Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Jiging ustalarından yardım istiyorum.

bülenttok41
17-01-2011, 20:12
Arkadaşlar benim bilmek istediğim vede anlamak istediğim jig avcılığında makineye sardığımız braid ile jig arasına ayrıca bir başka ürün koymak gerekiyormu. Direk ipe bağlanmış jig avcı olmaktan çıkarmı. Belki bu konu daha önce paylaşılmış olabilir. Ancak şu an çok merak ettiğim bir şey.
Jig konusunda tecrübeli arkadaşların deneyimleri doğrultusunda bana yardımcı olacaklarını umuyorum. Ben sağlamlık açısından direk bağlamayı düşünüyorum.Fakat benim bu düşüncem boşa kürek çekmemide beraberinde getirirmi. Selamlar

muhabbetci
22-01-2011, 22:30
Bülent merhaba,konuya bende meraklıyım nette yaptığım araştırmada; egede pek yapılmayan bir tür av olduğunu, yapsanda balık az olduğu için % 80 boşa olduğu falan yazıyor.Bu nedenle cevap yazılmadığını düşünüyorum.Elle tutulur bilgiye ulaşırsam yazarım.

levrek
23-01-2011, 10:10
Merhaba Bülent Bey,
sorunuzun yanıtını [Only Registered Users Can See Links] linkinde No:9 da bulabilirsiniz.

ergundürüsel
23-01-2011, 11:21
merhaba
jig ile avcılık yaparken ipi flora karbon misina ile uzatmanız lazım ( en az 15 m ) balık böylece ipi görmeyecek ve jige saldıracaktır. çok yorucu bir avcılık ama iri balık almak için ideal sonuçta boş dönmek te var , genellikle derin ve kayalık yerlerde yapılıyor .rastgele