abim ve Mehmet abime çok teşekkür ederim.. İnşaallah güzel bir havada bunu tekrarlamak isterim..
Orada Sürçü lisan ettiysem affola..
Sizleri o günün Resimleri ve Finalinde de Videosu ile başbaşa bırakıyorum..
NOT.....: İbrahim abim bizlerin resmini cekmekten kendi resmini çektirememiş..Kendi adıma özür dilerim Ancak Videolarda sıkça rol almış Bilgilerinize..
Hepiniz kalın sağlıcakla..
xgemav_01-01-2011-ceymealti-balik-avi_sport
ali rıza acar
04-01-2011, 17:10
Necaticim bu "VARMISIN BİR MACERAYA II " olmuş.
Ama tam bir hastalık. Yılbaşı günü Saat 03.oo de kalkmak bravo yani.Hepinize tebrikler.
Rastgelsin dostlarım.
kaptankarabulut
04-01-2011, 17:51
Necoooooooooooo...:helal: :helal: :helal:
Demek ki bu yıl hep kırmızı çekeceksin.:D :D :D
Yalnız ben bir şeye inandım.Nasıl ki HASAN BALIKCI paşalarla özleşmişse,İBRAHİM kardeşimizde kırmızılarla özleşmiş.
Paylaşım için teşekkürler güzel bir gün yaşadığınız her halinizden belli.Afiyet olsun..
Kamil ESEN
04-01-2011, 18:32
Necati balıkçı olsan kesin ilk senin tezgahtaki balıklar biterdi bence.Ne güzel sergilemişsin balıkları.raporda çok süper.Birbirini tamamlamış.Paylaşıma teşekkürler.Sohbetiniz daim olsun..
Raif Yelkenci
04-01-2011, 18:36
Necati cim tebrikler çok güzel bir yılbaşı olmuş o karede bende olmak için İbrahim kardeşimden istek almıştım fakat şehir dışından kızımın gelmesinden dolayı aranıza katılamamıştım fakat benim yerimi dolduracağındam emin olduğum Engin kaptanı sizlere arkadaşlık etmesi için aklımdan geçirmiştim ki zaten İbo davet etmiş sevgili kardeşim Engin de lidaki ve mercanları tutarak vazivesini yapmış zaten ben tüm ekibi kutlar bir dahaki sefere bende varım varım diyerek herkese rastgelsin dileklerimle selam gönderirim.
Halil İplikçi
04-01-2011, 18:45
aşığı olduğum çeşmealtı sizi yeni yılın ilk saatlerinde boş çevirmemiş...sizlere de helal olsun o gecenin sabahın da balığa çıkmak herkesin harcı değil:helal:
Raif Yelkenci
04-01-2011, 18:49
Necati kardeşim yönetmen misin yapımcı mısın kardeşim bir video çekimi ve anlatım bu kadar güzel ve lezzetli olur seni gönülden tebrik ediyor alnından öpüyorum kısmet Mehmet ve seninle tanışmak bakalım ne zaman olucak.
Hasan BALIKÇI
04-01-2011, 19:06
güzel bir yılbaşı olmuş hepinizi kutlarım.:helal::helal::helal:
her yılbaşını böyle güzel geçirmeniz dileklerimle.;):)
Engin Bahce
04-01-2011, 19:35
necati kardesim bir anlatım ancak bukadar güzel yapılır eline diline saglık sizlerle tanısmak güzel vakit gecirmek hostu tesekkur ederim
tüm ekibi kutlarım güzel bir gün geçirmişsiniz...
İrfanavcı
04-01-2011, 19:51
Güzel bir yılbaşı gecesi avı geçirmişsiniz tüm ekibi kutlarım,
2011 yılının bol bol balık ile geçeceği şimdiden belli oldu;)
paylaşım için teşekkürler.
serhatengin
04-01-2011, 21:27
harika bir av nefis bir anlatım süper bir paylaşım olmuş necati abim seni ve arkadaşlarını kutlarım daha iyilerine rastgelsin
ibrahimz35
04-01-2011, 21:47
Necati Kardeşim, senin gibi bir yönetmen olduktan sonra teknemizde yerin her zaman hazır.
Bizler balık tutarken bırak videoyu resimdahi çekemiyoruz.
