PDA

Tüm Versiyonu Göster : Günlüğüm bir yaşında........

kaptankarabulut
15-02-2011, 20:04
SEVGİLİ DOSTLARIM..

02/03/2011 Tarihinde günlüğüm bir yaşını dolduruyor.Günlüğüme başlarken bir yıl içersinde denizin rüzgar durumunu,dip akıntısını,balık durumunu deniz suyu sıcaklığı gibi durumları bir yıl süreyle takip etmekti.Ne derece faydalı olabildiğimi bilemiyorum.

Günlüğüm bir yılı doldurduğu tarihten itibaren devam edip etmemekte kararsızım.Devam etmemin faydası olurmu.? Devam edersem yeni bir önerileriniz var mı ?.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden tüm dostlarıma teşekkür ederim..

Necati ARAT
16-02-2011, 08:07
Yılmadan usanmadan neredeyse 1 yıldan beri bu raporları hazırladın..
Süleyman abi emeklerin için çok teşekkürler..

adnangokalp
16-02-2011, 08:34
ben çok keyifle okuyorum eminim bu platforma üye arkadaşlarımzda okuyorladır zamanınız varsa yada bunları paylaşmaktan keyif alıyorsanız devam edin yine de kendi adıma teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

gonencsenkal
16-02-2011, 13:41
Süleyman kaptan öncelikle günlüğündeki bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.
Tabii devam edip etmemek sana kalmış ama bence devam edersen yıllar sonra en azından bir kaç yıl sonra aylara haftalara göre istatistiki bilgiler toplamış olursun bunların karşılaştırılması çok önemli olacaktır.Bence devam etmelisin..

muhabbetci
16-02-2011, 18:23
Süleyman abi,eğer külfet getirmiyorsa devam edersen, o bölgeden ava çıkanlar için ,havalar iyileştikçe daha çok okunur ve faydalı olur kanatindeyim.Emeklerin için çok çok teşekkürler.

Halil İplikçi
16-02-2011, 19:01
kaptanım bence de devam etmen daha iyi Gönenç biraderime katılıyorum ilerde
güzel bir başvuru kaynağı olacak
bu arada emeklerine teşekkürler

Balikci Alp
16-02-2011, 20:29
Süleyman abi, gerçekten bir yıl olmuş, emeğinden ötürü seni çok tebrik ederim.
Ben açıkçası senin günlüğünü takip ediyorum. Özellikle tarihsel açıdan balığın nerede olduğunu takip bakımından çok faydalı buluyorum. Urla'dan açılmayı düşünen arkadaşlar bakımından işe yaradıkları kesin. Geçtiğimiz yaz ben de çok faydalandım.
Şayet, sana ciddi bir yük oluşturmuyorsa ben de devam etmenden yanayım.
sevgiler

trakonya55
16-02-2011, 20:56
Emeğine sağlık Süleyman kaptan,o bölgede avlananlar için bulunmaz bilgi kaynağı oluştu.

ali rıza acar
17-02-2011, 11:22
Kaptanım, 1 yıldır bizlere aktardığın günlük, özveri gerektiren cidden meşakkatlı emek isteyen bir iş idi. Eminimki verdiğin bu gönüllü hizmet yadsınamaz ve herkese de çok faydalı olmuştur.
Devam edip etmeme kararı tabii ki senindir. Ancak benim gönlüm devam etmen yönündedir.
Geçmiş ve de gelecek hizmetlerin için teşekkür ederim.
Sevgiler, saygılar.

ibrahimz35
17-02-2011, 11:28
Süleyman kaptan, bizim fikrimizi sorarsan devam et deriz.
Her gün rapor yazmak kolay olmasada sen bunun üstesinden geldin.
Ellerin dert görmesin.
Sayende, önümüzdeki yıl ile geçen yılı kıyaslama imkanımız olacak.

kaptankarabulut
19-02-2011, 14:06
Yılmadan usanmadan neredeyse 1 yıldan beri bu raporları hazırladın..
Süleyman abi emeklerin için çok teşekkürler..

Necati'm amaç dostlara faydalı olabilmek.Önümüzdeki süreçde de daha faydalı bilgiler verebilirsem ne mutlu bana..

Hasan BALIKÇI
19-02-2011, 20:54
süleyman abi yaptığın herşey için çok teşekkürler.:)

bu şekilde iyi niyetle daha çooooooook senelerin olur güzel abim.:)

kaptankarabulut
21-02-2011, 17:48
ben çok keyifle okuyorum eminim bu platforma üye arkadaşlarımzda okuyorladır zamanınız varsa yada bunları paylaşmaktan keyif alıyorsanız devam edin yine de kendi adıma teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

Adnan kardeşim yaşadıklarımı siz dostlarımla paylaşmaktan inanın keyif alıyorum.Günlüğüme devam etme yönüm ağır basıyor.Fakat sizlerden isteğim acaba günlüğüme ilave edebileceğim başka unsurlarda olabilirmi.Düşündüğünüz bir şeyler olurda benimle paylaşırsanız memnun olurum.

