PDA

Tüm Versiyonu Göster : Isparozların istilası

kaptankarabulut
21-01-2011, 19:22
Bu hafta sonunun yine bozuk olacağını düşünen doktor Samim abimiz,çarşamba gününün güzel olmasını fırsat bilerek limandan İbrahim arkadaşımızıda yanımıza alarak soluğu kanalda aldık.
O gün sanki bahardan kalma bir gün vardı.Ama denizin dibinde de sanki isparozların bayramı vardı. İndir bindir ikişerli üçerli dörderli lidaki büyüklüğünde isparozlar.:D :D :D
İsparozlardan fırsat bulan erkek mercanlar ve istavritlerde zaman zaman teknemize teşrif ettiler.
Tabii isparozlar bol olunca akşama kadar misafirler (pelikanlar) bizi hiç yalnız bırakmadılar.Küçükler onlara büyükler kovaya..:D :D :D
Ocak ayında bahardan kalma bir gün yaşadık.Keşke hafta sonlarıda böyle olsada tüm dostlarımız sitres atma olanağı bulsalar...

TÜM DOSTLARA RASTGELSİN..

[Only Registered Users Can See Links]

Murat ÇAKMAKÇI
21-01-2011, 19:30
Abicim güzel av olmuş ellerine sağlık afiyet olsun

delvel
21-01-2011, 19:30
süleyman abi ısparozların maşallahı var:)
gubesslerde besiliymiş..
güzel bir günde güzel bir yapmışsınız yine..

kaptankarabulut
21-01-2011, 19:44
Abicim güzel av olmuş ellerine sağlık afiyet olsun

Murat kardeşim,balıkdan ziyade çok güzel bir gündü..

kaptankarabulut
21-01-2011, 19:47
süleyman abi ısparozların maşallahı var:)
gubesslerde besiliymiş..
güzel bir günde güzel bir yapmışsınız yine..

Veli kardeşim,gittiğimiz o bölgenin her türlü balığı besili geliyor..İsparozlar bile lidaki gibiydiler..

muhabbetci
21-01-2011, 20:33
Üstadım,tavalık olmuş yine,bidahaki sefere daha güzel olur inşallah.

Mehmet BODUROĞLU
22-01-2011, 00:37
Severim isparozu :D
Balık olsun ve yeterki taze olsun.
Hele birde ben yakaladıysam.
Dokunmayın keyfime.
Daha iyleri oltanızda olsun inşallah.
Teşekkürler kaptanım paylaşım için.

Tuncay GÜNAY
22-01-2011, 00:58
ya kaptanım ne güzel kareler bunlar kalamarların maşallahı var mercanlara zaten aşığım ben sayende gözümüz gönlümüz bayram etti afiyet şeker olsun kupes yokmuydu kupes özledim ben onlarııı :):):)

discus
22-01-2011, 11:20
Denizin gerçek pirihanası ısparozlar.
Güzel bir gün geçirmiş olmanız çok güzel paylaşım için teşekkürler abi...:helal::helal:

adolomorola
22-01-2011, 12:09
Desene Süleyman abi güzel bir temizli operasyonu yapmışsınız...:D:D:D;)

Halil İplikçi
22-01-2011, 13:52
isparoz..evden balığa çıkarken hanımın yine isparoz getirirsen sen temizlersin diye zılgıtı baştan çektiği buna rağmen oldukça derin meralarda bile peşimi bırakmayan ilk göz ağrım:D:D:D...severim de kendilerini şahsen.:D:D:D
şaka kaptanım kutluyorum...

Kamil ESEN
22-01-2011, 14:49
İsparozu bol kızarttınmı süper bir yemek bence Kaptanım.Salatayı da bol ekşili.Amaan bayılırım.Erkek mercanla isparozu değişmem.;)Rastgelsin..

orhan69
22-01-2011, 19:46
tebrikler süleyman abi afiyet olsun rasgeke

muhabbetci
22-01-2011, 21:21
Üstadlar,Arkadaşlar,Kardeşler;
İsparoz,İzmarit,Gopez gibi balıkları temizledikten sonra üzerini kaplayacak kadar limonlu su ve az biraz tuz ilavesiyle,en az 4-5 saat beklettikten sonra,iyice kızan yağda pişirin.Sonradan bol roka,marul salatasıyla götürün.Afiyet olsun
Sonucunu yazmayı unutmayın.Küçük tip balıklarda bu tarifi tek tutarım.

İrfanavcı
23-01-2011, 00:00
Kaptan isparoz olsun farketmez.
yeterki balık olsun.paylaşım için teşekkürler.

serhatengin
23-01-2011, 07:04
tebrikler kaptan güzel av olmuş özellikle kalamarlar çok güzel duruyorlar rastglsin

Taygun KOCABIYIK
23-01-2011, 11:48
Yumurta mevsimi yaklaşıyor ısparozların yeme iştahla saldırmasının sebebi bence bu ve en lezzetli olduğu dönemde geliyor eh gelişleride fena değil en azından kafa atarak aksiyon yaratıyorlar :) daha ne olsun be kaptanım temiz hava bol balık tebrikler tüm ekibe.

ovunc
23-01-2011, 12:03
Süleyman abi maşallah ellerinize sağlık umarım bizde aynı sahneleri birlikte yaşarız.