Tek resim çeken benim o yüzden en az benim resimlerim var.
Keşke hava daha güzel olsaydı...
Keşke teknedeki küçük arıza olmasaydı...
Keşke yerimize sabah suyunda oturabilseydik...
Tüm olumsuzluklara rağmen çok güzel bir gün geçirdik.
Yeni yıla balık tutarak girdik...
Artık tüm yıl balıktayız...
Başta Necati olmak üzere, Engin ve mehnet kardeşlerime bu güzel gün için ne kadar teşekkür etsem azdır.
İyiki varsınız.
Necati, anlatım, resimler vede video harika olmuş ellerine sağlık.
Ellerin dert görmesim...
İnşallah bu güzel günün devamınıda yaşarız...
Raif Yelkenci
04-01-2011, 21:52
necati kardesim bir anlatım ancak bukadar güzel yapılır eline diline saglık sizlerle tanısmak güzel vakit gecirmek hostu tesekkur ederim
Bu gün İbo ile bol bol kulaklarını çınlattık haberin olsun.
ibrahimz35
04-01-2011, 22:02
Valla, Raif Abi yıllardan beridir balığa çıkarız tekne hiç arıza yapmadı.:D:D:D
Engin tekneye aldık birde bir teknede arıza...;););)
Enginde var bir keramet...:P:P:P;
Anıl ÜNALAN
04-01-2011, 23:37
Tebrikler çok güzel bir av olmuş :)
Devamını diliyorum..
Dostluğunuzun baki kalması dileğiyle :)
Rastgelsin..
İlker ASLAN
05-01-2011, 00:55
Tebrikler abı daha ırılerınınde rasgelmesı dılegıyle hos sohbetler dılerım muhabbetınız bol olsun
Yeni yılınız umarım hep böyle hatta daha iyi geçer nöbetimden dolayı org. katılamıyorum ama fotolarınızı dört gözle bekleyeceğim sağlıkla kalın....
Adem VARDARCIK
05-01-2011, 04:34
'' Yeni Yıla böyle girilir !'' dedirtecek cinsinden bir gün.Ne Mutlu böyle avlar sayesinde dostlukların perçinleşmesi.
Kırmızılar da çabası olmuş işin; Tebrik ederim kardeşim.Bereketli olsun.
Ayrıntılı anlatım ve paylaşım için teşekürler.
Necati ARAT
05-01-2011, 08:52
Necaticim bu "VARMISIN BİR MACERAYA II " olmuş.
Ama tam bir hastalık. Yılbaşı günü Saat 03.oo de kalkmak bravo yani.Hepinize tebrikler.
Rastgelsin dostlarım.
Abi kıyı için her zaman bir macera olabilir ama teknede bu macera inan çok zor oluyormuş .. Enkötü ihtimalle şahsi konuşayım kendi tarafımdan bu böyle oluştu.. Kendimce çok zor ama bir o kadarda güzel bir avdı kısacası tam anlamıyla benim için büyük bir tecrübe oldu..
Katılımın için çok teşekkür ederim sayın abim..
Necati ARAT
05-01-2011, 08:54
Necoooooooooooo...:helal: :helal: :helal:
Demek ki bu yıl hep kırmızı çekeceksin.:D :D :D
Yalnız ben bir şeye inandım.Nasıl ki HASAN BALIKCI paşalarla özleşmişse,İBRAHİM kardeşimizde kırmızılarla özleşmiş.
Paylaşım için teşekkürler güzel bir gün yaşadığınız her halinizden belli.Afiyet olsun..
Süleyman abim çok teşekkür ederim..
2011 e çok güzel girdik inşaallah sonuda böyle olur..
İbrahim abim gerçekten oraların ve Mercanların piri..
Sizlerin huzurunda bir kez daha ona teşekkürlerimi sunarım..
Necati ARAT
05-01-2011, 08:56
Necati balıkçı olsan kesin ilk senin tezgahtaki balıklar biterdi bence.Ne güzel sergilemişsin balıkları.raporda çok süper.Birbirini tamamlamış.Paylaşıma teşekkürler.Sohbetiniz daim olsun..
Kamil abi çok teşekkür ederim güzel görüşlerin üzere..