Kamil ESEN
21-02-2011, 17:51
Güzel bir iş çıkardın kaptan.Eline sağlık.Eğer devam edersen farklı zamanlarda ne kadar birbirine tutarlılıklar var tespit ederiz.Ha birde eğer o gün çevrede deprem varsa yazsan iyi olur;)

kaptankarabulut
21-02-2011, 17:59
Güzel bir iş çıkardın kaptan.Eline sağlık.Eğer devam edersen farklı zamanlarda ne kadar birbirine tutarlılıklar var tespit ederiz.Ha birde eğer o gün çevrede deprem varsa yazsan iyi olur;)

Haklısınız hocam,deprem başlığıyla günlük olarak not tutulabilir..

kaptankarabulut
21-02-2011, 21:28
Süleyman kaptan öncelikle günlüğündeki bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.
Tabii devam edip etmemek sana kalmış ama bence devam edersen yıllar sonra en azından bir kaç yıl sonra aylara haftalara göre istatistiki bilgiler toplamış olursun bunların karşılaştırılması çok önemli olacaktır.Bence devam etmelisin..

Gönenç kardeşim, bir yıl daha devam etmeyi düşünüyorum.Ölmez sağ kalırsak.Bir iki yıllık günlük geleck yıllara bir referans olabilir..

kaptankarabulut
22-02-2011, 09:50
Süleyman abi,eğer külfet getirmiyorsa devam edersen, o bölgeden ava çıkanlar için ,havalar iyileştikçe daha çok okunur ve faydalı olur kanatindeyim.Emeklerin için çok çok teşekkürler.

Önder kardeşim benim için külfet değil zevkle yazıyorum.Umarım gelecek yıllara refarans olabilir..

kaptankarabulut
22-02-2011, 15:18
Süleyman abi, gerçekten bir yıl olmuş, emeğinden ötürü seni çok tebrik ederim.
Ben açıkçası senin günlüğünü takip ediyorum. Özellikle tarihsel açıdan balığın nerede olduğunu takip bakımından çok faydalı buluyorum. Urla'dan açılmayı düşünen arkadaşlar bakımından işe yaradıkları kesin. Geçtiğimiz yaz ben de çok faydalandım.
Şayet, sana ciddi bir yük oluşturmuyorsa ben de devam etmenden yanayım.
sevgiler

Evet Alp kardeşim şaka maka bir yıl oldu.Hiç farkında olmasak da günler geçiyor..

kaptankarabulut
22-02-2011, 20:05
Emeğine sağlık Süleyman kaptan,o bölgede avlananlar için bulunmaz bilgi kaynağı oluştu.
Teşekkür ederim Orhan abicim,umarım gelecek yıllara faydamız olur..

İrfanavcı
22-02-2011, 20:29
Süleyman kaptan, bıkmadan usanmadan her gün not tuttun,mesaj yazdın
insanlara faydalı olmak için çok çalıştın seni kutlarım.emeğine sağlık.teşekkürler.:)

kaptankarabulut
23-02-2011, 16:13
Kaptanım, 1 yıldır bizlere aktardığın günlük, özveri gerektiren cidden meşakkatlı emek isteyen bir iş idi. Eminimki verdiğin bu gönüllü hizmet yadsınamaz ve herkese de çok faydalı olmuştur.
Devam edip etmeme kararı tabii ki senindir. Ancak benim gönlüm devam etmen yönündedir.
Geçmiş ve de gelecek hizmetlerin için teşekkür ederim.
Sevgiler, saygılar.

Ali Rıza abim ilgine bende çok teşekkür ederim.Elimizden geldiğince dostlarııza faydalı olmaya çalışacağız..

kaptankarabulut
24-02-2011, 17:30
Süleyman kaptan, bizim fikrimizi sorarsan devam et deriz.
Her gün rapor yazmak kolay olmasada sen bunun üstesinden geldin.
Ellerin dert görmesin.
Sayende, önümüzdeki yıl ile geçen yılı kıyaslama imkanımız olacak.

İbrahim kardeşim,günlük tutmak ve bunu sevdiklerimle paylaşmak benim için büyük bir mutluluk.

Taygun KOCABIYIK
25-02-2011, 11:16
Süleyman abicim büyük azim sonucu bir yıl boyunca eksiksiz rapor yazdın.
Devam etme gibi birşey demek mümkün değil ileriki yıllara ışık tutacak bir kaynak oluşuyor.
Ellerine, emeğine sağlık.