PDA

Tüm Versiyonu Göster : nihayet tekneyle çıkabildik.02.01.2011

daywalker3535
06-01-2011, 20:54
4 hafta hava durumu nedeniyle çıkamadıgımız avımıza yeni yılın ilk günlerinde çeşme/ıldıri'den çıktık.yeni bi yöntem denedim.onu sizlerle paylaşayım istedim.4 lü takımın ucunda sallanan 50 gramlık kurşunu 5 santimlik kadın çorabının içine koydum içinede palet yem doldurdum agzını bagaladım ve attım suya doydum karagöz yakalamaya.bu sistemde sanki karagözlerin iri olması palet yem kokususundan mı oldu bilemiyorum ama epey balık aldık.hava biraz yüksek olmasa ve arada da ıslanmasaydık belki daha iyi olabilirdi.tuttugum balıkların resmini evde çektim ama buraya nasıl yükleyecem onu bilmiyorum.en kısa zamanda yapıp yükleyecem.herkese rastgele.

Mehmet BODUROĞLU
06-01-2011, 22:45
Güzel bir yöntem.
Denemek lazım :)
Tebrik ederim ve fotografları bekliyoruz.
Rastgelsin ...

Halil İplikçi
06-01-2011, 23:35
mazmoz oltanın ucunda yani...akıllıca ..fotosuz rapor biraz eksik kalıyor..:helal::helal:

Adem VARDARCIK
07-01-2011, 04:29
Anlatım için teşekürler.Mazmuz tiyosunu da en yakında değerlendireceğim.Rastgelsin.

ali rıza acar
07-01-2011, 08:51
Güzel bir paylaşım olmuş. Fotolarıda bekliyoruz.
Aramıza hoş geldiniz. Zevkli paylaşımlar dilerim.

Necati ARAT
07-01-2011, 09:02
Mantık ve Taktik meselesi..
Kutlarım her ne kadar resimler olmasada..
Güzel bir av günü geçirmişsiniz..
Tebrikler paylaşım için teşekkürler....

tibet
10-01-2011, 12:04
Ben denedim senin taktiğini pek işe yaramadı.güvercinlikte denedim hatta 2-3 hırsızlı takım hazırladım bunlardan 2sinide çorabın içinden dışarıya doğru taktım çoraba gelirse onlara takılsın diye ama olmadı.belki o güne has bir talihsizlikti tekrar deniyeceğim ama İşallah bu sefer başarılı olurum