Zaten emekli olsak kesin bu işi yaparım Tabiiki o zamana kadar yaşar ve buralarda kalırsak.. Ozaman benim baş müşterim olarak tezgahtaki en kalite balıklar senin Hemde BEDAVA.. Niyemi ..? ? Şimdiden müşteri topluyorum baksana..:)
Katılımın için bende sizlere teşekkür ederim abim..
Necati ARAT
05-01-2011, 09:01
Necati cim tebrikler çok güzel bir yılbaşı olmuş o karede bende olmak için İbrahim kardeşimden istek almıştım fakat şehir dışından kızımın gelmesinden dolayı aranıza katılamamıştım fakat benim yerimi dolduracağındam emin olduğum Engin kaptanı sizlere arkadaşlık etmesi için aklımdan geçirmiştim ki zaten İbo davet etmiş sevgili kardeşim Engin de lidaki ve mercanları tutarak vazivesini yapmış zaten ben tüm ekibi kutlar bir dahaki sefere bende varım varım diyerek herkese rastgelsin dileklerimle selam gönderirim.
Necati kardeşim yönetmen misin yapımcı mısın kardeşim bir video çekimi ve anlatım bu kadar güzel ve lezzetli olur seni gönülden tebrik ediyor alnından öpüyorum kısmet Mehmet ve seninle tanışmak bakalım ne zaman olucak.
Raif abim katılım için bende sana teşekkür ederim..
Bak Abim.. Beraber ama güzel bir havada, Hiç olmazsa 4-6 olmayan 2-4 olan bir havada, çıkalım.. Ne belgeseller çıkar o ortamda ..
Hele ibrahim abi gibi senin yüzününde fotojenik çıkacağını biliyorum fotoğraflarından. İşte o zaman senin ve ibrahim abinin başrolleri oynamak için neler yapacağınızı düşünemiyorum bile..
İnan o sabah kulaklarını çoook çınlattık..
Bende seninle tanışmak istiyordum..
Bunu hiç olmazsa tanışmayı geciktirmemek adına şöyle yapalım..
İşyeriniz Kemeraltındaymış Engin abimden aldığım bilgilere göre ..
Sakıncası yoksa adres ve telefonunu özel mesajla bildirirsen bir öğle vakti çayını içmeye gelebilirim..
Sağlıcakla kal abim hayırlı işler olsun..
Necati ARAT
05-01-2011, 09:10
aşığı olduğum çeşmealtı sizi yeni yılın ilk saatlerinde boş çevirmemiş...sizlere de helal olsun o gecenin sabahın da balığa çıkmak herkesin harcı değil:helal:
Halil abim gerçekten güzel bir yer ve bereketli meraları var..
İşaalah bozulmaz.. Katılımın için teşekkürler..
Necati ARAT
05-01-2011, 09:11
güzel bir yılbaşı olmuş hepinizi kutlarım.:helal::helal::helal:
her yılbaşını böyle güzel geçirmeniz dileklerimle.;):)
Hasan abi çok teşekkür ederim..
Senin Mustafa ile yaptığın sığacık konunu kıskandım ..
Bende bir tecrübe edeyim dedim..
Ama tek eksik bir paşa bile denk getiremedim ..:(
Hep mercan Hep mercan..:D:D:D
Necati ARAT
05-01-2011, 09:16
Engin abi senide tanımak gerçekten çok güzeldi ..
Yüzündeki tebessüm hiç bitmesin..
İmzamın altında bulunan deyim tam bunun için ..
BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..
Bana bü günü yaşattığınız için bende sizlere çok teşekkür ederim..
Necati ARAT
05-01-2011, 09:19
tüm ekibi kutlarım güzel bir gün geçirmişsiniz...
Serkanım teşekkürler..
Güzel bir yılbaşı gecesi avı geçirmişsiniz tüm ekibi kutlarım,
2011 yılının bol bol balık ile geçeceği şimdiden belli oldu;)
paylaşım için teşekkürler.
İrfan abim bende sana katılım ve güzel temennilerin için teşekkür ederim..
harika bir av nefis bir anlatım süper bir paylaşım olmuş necati abim seni ve arkadaşlarını kutlarım daha iyilerine rastgelsin
Serhat teşekkür ederim kardeşim katılımın için ..
