Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Bu seferki daha da güzel bir pazar günüydü

_Ata_35
14-02-2011, 22:24
gene sabah erken saatlerde düştük yollara dayım ve arkadaşları vardı bizimle onları ağırladık. akşamdan babam yemlerimizi ayırttı yine ama busefer yemler daha iyiydi. kahvaltı yapıp çıktık yola.babam ilk gittiğimiz yerde sabah suyunu iyi alıcağımızı söylüyordu ama saat 9,5 oldu izmaritlerden kurtulamadık. ve yer dğiştirmeye karar verdik iyide oldu mercanlar lidakiler bizleri oldukça sevindirdi. birde güzel eğlencemiz vardıki sormayın dayımın arkadaşları özenç abi klarneti çalıyor evrim abi hem gitar çalıyor hemde şarkı söylüyor. süper bir gündü herkese daha iyilerni diliyorum saygılar.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links][URL=[Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links][URL=[Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

Hasan BALIKÇI
14-02-2011, 22:52
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:
gerçekten bu defaki çok güzel olmuş yeğenim :)
birdahaki daha iyi olur inşallah;)
bu arada baban kıyıdanda olsa göstermiş kendini:D
ata yeğenim paylaşımın için çok teşekkür ederim.:)

erkepli
15-02-2011, 08:51
Ustam harika balıklar yakalamaışsınız ellerinize saglık birde benim sana küçük bir önerinm olacak istersen bir dene abiciğim;Fudo,nemuri seigo 6numara iğne yaptıgınız avlara göre bir tavsiye,o boy balıkda rahat edersiniz bence çünki balık bu iğneyi kusamıyor ve verimli oluyor.

Necati ARAT
15-02-2011, 08:56
Ata tebrik ediyorum seni ..
Güzel bir konuya imza atmışsın..
Babanın hiç sesi çıkmıyor Tahtını sana bıraktı sanırım..
İkinci yeriniz size daha iyi bakmış kırmızılar ve yoldaşları Lidakiler hoş zaman geçirtmiş sizlere..
Paylaşım için teşekkür ederim..
Emeğine sağlık kardeşim..

onder 35
15-02-2011, 09:19
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:
gerçekten bu defaki çok güzel olmuş yeğenim :)
birdahaki daha iyi olur inşallah;)
bu arada baban kıyıdanda olsa göstermiş kendini:D
ata yeğenim paylaşımın için çok teşekkür ederim.:)

hasan abi selamlar fotları hep ben çekiyom tabi balığıda ama benim fotoları çeken yok hava güzel olduğunda atıcam hepsini denize yüzerek balık yakalamayı denesinler.

onder 35
15-02-2011, 09:23
Ata tebrik ediyorum seni ..
Güzel bir konuya imza atmışsın..
Babanın hiç sesi çıkmıyor Tahtını sana bıraktı sanırım..
İkinci yeriniz size daha iyi bakmış kırmızılar ve yoldaşları Lidakiler hoş zaman geçirtmiş sizlere..
Paylaşım için teşekkür ederim..
Emeğine sağlık kardeşim..

eee bilader artık konuları açmayı ataya bırakıyorum napayım. bizim resimleride çekmiyor kerata sora balıklarıda onlar yakaladı sanıyorsunuz.

Taygun KOCABIYIK
15-02-2011, 09:27
Önder abi tebrik ederim güzel av olmuş. Tekneyi karaya almışsınız dün gördüm hayırlısı olsun bahar temizliği :)
Haa bu arada asıl büyük tebrik Ata kardeşime :) lidakileri toparlamış.

ibrahimz35
15-02-2011, 11:07
Ata, maşallah bu sefer gerçekten çok güzel bir av olmuş.
Eeee tabi çanlı müzik olunca balıklarda akın etmiş.
Bende balığa çıkarken dansöz getireceğim.
Bak sen o zaman paşalar nasıl atlıyor oltaya.
Şaka bir yana seni ve ekibini kutlarım.
Böyle güzel avlarda görüşmek üzere.

Halil İplikçi
15-02-2011, 18:55
Ata kaba lidaları toplamışın maşaallah..:helal: mercanlarda güzel ekibi kutluyorum

Raif Yelkenci
15-02-2011, 19:09
Ata aslanım benim resimlerde çok yakışıklı çıkıyorsun Allah bağışlasın seni süper balıkçı oldun maşallah avınızda güzel olmuş iyiki yer değiştirmişsiniz paylaşım için teşekkürler.