kaptankarabulut
23-01-2011, 13:31
Üstadım,tavalık olmuş yine,bidahaki sefere daha güzel olur inşallah.
Teşekkür ederim Önder kardeşim.
Severim isparozu :D
Balık olsun ve yeterki taze olsun.
Hele birde ben yakaladıysam.
Dokunmayın keyfime.
Daha iyleri oltanızda olsun inşallah.
Teşekkürler kaptanım paylaşım için.
Ya mehmet kerataların çekmeside zevkli oluyor.çıpra gibi kafa atarak geliyorlar..
ya kaptanım ne güzel kareler bunlar kalamarların maşallahı var mercanlara zaten aşığım ben sayende gözümüz gönlümüz bayram etti afiyet şeker olsun kupes yokmuydu kupes özledim ben onlarııı :):):)
Tuncay kupes olmaz mı. onlar zaten denizlerimizin kıraliçeleri.Bu hafta hava güzel gibi hazır ol..
Denizin gerçek pirihanası ısparozlar.
Güzel bir gün geçirmiş olmanız çok güzel paylaşım için teşekkürler abi...:helal::helal:
Teşekkürler Serkan'ım gerçekten güzel bir gündü.
Desene Süleyman abi güzel bir temizli operasyonu yapmışsınız...:D:D:D;)
Ama Öner temizle temizle bitmiyorlar. Çin askeri gibiler.:D :D
isparoz..evden balığa çıkarken hanımın yine isparoz getirirsen sen temizlersin diye zılgıtı baştan çektiği buna rağmen oldukça derin meralarda bile peşimi bırakmayan ilk göz ağrım:D:D:D...severim de kendilerini şahsen.:D:D:D
şaka kaptanım kutluyorum...
Valla şaka bir yana inan çok lezzetliydiler..
İsparozu bol kızarttınmı süper bir yemek bence Kaptanım.Salatayı da bol ekşili.Amaan bayılırım.Erkek mercanla isparozu değişmem.;)Rastgelsin..
Zaten hangi balık olursa olsun salata olmadımı insanın karnı doymuyor..
tebrikler süleyman abi afiyet olsun rasgeke
Teşekkürler Orhan kardeşim..
Üstadlar,Arkadaşlar,Kardeşler;
İsparoz,İzmarit,Gopez gibi balıkları temizledikten sonra üzerini kaplayacak kadar limonlu su ve az biraz tuz ilavesiyle,en az 4-5 saat beklettikten sonra,iyice kızan yağda pişirin.Sonradan bol roka,marul salatasıyla götürün.Afiyet olsun
Sonucunu yazmayı unutmayın.Küçük tip balıklarda bu tarifi tek tutarım.
İlk fırsatta deneyeceğim Önder'im
Kaptan isparoz olsun farketmez.
yeterki balık olsun.paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler İrfan abim.
tebrikler kaptan güzel av olmuş özellikle kalamarlar çok güzel duruyorlar rastglsin
Teşekkürler.Bu yıl kalamar çok az geliyor.
Yumurta mevsimi yaklaşıyor ısparozların yeme iştahla saldırmasının sebebi bence bu ve en lezzetli olduğu dönemde geliyor eh gelişleride fena değil en azından kafa atarak aksiyon yaratıyorlar :) daha ne olsun be kaptanım temiz hava bol balık tebrikler tüm ekibe.
Evet Taygun'cum yumurta dönemi olduğundan olsa gerek çok lezzetliydiler.
Süleyman abi maşallah ellerinize sağlık umarım bizde aynı sahneleri birlikte yaşarız.

İnşallah önümüzdeki haftalarda birlikte oluruz.

Hasan BALIKÇI
23-01-2011, 20:41
keşke bende orda olabilseydim.:)ısparoz avlamak izmarit avlamaktan daha keyifli :Den azından iğneyi ısparozun ağzından çıkarıyorum:D
bidaha ısparoza gidersen beni mutlaka ara süleyman abi olurmu :)

gonencsenkal
23-01-2011, 21:30
isparozlar bu hafta senide sevindirmiş kaptan, bizde kıyıdan bol bol aldık temizleyip saldım buzluğa. 3 evi doyurduk maşallah sende sürüsünü götürmüşsün.
Kaptan laf aramızda bu isparoz veletleri paşalardan daha lezzetli valla bide temizlemesi olmasa

serhatengin
23-01-2011, 21:33
isparozlar bu hafta senide sevindirmiş kaptan, bizde kıyıdan bol bol aldık temizleyip saldım buzluğa. 3 evi doyurduk maşallah sende sürüsünü götürmüşsün.
Kaptan laf aramızda bu isparoz veletleri paşalardan daha lezzetli valla bide temizlemesi olmasa

kuzen ben boşuna çakma paşa demiyom isparozlara :) kafa ata ata geliyolar lezzetide bambaşka

kaptankarabulut
24-01-2011, 17:47

kuzen ben boşuna çakma paşa demiyom isparozlara :) kafa ata ata geliyolar lezzetide bambaşka

Son zamanlarda isparozlar çok iştahlı yem yiyorlar hemde bayağı iriler. yani herbiri lidaki gibi geliyorlar ve bir o kadarda lezzetliler..

muhabbetci
25-01-2011, 13:29
Keşke balığa gidebilsem,isparoz çekmeyi bile özledim üstadım,ama az kaldı,gelecek haftadan sonra 7/24 boşum,özlem bitecek,ama balık kaldıysa sizlerden. :)

kaptankarabulut
28-01-2011, 09:45
Keşke balığa gidebilsem,isparoz çekmeyi bile özledim üstadım,ama az kaldı,gelecek haftadan sonra 7/24 boşum,özlem bitecek,ama balık kaldıysa sizlerden. :)

Önder önümüzdeki hafta havanın güzel olduğu bir günde takıl bana bak nasıl eşşşşşeoğlu larını çektiriyorum sana.:D :D :D