İnşaalah hep birlikte böyle güzel avlar yaşarız..
tüm ekibin mutluluğu yüzlerinden belli oluyor tebrikler. dahada güzel avlar dilerim rasgelsin
onder 35
05-01-2011, 09:48
necati tekneye çok yakışmışsın acemilikte de yok balığı da çekiyosun bravo. hepinize afiyet olsun rasgele.
Necati ARAT
05-01-2011, 13:06
Necati Kardeşim, senin gibi bir yönetmen olduktan sonra teknemizde yerin her zaman hazır.
Bizler balık tutarken bırak videoyu resimdahi çekemiyoruz.
Tek resim çeken benim o yüzden en az benim resimlerim var.
Keşke hava daha güzel olsaydı...
Keşke teknedeki küçük arıza olmasaydı...
Keşke yerimize sabah suyunda oturabilseydik...
Tüm olumsuzluklara rağmen çok güzel bir gün geçirdik.
Yeni yıla balık tutarak girdik...
Artık tüm yıl balıktayız...
Başta Necati olmak üzere, Engin ve mehnet kardeşlerime bu güzel gün için ne kadar teşekkür etsem azdır.
İyiki varsınız.
Necati, anlatım, resimler vede video harika olmuş ellerine sağlık.
Ellerin dert görmesim...
İnşallah bu güzel günün devamınıda yaşarız...
Abim ilgi ve alakalarına bende çooook teşekkür ederim..
O gün ben fazla balık tutamadığım için sizin bolca resim ve videolarınızı çektim.. Senin resminden keza Videonu çekmeyi uygun gördüm çünki günün aktörü sendin üstelik çok fotojeniksin..:cool:
Abim yukaridaki KEŞKE kelimesi ile başladığın cümlelerine bir cümle eklemek istiyorum. İnan ki o keşkeler hiç yazılmayazdı. Nemi o cümle...??
KEŞKE HAVA 4-6'ya ÇIKMASAYDI....:D:D:D:D
işte o zaman....:
Teknede arıza olmazdı.
Sabah suyunda yerimize otururduk.
Neyse ki benim için iyi bir tecrübe oldu Dediğin gibi yeni yıla böyle girdik inşaallah böylede devam eder..
O sabahın finalini yapmak üzere bir araya gelmeyi iple çekeceğim..
Sağlıcakla kal abim..;)
orhan yıldız
05-01-2011, 15:32
vay vay vaynecati kardeşim sov yapmışınız yeni yılda bizde gittik ama boş demekki yeni yılda balık yakalamk bıraz uraşıcaz gibi tüm ekibi kutlarım devamını dilerim kardeşim
Salih Reis
05-01-2011, 17:03
Süper bir gün geçirmişsiniz, imrenmemek elde değil. Canı gönülden tebrikler.
Bu arada Necati kardeşim kırmızı sana bayağı bir yakışmış :helal:
ejder_balikci
05-01-2011, 18:02
Necati abicim motorun su koyvermesi avınızı biraz baltalamış olsada çok güzel balıklar yakalamışsınız. Hepinizi kutlarım. Allah daha iyi avlar nasip etsin inşallah.
Hasan BALIKÇI
05-01-2011, 18:56
Hasan abi çok teşekkür ederim..
Senin Mustafa ile yaptığın sığacık konunu kıskandım ..
Bende bir tecrübe edeyim dedim..
Ama tek eksik bir paşa bile denk getiremedim ..:(
Hep mercan Hep mercan..:D:D:D
Önce kıskanmayı unutacaksın necatim.;)şimdi bende seni ve ibrahimi mehmeti kıskandım dersem sende kızarsın.;)onun için hiç kimse kimseyi kıskanmasın bence daha iyi daha güzel dostluklar kurulur.;)
güzel bir tecrübe etmişsin :helal::helal::helal:arada bir bunada ihtiyaç var ibrahim kardeşimi başka nasıl görcez kimbilir bakarsın birgün benide davet eder bende gelebilirim.;):)
paşaya gelince kardeşim onu anca acemiler tutar :D:D:D:Dkırmızı desen ben kıyıdanda çekiyorum anlıcan.;)
bu arada avatarın çok güzel olmuş :D:D:Dkırmızı necati seniiiii:D:D:D
necati abi 2011 de de bol mercanlı avlar dilerim:)
Mehmet BODUROĞLU
05-01-2011, 20:36
:)
Necati naptın ya böyle ?