Balikci Alp
15-02-2011, 19:12
Sevgili Ata,
güzel bir gün, güzel balıklar, güzel bir ortam ...
Her şey şahane. seni ve ekipteki arkadaşları tebrik ederim
Şansınız daim olsun

paşalı
15-02-2011, 19:24
Kutlarım yavrum seni ve ekibini balıklar süper afiyet olsun.

kaptankarabulut
15-02-2011, 19:45
Ata'cım seni ve ekip arkadaşlarını kutlarım.:D :D :D

Güzel bir gün geçirmişsiniz.kırmızıların ve paşa çocuklarının maşallahı var.

Babanla yemcide tanışma fırsatımız oldu,ama zannedersem seni farkedemedim.Bir dahakine kendini tanıtta bi tanışma fırsatımız olsun...:D :D

akinyildiz81
15-02-2011, 20:39
harika olmuş kıskandım valla.şu istanbuldaki arkadaşlarla bi tekne alsak ne iyi olacak değilmi :)

gonencsenkal
16-02-2011, 13:54
:helal:Tebrik ederim:helal:
Çok güzel balıklar yakalamışsınız ellerine sağlık Ata'cığım adın gibi paylaşımında çok güzel olmuş;)

Hasan BALIKÇI
16-02-2011, 19:48
hasan abi selamlar fotları hep ben çekiyom tabi balığıda ama benim fotoları çeken yok hava güzel olduğunda atıcam hepsini denize yüzerek balık yakalamayı denesinler.

SELAMLAR ÖNDER BİLADERİM.:)
bırak şimdi fotoları hep ben çekiyorum deme :Dbalığıda derken ?şüpheli ama neyse:D sen muhabbti görünce oltayıda unutuyorsun o esnada ata balık çekiyo tabi sende foto :D
ama her ne olursa olsun nasıl olursa olsun fark etmiyor sonuçta herşey güzel :helal:

ata yeğenime baksana maşallahı var :)bi ara haber vercem kıyıdan gidelimde atayı kıyıdanda alıştırayım senin boş vaktin kalmasın.:D

sevgiler kardeşim.:) ata yeğenim aynen devam :)baban biraz kızsada mühim deyil.:D

onder 35
17-02-2011, 08:11
:'(SELAMLAR ÖNDER BİLADERİM.:)
bırak şimdi fotoları hep ben çekiyorum deme :Dbalığıda derken ?şüpheli ama neyse:D sen muhabbti görünce oltayıda unutuyorsun o esnada ata balık çekiyo tabi sende foto :D
ama her ne olursa olsun nasıl olursa olsun fark etmiyor sonuçta herşey güzel :helal:

ata yeğenime baksana maşallahı var :)bi ara haber vercem kıyıdan gidelimde atayı kıyıdanda alıştırayım senin boş vaktin kalmasın.:D

sevgiler kardeşim.:) ata yeğenim aynen devam :)baban biraz kızsada mühim deyil.:D

gidelim hasan abim bakalım kıyıdan da çekebilicemmi bu sefer ciddi deneyelim. ama benim oltalar hep takılıyo:'(

Adem VARDARCIK
18-02-2011, 14:49
Sevgili yeğenim pırıl pırıl inci gibi dizmişsin Mercan ları.Tebrik ederim. Arada bir Kuzenimi de fotoğrafla da :hıııı::hıııı:keyfi kaçmasın..Öpüyorum gözlerinden Avın daim olsun..

Hasan BALIKÇI
18-02-2011, 22:09
:'(

gidelim hasan abim bakalım kıyıdan da çekebilicemmi bu sefer ciddi deneyelim. ama benim oltalar hep takılıyo:'(

Takılmaaaaaaaaaaaaaaz merak etme;)taktiğini verdimmi evelallah bu işi hallederiz bana güven ;):D

ejder_balikci
19-02-2011, 18:15
Çok harika bi av gerçekleştirmişsiniz tüm ekibi kutlarım paylaşım işin ayrıca teşekkürler.

_Ata_35
20-02-2011, 13:28
Taktik Neymiş Hasan amca ?

Hasan BALIKÇI
20-02-2011, 22:16
Taktik Neymiş Hasan amca ?

kurşun takılmasın diye ata yeğenim:);)

ender
21-02-2011, 19:04
Aferim Ata
Çok güzel bir av olmuş.
Her zaman herkesden farklı bi şeyler yakalamayı becerirsin.
her av günün böyle güzel olsun.
Selamlar Saygılar

trakonya55
21-02-2011, 22:04
Hava güzel,müzik desen canlı canlı böyle balık avının keyfide başka olur Ata.Günün hasılatınında maşallah varmış.Bereketli afiyet olsun.

turna
22-02-2011, 22:06
Ata kutlarım seni, daha güzel avlar senin olsun.