Kısa metrajlı bir film olmuş valla.
Emeklerine sağlık.
İbrahim ve Engin arkadaşımıza zaten ev sahipliği konusunda söylenecek hiç birşey yok.
Kesinlikle muhteşemdiler.
Çok daha güzellerinin herkesi bulması dileklerimle.
Teşekkürler İbrahim.
Teşekkürler Engin.
Teşekkürler sayın yönetmenim :D
[/B][/U] güzel ekip güzel av olmuş paylaşım içinteşekkürler daha bereketlilerine rastgele...
ibrahimz35
06-01-2011, 10:17
Önce kıskanmayı unutacaksın necatim.;)şimdi bende seni ve ibrahimi mehmeti kıskandım dersem sende kızarsın.;)onun için hiç kimse kimseyi kıskanmasın bence daha iyi daha güzel dostluklar kurulur.;)
güzel bir tecrübe etmişsin :helal::helal::helal:arada bir bunada ihtiyaç var ibrahim kardeşimi başka nasıl görcez kimbilir bakarsın birgün benide davet eder bende gelebilirim.;):)
paşaya gelince kardeşim onu anca acemiler tutar :D:D:D:Dkırmızı desen ben kıyıdanda çekiyorum anlıcan.;)
bu arada avatarın çok güzel olmuş :D:D:Dkırmızı necati seniiiii:D:D:D
Hasan Abi, ne zaman istersen kapımız her zaman açık.
Yeterki geliyorum de...
Güzel bir av olmuş , yılbaşı sonrası sorunları demekki herkezde aynı mideler zorluyor birde içeceklerin intikamı eklenince off ki offf:helal::helal:
Necati ARAT
06-01-2011, 12:59
Valla, Raif Abi yıllardan beridir balığa çıkarız tekne hiç arıza yapmadı.:D:D:D
Engin tekneye aldık birde bir teknede arıza...;););)
Enginde var bir keramet...:P:P:P;
Raif abim neden ibrahim abinin kulaklarını çınlattınız bilemiyorum..
Ama Arızada Engin abinin bir kabahati yok .:rolleyes:.
Bence Tüm sorun Mehmet Abide, ki kendiside bunu kabullendi ..
Bunu anladı sanırım kendisi. Sorun mu neydi?? Çiğköfteyle beraber yudumladığı içecekten ötürü..:D:D:D:D
Necati ARAT
06-01-2011, 13:04
Tebrikler çok güzel bir av olmuş :)
Devamını diliyorum..
Dostluğunuzun baki kalması dileğiyle :)
Rastgelsin..
Anılım teşekkürler kardeşim..
Güzel dileklerin için..
Tebrikler abı daha ırılerınınde rasgelmesı dılegıyle hos sohbetler dılerım muhabbetınız bol olsun
İlker kardeşim Çok teşekkür ederim katılımın için..
Bir ara ararım hazır tut takımları..;)
Yeni yılınız umarım hep böyle hatta daha iyi geçer nöbetimden dolayı org. katılamıyorum ama fotolarınızı dört gözle bekleyeceğim sağlıkla kalın....
Mesut kardeşim senin de yeni yılın en az böyle geçer..
Bizim her zamanki lafımız Önce iş sonra keyif..
'' Yeni Yıla böyle girilir !'' dedirtecek cinsinden bir gün.Ne Mutlu böyle avlar sayesinde dostlukların perçinleşmesi.
Kırmızılar da çabası olmuş işin; Tebrik ederim kardeşim.Bereketli olsun.
Ayrıntılı anlatım ve paylaşım için teşekürler.
Adem abim bu hoş mesajın için teşekkürler..
Daha iyileri yeni yılda sana denkgelsin inşaalah..
Tanışmak üzere..
Necati ARAT
06-01-2011, 13:09
tüm ekibin mutluluğu yüzlerinden belli oluyor tebrikler. dahada güzel avlar dilerim rasgelsin
Katılımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler..
necati tekneye çok yakışmışsın acemilikte de yok balığı da çekiyosun bravo. hepinize afiyet olsun rasgele.
Önder abi sen bunu diyorsan sorun yok..
İnşaallah beraberde bir av yapıp senin tecrübelerindende faydalanmak isterim..
Necati ARAT
06-01-2011, 16:36
vay vay vaynecati kardeşim sov yapmışınız yeni yılda bizde gittik ama boş demekki yeni yılda balık yakalamk bıraz uraşıcaz gibi tüm ekibi kutlarım devamını dilerim kardeşim
Abim tam olarak şow denemezmiş ..
İbrahim abi öyle dedi..
Bir kaç yolunda gitmeyen olaylar yüzünden esas kerterize ulaşamadık ..
Geç varmamız üzere yinede mercanları aldık ki ibrahim abi bunlar ortaboy hatta küçük zamanında gelseydik dahada güzel olurdu demesi hala kulaklarımda ..
Birdahaki sefere artık ..
Sizin av gününüzde boş geçmiş ama sen bıkmadan usanmadan devam edeceksin..Nasibin bol olsun abim.
Mehmet BODUROĞLU
06-01-2011, 22:40
Nasip diyelim.
Gönüller bir olsun yeterli, gerisi zaten gelir abi.
Bence fazla arayı uzatmadan bu buluşmayı gerçekleştirmeliyiz :)
Necati ARAT
07-01-2011, 09:54
Süper bir gün geçirmişsiniz, imrenmemek elde değil. Canı gönülden tebrikler.
Bu arada Necati kardeşim kırmızı sana bayağı bir yakışmış :helal:
Salih abim iyi dileklerin için teşekkürler..
O civarlada avlandığın için o gün seninde kulaklarını çınlattık..
Birtürlü tanışamadık ağağımız oralara alışırsa sanırım denizin ortasında karşılaşabiliriz..
Sağlıcakla kal abim..
Necati ARAT
07-01-2011, 09:56
Necati abicim motorun su koyvermesi avınızı biraz baltalamış olsada çok güzel balıklar yakalamışsınız. Hepinizi kutlarım. Allah daha iyi avlar nasip etsin inşallah.
Mustafa kardeşim motor su koydu. Bizlerde muhabbetin gözüne koyduk..
Parola neydi .. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..
Seninlede böyle bir av gerçekleştirmeyi iple çekiyorum..
Mercan kerterizini boş bırakma, her seferinde Mazmuzla büyüsünler..
Bakarsın bir baskın çekiveririm sana Ya nasip...
Necati ARAT
07-01-2011, 09:58
tebrikler...........
Teşekkürler..........
necati abi 2011 de de bol mercanlı avlar dilerim:)
Veli teşekkürler kardeşim ama bu kırmızılara alışırım diye korkuyorum..:):):)
güzel ekip güzel av olmuş paylaşım içinteşekkürler daha bereketlilerine rastgele...
Katılımlarınız için ben teşekkür ederim..
Daha iyileri sizlerin olsun..
Necati ARAT
07-01-2011, 12:10
:)
Necati naptın ya böyle ?
Kısa metrajlı bir film olmuş valla.
Emeklerine sağlık.
İbrahim ve Engin arkadaşımıza zaten ev sahipliği konusunda söylenecek hiç birşey yok.
Kesinlikle muhteşemdiler.
Çok daha güzellerinin herkesi bulması dileklerimle.
Teşekkürler İbrahim.
Teşekkürler Engin.
Teşekkürler sayın yönetmenim :D
Ne yapmışım abi ..:oha:
Yok beeee ne filmi bence bu fragman bile olamaz..:rolleyes:
Ama sabret bir sonraki zamanda hava müsede ederde tam yerine oturursak. İşte o zaman gör sen Filmi .. ;) Hem yeni programa daha alışamadım eksiklikler var..:oha: O zamana kadar onuda çözer Antalya altın portakal festivaline yetiştiririz..;):D:D:D
O güzel gün için bende sana teşekkür ederim ..:helal::helal::helal::helal:
Necati ARAT
07-01-2011, 12:12
Güzel bir av olmuş , yılbaşı sonrası sorunları demekki herkezde aynı mideler zorluyor birde içeceklerin intikamı eklenince off ki offf:helal::helal:
Remzi abi teşekkürler ilgine..
Birazda bizim tekne tecrübesizliğinden kaynaklandı be abi ...:):):)
adolomorola
08-01-2011, 09:36
Çok güzel bir av olmuş,tüm ekibi kutlarım.
Neco bu kırmızı ne ayak kırmızı giymiş kımızıları çekmişsin yoksa bendemi bir deneme yapsam bu hafta bilmemki...:(:(
Mehmet durmuş durmuş sonradan açılmış gibi bir halin olmuş,sende cımbızlamışsın mercanları alttan mahşallah ;)
İbrahim ve Engin için söylenek laf yok zaten onların ne kadar eli balık çekmeye alışmış oldukları her hallarinden belli,kısaca başları biraz zahmetli ama çok güzel sonuçlanan bir av olmuş tüm ekibi birkez daha kutlarım...;)
Hasan BALIKÇI
08-01-2011, 20:31
Hasan Abi, ne zaman istersen kapımız her zaman açık.
Yeterki geliyorum de...
biliyorum ibrahim kardeşim.:helal::helal::helal:
birgün mutlaka rahatsız edeceğimden kuşkun olmasın malum kıyılar artık pek sessiz sedasız;)
teşekkür ederim yüzü gibi yüreğide temiz kardeşim.:)
Necati ARAT
10-01-2011, 08:38
Çok güzel bir av olmuş,tüm ekibi kutlarım.
Neco bu kırmızı ne ayak kırmızı giymiş kımızıları çekmişsin yoksa bendemi bir deneme yapsam bu hafta bilmemki...:(:(
Mehmet durmuş durmuş sonradan açılmış gibi bir halin olmuş,sende cımbızlamışsın mercanları alttan mahşallah ;)
İbrahim ve Engin için söylenek laf yok zaten onların ne kadar eli balık çekmeye alışmış oldukları her hallarinden belli,kısaca başları biraz zahmetli ama çok güzel sonuçlanan bir av olmuş tüm ekibi birkez daha kutlarım...;)
Abi güzel mesajın için teşekkürler..;)
Kırmızı tesadüf desem olmaz, biliyorsun tüm avlarımda giyiyorum..
Geçenlerde gittiğim bir avda bir çoban kardeş istedi ama bir keramet var bu montta dedim ve vermedim..:D:D
Bu avdada gerçekten Mehmet abimde bir anormallik vardı ama sonunda toparladı günü kuttardı ..
Tebrikler arkadaşlar. Ufak tefek aksiliklere rağmen mutlu bir zaman geçirmişsiniz.. Önemli olun yapılan işten mutlu ayrılabilmek değilmi zaten...
Necati ARAT
10-01-2011, 15:19
Tebrikler arkadaşlar. Ufak tefek aksiliklere rağmen mutlu bir zaman geçirmişsiniz.. Önemli olun yapılan işten mutlu ayrılabilmek değilmi zaten...
Halim abi gerçekten öyle ..
Dostlarla 2011 e harika bir giriş yaptık..
Katılım için teşekkür eder 2011 de seninde nasibinin bol olmusını dilerim
tebrikler kardeşim,elde olta kovada balık yeniyılı karşılamışsınız:):helal:.devamını dilerim rastgelsin.
Necati ARAT
10-01-2011, 16:08
tebrikler kardeşim,elde olta kovada balık yeniyılı karşılamışsınız:):helal:.devamını dilerim rastgelsin.
Erhan teşekkürler..
Yeni yılda darısı başıra işaallah..
Kal sağlıcakla..
ayhanusta_45
13-01-2011, 00:42
4X4' lük bir av ve anlatım olmuş, emeklerinize sağlık iyi bir göz ziyafeti çektik sayenizde bütün ekibi tebrik ediyorum teşekkürler bu güzel paylaşım için , Saygılar...
Necati ARAT
13-01-2011, 08:22
4X4' lük bir av ve anlatım olmuş, emeklerinize sağlık iyi bir göz ziyafeti çektik sayenizde bütün ekibi tebrik ediyorum teşekkürler bu güzel paylaşım için , Saygılar...
Ayhan abi bende katılımlarınız için teşekkür ederim..
Hele imzanıza bayıldım ..
Çok güzel anlatmışsınız olayı inanın burada bunu bulacaksınız..
Teşekkürler..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.